Új jelszót kérek
Termék részletek

Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S +70% - 1 év garancia 2db/csomag

Hasonlítsd össze!
-39%
Raktárkészlet: 3 csomag
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66240XNB D2S
50.038 Ft
Akció: 30.490 Ft30490
Egységár: 15.245 Ft/db
csomag
3 csomag azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
3-4 nap
3
Raktáron
Vedd regisztrációval és 3.049 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Rendeld meg -n belül
és  házhoz szállítjuk Neked
Azonnal szeretnéd?

Rendeld meg -n belül
és ma délután már kézhez is
kaphatod a FoxPost-tal!

Az ár tartalmazza a 63Ft/db hulladékkezelési díjat!
35 W
lista_Névleges teljesítmény 
P32d-2
4350 K
85 V
Osram
Termék adatok   R19
Márka:
Osram
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
EAN 
:
4052899430013
Névleges teljesítmény 
:
35 W
Fejelés 
:
D2S (P32d-2)
Színhőmérséklet 
:
4350 K
Jótállás 
:
1 év
Hosszúság méret:
77 mm
Átmérő méret:
9 mm
Az akció kezdete: 2017.12.05  
Visszavonásig

Az Osram Xenarc Night Breaker Unlimited a világ legerősebb legális xenon lámpája. Ha a pénztárcád megengedi és a lehető legtöbb fényt szeretnéd, válaszd ezt !

 • Ez nagyon erős lesz..

  Rakhatnánk ide gyönyörűen feljavított fotókat, de inkább nézd meg a Mondeo.hu házi tesztjét, ami minden elárul Xenarc Night Breaker Unlimited által nyújtott egyedülálló fényminőségről! Katt ide!

   

   
  A legerősebb legális

  A Xenarc Night Breaker Unlimited a xenon-piac új csúcspontja: akár 70 %-kal több fény, még fehérebb xenon fény, és akár 20 m-rel hosszabb fénykúp, mint a szokásos xenon lámpáknál. A XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED a világ legerősebb xenon fényszórólámpája. Az OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED termékek a legjobb választást jelentik minden olyan autósnak, akinek fontos a maximális láthatóság és a biztonság. A szokásos xenonlámpáknál erősebb fény érezhetően jobban megvilágítja az utat. A járművezető számára ez még nagyobb biztonságot jelent, mert jobban összpontosíthatja a figyelmét, és szükség esetén gyorsabban reagálhat. Az olyan nagy teljesítményű lámpák, mint a Night Breaker típuscsalád tagjai, nemcsak biztonságérzetet adnak, és kifáradás nélküli vezetést tesznek lehetővé, hanem segítségükkel könnyebben észlelhetőek az akadályok. A fehérebb fényben a tárgyak, a figyelmeztető és tájékoztató táblák a természetes fényhez hasonlóan, színhűen jelennek meg.

   

     Garantáltan eredeti gyári minőség

  A Lumeneten forgalmazott Osram xenon fényforrások közvetlenül a német gyárból érkeznek hozzánk, így biztos lehetsz abban, ha nálunk vásárolsz, eredeti minőséget kapsz. És ezt Te magad is leellenőrizheted. A Lumeneten rendelt Osram xenon fényforrások csomagolásán találni fogsz egy hologramos címkét. A címkén szereplő kódot írd be az Osram ellenőrző programjába és nyomd meg az ellenőrzés gombot.

   

     Osram xenon eredetiség ellenőrző program

   

     A program tájékoztat arról, hogy a fényforráson milyen kódot kell találnod. Arról is informál, ha a kódot már megpróbálták ellenőrizni, mely felveti a termékhamisítás lehetőségét.

   
  Találtál olcsóbban? És eredeti?

  Aligha. Az Osram legnagyobb magyarországi e- kereskedőjeként közvetlenül a németországi gyárból, a legjobb áron szerezzük be az Osram fényforrásokat. Árképzésünk pedig garantálja Neked a legjobb árakat. Ha tehát, ha lényegesen jobb áron találsz Osram xenonként árult fényforrást az interneten, érdemes fenntartásokkal kezelned azt. Mielőtt döntesz, mindenképp nézd meg a hamisított Osram xenon fényforrásokról szóló cikkünket, ide kattintva.

   

     Színhőmérséklet:

  A D2S Xenarc Night Breaker színhőmérséklete 4350 Kelvin, azaz hidegfehér. Ez a színhőmérséklet a gyári xenon fényforrások jellemzős színhőmérséklete.

   

     Élettartam Tc szerint:

  A Tc mérési módszer szerinti élettartama 3000 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 150 000 világítással levezetett kilométert jelent.

     Mi az a Tc?

  a nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.

   

   

  Mindig párban cseréld!

  A xenon fényforrások – a technológia sajátosságaiból adódóan – élettartamuk végén jelentősen veszítenek fényáramukból és ezzel párhuzamosan megváltozik színhőmérsékletük. Ha az egyik xenon fényforrásod kiégett, akkor már a másik is élettartama végén jár és fényárama, színe jelentősen eltér a gyári paraméterektől. Ezért azt javasoljuk, ha cserélsz, mindig párban cserélj, mert az új fényforrás fénye jelentősen el fog térni az elhasználódotthoz képest.

   

     Nálunk garanciát kapsz

  A xenon fényforrásokra a gyártók nem vállalnak garanciát, mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ. A Lumenet azonben erre a termékre is prémium garanciális szolgáltatásokat biztosít Neked: ha elégedetlen vagy a termék minőségével 30 napon belül visszavásároljuk Tőled, ha pedig 1 éven belül meghibásodik, kicseréljük a Nálunk vásárolt terméket. Jól hangzik, ugye?

Hozzá ajánljuk
Termékcsalád többi terméke

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®