Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club Szállítási költségek B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips HUE promóció

 Akár 15.000Ft visszajár Philips Hue termék vásárlása után!

 

Vásárolj 2022. április 15. és 2022. május 15. közötti időszakban bármilyen Philips Hue terméket egy alkalommal legalább 90 000 Ft-ért a Lumenet webáruházában vagy boltjában és a Philips minden elköltött 90 000 Ft után 15 000 Ft-ot jóváír a vásárlásod követően. Ehhez regisztrálj a Philips promóciós oldalán, majd legkésőbb május 31-ig töltsd fel a számla adatait. Feltöltés után a Philips 60 napon belül visszautal számodra 15 000 Ft-ot.

 

Ahhoz, hogy a Philips Hue termékeid vásárlása után visszakapj 15 000 Ft-ot, szükséged van néhány lépésre:

  1. Április 15. és 2022. május 15. között vásárolj a Lumeneten Philips Hue lámpát, fényforrást vagy kiegészítőt egy számlán, legalább 90 000 Ft értékben. A promócióban kizárólag magánszemélyek vehetnek részt. 
  2. Legkésőbb május 31-ig regisztrálj a Philips www.hue-promo.eu weboldalon: add meg a saját, illetve a vásárolt termék adatait.
  3. Őrizd meg a vásárláskor kapott számlát – a pénzvisszatérítéshez mindenképpen szükséged lesz rá!
  4. Regisztrációd jóváhagyása után a Philips 60 napon belül átutal 15 000 Ft-ot az általad megadott számlaszámra.

 

Fontos információk:

Jelen kampányt a Signify Commercial Czech Republic s.r.o. kezdeményezi, így a feltételeket is ők határozzák meg. Mivel a Lumenet ebben a kampányban nem szervező, hanem közvetítő, ezért nem vonható felelősségre. A szabályzat teljes szövege a www.hue-promo.eu oldalon érhető el.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Megnézem a terméket