Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips LED fényforrás akció


A világítástechnikában a Philips neve egyet jelent a kiváló minőségű, szembarát fényforrásokéval. Az innovatív gyártó folyamatosan azon dolgozik, hogy az általuk kínált fényforrások és lámpatestek az adott kor technológiai színvonalának legmagasabb szintjét képviseljék.

Épp ezért a Philips Consumer LED fényforrások között válogatva biztos lehetsz abban, hogy a megvásárolt termékkel elégedett leszel.  Itt a legjobb alkalom, hogy lecseréld régi izzód és új, kiváló minőségű LED-et szerelj be helyette. A Philips LED fényforrások a hagyományos izzókénál akár 90%-kal kevesebbet fogyasztanak, így használatukkal jelentősen csökkenhet világításod energiaigénye, ezáltal pedig a villanyszámlád is alacsonyabb lesz.

De akkor is megéri nézelődni, ha már eddig is LED-et használtál, de most egy új, még nagyobb fényáramú vagy extra funkciókkal rendelkező fényforrást vásárolnál.  Ismerd meg az E27, E14, GU10G4  és G9 fejelésű Philips fényforrásainkat, amelyeket most lenyűgöző áron vehetsz meg!

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal