Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Philips EyeCare

Start >Termékcsaládok >Philips EyeCare
Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
A termékek rövid leírásában
A termékek részletes tulajdonságaiban
Egyéb választható tulajdonságokban
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Óvd szemed fényét!


A látás a legfontosabb érzékszervünk. Kutatások bizonyítják, hogy szemünk felel a minket körülvevő információk 83 százalékának befogadásáért. Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek és nagyképernyős televíziók elterjedésével egyre több időn keresztül nézünk erősfényű kijelzőket. Egyre tovább is dolgozunk a munkamennyiség és az oktatási elvárások növekedésével. Az ilyen modernkori életmód tényezők fokozottan igénybe veszik szemeinket és szemfáradást, szemünk megerőltetését okozzák.
Szakértők egyetértenek abban, hogy a megfelelő fényerő és fényminőség használata csökkenti a szemfáradást és segíti a koncentrálást. Eltérő tevékenységekhez másfajta fény kell – az olyan precíziós munkákhoz, mint az olvasás vagy a tanulás 500–1100 lux közötti fényerősségre van szükségünk. Ezért rendkívül fontos, hogy az íróasztal lámpa éppen a szükséges fénymennyiséghez legyen beállítva, elkerülve azokat a problémákat, melyeket a tevékenységhez mérten túl erős vagy túl gyenge fény okoz. A rugalmasság az egyénileg ideális fény beállításában tehát az egyik legfontosabb fényező egy íróasztal lámpa esetében.

 


Philips EyeCare – Szemorvosokkal tervezve

 

A Philips EyeCare egy új LED íróasztal lámpa kínálat, mely ezekre a problémákra megoldást kínál. A világítástechnika legújabb vívmányait használja a vizuális komfort érdekében, csökkentve a sok órán keresztül történő munka okozta szemfáradást, és növelve a munka hatékonyságát. A magas minőségű LED-ek és optika ideális fényt és fényerősséget nyújt, miközben csökkenti a káprázást, a szemfáradást és a fáradtságot. A modern ergonomikus kialakítás kényelmes és egyszerű használatot biztosít a mindennapokban – a Philips EyeCare elűzi a fáradtságot, de kíméli a szemedet.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.