Termék részletek
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7 +130% 2db/csomag
Hasonlítsd össze!
-32%
Raktárkészlet: 0 csomag
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7
10.265 Ft
Akció: 6.950 Ft
Egységár: 3.475 Ft/db
Nincs raktáron
0 csomag azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
a készlet erejéig
Vedd regisztrációval és 695 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!
12 V
lista_Névleges feszültség
PX26d
3.600 K
Osram
4052899436633
Termék adatok   
Márka:
Osram
EAN 
:
4052899436633
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
Névleges teljesítmény 
:
55 W
Névleges feszültség 
:
12 V
Fejelés 
:
H7 (PX26d)
Színhőmérséklet 
:
3600 K
Fényáram 
:
1500 lm
Élettartam (Tc):
250 óra
Hosszúság méret:
59 mm
Átmérő méret:
12 mm
Gyártói garancia 
:
0/0
Kupon csere garancia 
:
1 hónap
A termék gyári adatlapja
Az akció kezdete: 2019.03.11  
Visszavonásig

 • Várlak haza

  Biztosan Neked is mondta már gyermeked, vagy párod. Ha van lehetőséged arra, hogy többet költs egy autóizzóra az átlagosnál, mindenképp ezt az izzót válaszd. A Night Breaker Laser elképesztő fényárama nagyságrendekkel jobb vezetési komfortot biztosít, segítségével több időd marad az esetleges balesethelyzetek (őz, kátyú, gyalogos, stb.) észrevételére és elkerülésére. A vakítóan fehér szín hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez. Összegségében tehát az új Night Breaker Laser segít abban, hogy épségben érj haza szeretteidhez.
  Egyedülálló Laser technológia az elképesztő fényhatásért

  Az H7 Osram Night Breaker Laser egyedülálló búra színezési technológiája jóvoltából a búra azon része, amely a hasznos fényáram szempontjából a legfontosabb teljesen víztiszta. A búra többi része kapott viszont egy speciális színezést, így a létrejövő fénykéve rendkívül erőteljes és magasabb színhőmérsékletű.  Várható élettartam

  Az emelt fénynek ára van, de nem fogod megbánni. Ha egyszer a Night Breaker mellett döntesz, soha többet nem akarsz majd más izzót, akkor sem, ha egy éven belül kiég.. A halogén autóizzók technológiájukból adódóan, vagy hosszabb élettartamot (például: Osram Ultra Life 4 év garanciával) biztosítanak szerényebb, kicsit sárgásabb fénnyel, vagy kimagasló fényáramot, mint az Osram Night Breaker Laser H7, értelemszerűen kicsit rövidebb élettartammal. Fontos megjegyezni, hogy az Osram Night Breaker Unlimited „rövidebb” élettartama egy standard Osram autóizzóhoz hasonlítva értendő, mely akár az autó teljes élettartamát is végigkísérheti. Ez az élettartam átlagos használat mellett várhatóan 1-2 év lesz, mely alapvetően a körülményektől (autótípus, útminőség) függ. Azonban a „kifeszített” a rövidebb élettartamért cserébe nagyságrendekkel több fényt biztosítanak, mint az alap autósizzók, tehát ez a kompromisszum abszolút vállalható, hiszen egy kimagasló megvilágítás, akár az életünket is megmentheti. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser H7 a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.  Tc szerint

  A Tc mérési módszer szerinti élettartama 250 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 12 500 világítással levezetett kilométert jelent.
  Mi az a Tc?

  A nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.
  Német csúcstechnológia

  A Night Breaker Laser család az Osram németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.
  H7 Laser színhőmérséklet - A nappalidban milyen színű a függöny?

  Fehér, ugye? Ha kék függönyöd lenne, nem lenne olyan világos a helységben. A halogén fényforrások színhőmérséklet emelése a búra színezésével érhető el, mely értelemszerűen fényáram veszteséggel jár. Minden emelt fényű izzónál a gyártónak kompromisszumot kell kötnie a színhőmérséklet és a fényáram között. A Night Breaker Laser H7 izzó a fényről szól, ezért az Osram csak odáig „emelte” a színhőmérsékletet, hogy az már bőven a semleges fehérbe nyúljon a lehető legnagyobb fényáram mellett. A H7 foglalatos Night Breaker Laser izzók színhőmérséklete 3600 Kelvin (a semleges fehér fénycsövek színhőmérséklete 3500 Kelvin), így ragyogó hófehér fényt biztosít Neked vezetés közben.
  Plusz 130% fényáram – ezzel látni fogsz

  Osram Night Breaker Laser H7, mely akár 130% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint az Osram Original izzó és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Laser-et és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 130% fényáram? Az Osram – a többi emelt fényű autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram Original autóizzóhoz mért plusz 130%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
  Legális

  A Night Breaker Laser család ECE és minden más szükséges engedéllyel rendelkezik, használata egész Európában legális. Az izzók burája UV szűrővel van ellátva, így nem mattítja be a lámpaburát. Az izzók fogyasztása és hőtermelés is természetesen szabványon belüli, nem fogja károsítani sem a lámpát, sem a vezetékeket.
  Nem vakít

  Attól, hogy sokkal több fénye van, még természetesen nem vakít. A Laser család fénykévéje szabványon belüli, ezáltal nem fogja elvakítani a szembejövő autót.
  Csak H4 és H7 foglalattal

  Ez a különleges autóizzó kizárólag a két legnagyobb számban használt tompított fényszóró foglalattal, a H7 és H4 típusban készül. Ha nem tudod, melyik foglalat való autódhoz, kattints autóizzó keresőnkre: https://lumenet.hu/auto-tipus-kereso
  Garancia

  Az emelt fényű autóizzók élettartama elsősorban az autó feszültségszintjétől és használati szokásaitól – azaz az izzótól kívülálló tényezőktől - függ, ezért a nagy gyártók nem tudnak jótállást vállalni. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Night Breaker Laser izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Laser H7 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk Neked, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.
  A félreértések és visszaélések elkerülése végett minden eladott Osram Night Breaker Laser H7 sorozatszámát elektronikusan rögzítjük rendszerünkben. Kizárólag a bizonyíthatóan Nálunk vásárolt autóizzókat cseréljük ki, a megkérdőjelezhető esetekben fenntartjuk a jogot a Lumenet által önként vállalt garancia megtagadására. Természetesen nem vállalunk garanciát az egyértelműen szakszerűtlen kezelésből, beépítésből adódó meghibásodásokra.

Hozzá ajánljuk

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®