Belépés
Termékek
Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

PY21W Sárga/Diadem izzó

Magyarország legnagyobb PY21W izzó kínálata, azonnal, raktárról: emelt fényű, standard gyári minőségű, hosszú élettartamú Osram Philips, GE, Narva, Neolux PY21W autóizzók árgaranciával. Bizonytalan vagy abban, hogy PY21W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

 

PY21W izzók napjainkba
A PY21W izzók elengedhetetlen kellékei napjaink autós világítási rendszereinek. A PY21W jelzésű bajonett záras jelzőizzók 21W névleges teljesítményűek. Az autóiparban elterjedt szuronyzáras foglalatok megfelelő stabilitást és érintkezést tesznek lehetővé rázkódás esetén is. A PY21W izzóknak fém fejelésük van, az árambevezetők rendszerint az izzó talpérintkezői, illetve a test maga a fejelés. 

 

Emelt fényű, normál PY21W izzó
A lámpatestek modernizációja, az ezzel következő alakváltozások, méretbeli növekedések egyszerűen fejlődésre kényszerítették a jelzőizzókat is. A nagy hatásfokú kiváló reflexiójú lámpatestekbe lassacskán halványnak kis teljesítményűnek tűntek a hagyományos PY21W izzók. Az emelt fényerejű fényszóróizzók sikere arra sarkalta a gyártókat, hogy a kisebb jelzőizzókat is prémium szintre emeljék így javítva a hatékonyságot. A Philips Vision termékek sikeressége is bizonyítja, hogy a "bors" elmélet igaz. Egy rosszabb látási viszonyok közepette hatékonyan segíthet egy akár 60%-kal erősebb PY21W a korábbi észlelésben.

 

 

Különleges fényhatású PY21W izzó
Az Osram Diadem Chrome 7507DC jelzőizzó kétszínűségéért nem haragudhatunk. A speciális bevonatnak köszönhetően, megőrizheted az autód stílusát, hiszen csak üzem közben sárga a bura, alaphelyzetben kitűnően illeszkedik az új formatervezett nagy áttetsző lámpatestekbe. Elfelejtheted a tojássárga az új design-ba nem illő hagyományos PY21W izzókat. Az Osram Diadem Chrome jelzőizzók ECE engedélyesek, közúton használhatók. Ha nem tetszik az autódba a tojássárga hagyományos PY21W jelzőizzó, válaszd az Osram Diadem Chrome izzóit, elégedett leszel az eredménnyel.

 

 

Gyári minőségű, standard PY21W izzó
Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 7507 PY21W izzó.

 

 

Extra hosszú élettartamú PY21W izzó
Az extra hosszú élettartamú PY21W izzók, rendelkezésre állása egyedülálló. Az Osram Ultra Life izzói 4 év garanciával rendelkeznek. Olyan autókba ajánljuk, ahol nehézségekbe ütközik az izzó cseréje. A hosszú élettartam természetesen standard világítási jellemzőkkel párosul. Ha sokat közlekedsz világítással, és nehezen megoldható a jelzőizzó cseréje mindenképp ajánljuk az Osram Ultra Life PY21W izzóit.

 

 

Off-Road PY21W LED
A technika fejlődésével, megvalósulhatott a megfelelő méretben a PY21W retrofit fényforrás, ami napjainkba sikeresen helyettesíti a hagyományos wolframszálas elődjét. A LED technológia előnyei egyaránt megmutatkoztak az élettartamban, illetve a többféle színhőmérsékletben. A jelenlegi szabályozások Off-Road kategóriába sorolják a PY21W LED lámpákat közúti forgalomban nem használhatók. Az Osram standard, és prémium LED fényforrásokat alkotott, különböző lámpatestekhez, különböző vetítési képpel. A LED retrofit fényforrások a gyártók által retrofit módon cserélhetőek a hagyományos jelzőizzókkal. Egyedül a fejlett autók világítás felügyeleti rendszere akadályozhatja a helyes működést, ilyen esetben használjunk Canbus ellenállást, a hibás működés és a hibajel elhárítására.

 

Mit jelent BaU15s?
A BaU15s a köznyelvben bajonett izzóként ismert egy talpérintkezővel szerelt jelzőizzó. A BaU15s szó valójában a foglalat átmérőjére illetve a nagy B a szuronyzárra utal. Tehát a PY21W foglalatba BaU15s fejelésű izzó való.

 

 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal