Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Philips nappali menetfény

1 találat
Ár szerint növekvő
Hasonlítsd össze!
Philips LED Daylight 9 LED nappali menetfény 12831WLEDX1
-5%
6 darab  azonnal, raktárról
31.590 Ft
33.335 Ft

Philips Philips LED Daylight nappali menetfény szett a Philips legnagyobb magyarországi e-kereskedőjétől. Ha a világ vezető fényforrás gyártójához méltó minőségű DRL-t szeretnél autódra, válaszd LED Daylight-ot!


Vásárolj nálunk Philips menetfényt hat hónap pénz-visszafizetési és 2 otthongaranciával.

Számos tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Lumenet által forgalmazott Philips nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak (minden Philips DRL e-jeles, egész Európában legálisan használható közúton). Ennek bizonyítására különleges garanciát biztosítunk Neked:

Ha a Nálunk vásárolt és az előírásoknak megfelelően beüzemelt nappali menetfény szett beépítése miatt megbüntetnek, álljuk a számlát. Amennyiben kizárólag a beépített nappali menetfény szett miatt szeretnének megbírságolni, ne fogadd el a helyszíni bírságot és válaszd a feljelentést. Ez után azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ügyvédeink kezelni tudják az ügyet.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal