Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Philips Hue Play


Lenyűgöző fények otthonodban:
a Philips Hue Play családja elhozza számodra a tévézés eddig soha nem tapasztalt élményét.
A Philips Hue Play HDMI Sync intelligens házimozi szinkronizáló box a képernyőn megjelenő műsornak megfelelően vezérli a Hue Play Gradient LED szalagot vagy a Hue Play Light Bar-t. Az eredmény egy olyan, magával ragadó fényélmény, amely után a hagyományos tévézés többé már soha nem lesz ugyanolyan!

Elérhetőség
Fényáram (lumen)  
7
3
Színhőmérséklet  
5
1
4
Foglalat  
1
9
Névleges teljesítmény  
1
3
Elsődleges szín
3
7
Fényszín  
4
6
Szabályzó interfész
4
7
Hosszúság méret
182 mm - 3.040 mm
Szélesség méret
17 mm - 165 mm
Magasság méret
16 mm - 44 mm
Termék szűrő
11 találat
Népszerűség szerint
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue White and Color 9,5W E27 RGB 2db + központi egység, kezdő szett, limited promo
-26%
TOP ÁR
84 db azonnal, raktárról
39.990 Ft
53.990 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips 78202/30/E7 Hue Play Light Bar White and Color Ambiance 2xPlay+tápegység, fekete
TOP ÁR
1 db azonnal, raktárról
46.790 Ft
Hasonlítsd össze!
Philips Hue Play HDMI házimozi szinkronizáló box
TOP ÁR
4 db azonnal, raktárról
89.990 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips 78201/30/E7 Hue Play Light Bar White and Color Ambiance 1xPlay+tápegység, fekete
TOP ÁR
3 db azonnal, raktárról
25.190 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips 78201/31/E7 Hue Play Light Bar White and Color Ambiance 1xPlay+tápegység, fehér
TOP ÁR
2 db azonnal, raktárról
25.190 Ft
Hasonlítsd össze!
  Philips Hue Play Gradient LED szalag 55-60" LED TV háttérvilágítás szett
TOP ÁR
3 db azonnal, raktárról
64.990 Ft


A legjobb minőségű felvételek még szebbek lesznek: tudj meg többet a Philips Hue Play HDMI Sync Box-ról! A Philips Hue Play HDMI Sync-hez egyszerre akár négy eszközt csatlakoztathatsz: legyen szó akár játékkonzolról, Blu-ray lejátszóról vagy médialejátszóról, a lejátszott tartalom azonnal életre kel. A készülék egyedileg vezérli a kompatibilis lámpákat így a fény mindig a műsorhoz igazodik. Ráadásul a Hue Play HDMI Sync támogatja a 4K felbontású anyagokat és kompatibilis a Dolby Vision, illetve HDR10+ technológiákkal is, így a legjobb minőségű tartalmakat élvezheted. Az ingyenesen, iOS-re és Androidra is letölthető alkalmazás segítségével pedig könnyedén személyre szabhatod, hogyan világítsanak a Hue lámpák.

Lenyűgöző fények a tévéd hátulján: megérkeztek a Philips Hue Play Gradient LED szalagok. Mindhárom típus egyszerűen a tévé hátuljára rögzíthető és lenyűgöző élményt biztosít. Egyszerre akár több szín megjelenítésére képesek, 1100 Lumen fényáramuk pedig bőségesen elegendő ahhoz, hogy tovább emeljék a tévézés szintjét. Háromféle méretben érhetők el: választhatod az 55 és 65 colos tévékhez készített verziót, a nagyobb 65, illetve 75 colos modellekhez szánt kiadást és a legnagyobb 75 colos vagy annál is szélesebb képátlójú típusokhoz kifejlesztett modellt.

Kis méret, nagy fény: Philips Hue Play Light Bar! A kisméretű lámpát használhatod akár önálló világításként vagy szinkronizálhatod a képernyőn látható tartalommal is. Az 520 Lumen fényárammal világító lámpa alapkivitelében minden szükséges kiegészítőt megtalálsz a használathoz. Egyszerűen helyezed el a lámpákat, csatlakoztasd a tápegységet, majd a Philips Hue alkalmazásban állítsd be vadonatúj készüléked.  Attól függően, hogy hogyan mutatnak jól, egyaránt használhatod állítva és fektetve a Hue Play Light Bar lámpákat. Természetesen nálunk extra Light Bar-t is tudsz vásárolni, így szobád bármely szegletébe elhelyezheted az innovatív, nagy fényáramú lámpákat. Számítógépedhez az ingyenesen letölthető Philips Hue Sync alkalmazással egyszerűen csatlakoztathatod, míg televízióhoz történő használathoz a Philips Hue Sync Box-ra van szükséged.

Hasznos információk, amelyeket tudnod kell! Lényeges, hogy a Hue Play HDMI Sync Box és a Hue Play lámpák használatához szükséged van a Philips Hue Bridge vezérlőegység 2. generációjára is! Emellett tudnod kell, hogy a szinkronizálóbox kizárólag a rá csatlakoztatott készülékekkel működik, televíziód beépített alkalmazásaival nem használható. Ez azért van így, mert ahhoz, hogy a Hue Play HDMI Sync Box vezérelje a lámpákat, először át kell rajta haladnia a műsor jelének, ez pedig a beépített alkalmazások esetén nem történik meg.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal