Új jelszót kérek
Bízhatsz Bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termék részletek

Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130% 2db/csomag

Hasonlítsd össze!
Osram
-29%
ÚJ
Raktárkészlet: 61 csomag
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
 • Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
 • Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
 • Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
 • Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
 • Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
Osram Night Breaker Laser 64193NBL-HCB 60/55W H4 +130%
8.425 Ft
Akció: 5.950 Ft5950
Egységár: 2.975 Ft/db
csomag
61 csomag azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
3-4 nap
61
Raktáron
Vedd regisztrációval és 595 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Rendeld meg -n belül
és  házhoz szállítjuk Neked
Azonnal szeretnéd?

Rendeld meg -n belül
és ma délután már kézhez is
kaphatod a FoxPost-tal!

60 W
lista_Névleges teljesítmény 
P43t
3900 K
12 V
Osram
Termék adatok   G065
Márka:
Osram
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
EAN 
:
4052899436718
Névleges teljesítmény 
:
60 W
Névleges feszültség 
:
12 V
Fejelés 
:
H4 (P43t)
Színhőmérséklet 
:
3900 K
Fényáram 
:
1650/1000 lm
Élettartam (Tc):
160/500 óra
Hosszúság méret:
82 mm
Átmérő méret:
17 mm
Az akció kezdete: 2017.12.05  
Visszavonásig

 • Várlak haza

  Biztosan Neked is mondta már gyermeked, vagy párod. Ha van lehetőséged arra, hogy többet költs egy autóizzóra az átlagosnál, mindenképp ezt az izzót válaszd. A Night Breaker Laser elképesztő fényárama nagyságrendekkel jobb vezetési komfortot biztosít, segítségével több időd marad az esetleges balesethelyzetek (őz, kátyú, gyalogos) észrevételére és elkerülésére. A vakítóan fehér szín hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez. Összegségében tehát az új Night Breaker Laser segít abban, hogy épségben érj haza szeretteidhez.
  Egyedülálló Laser technológia az elképesztő fényhatásért

  Az H4 Osram Night Breaker Laser egyedülálló búra színezési technológiája jóvoltából a búra azon része, amely a hasznos fényáram szempontjából a legfontosabb teljesen víztiszta. A búra többi része kapott viszont egy speciális színezést, így a létrejövő fénykéve rendkívül erőteljes és magasabb színhőmérsékletű.  Várható élettartam

  Az emelt fénynek ára van, de nem fogod megbánni. Ha egyszer a Night Breaker mellett döntesz, soha többet nem akarsz majd más izzót, akkor sem, ha egy éven belül kiég.. A halogén autóizzók technológiájukból adódóan, vagy hosszabb élettartamot (például: Osram Ultra Life 3 év garanciával) biztosítanak szerényebb, kicsit sárgásabb fénnyel, vagy kimagasló fényáramot, mint az Osram Night Breaker Laser H4, értelemszerűen kicsit rövidebb élettartammal. Fontos megjegyezni, hogy az Osram Night Breaker Unlimited „rövidebb” élettartama egy standard Osram autóizzóhoz hasonlítva értendő, mely akár az autó teljes élettartamát is végigkísérheti. Ez az élettartam átlagos használat mellett várhatóan 1-2 év lesz, mely alapvetően a körülményektől (autótípus, útminőség) függ. Azonban a „kifeszített” a rövidebb élettartamért cserébe nagyságrendekkel több fényt biztosítanak, mint az alap autósizzók, tehát ez a kompromisszum abszolút vállalható, hiszen egy kimagasló megvilágítás, akár az életünket is megmentheti. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser H4 a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.

  Tc szerint

  A Tc mérési módszer szerinti élettartama 160/500 óra (tompított 500, távolsági 160), ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 8 000/25 000 világítással levezetett kilométert jelent.

  Mi az a Tc?

  a nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.  Német csúcstechnológia

  A Night Breaker Laser család az Osram németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.
  H4 Laser színhőmérséklet - A nappalidban milyen színű a függöny?

  Fehér, ugye? Ha kék függönyöd lenne, nem lenne olyan világos a helységben. A halogén fényforrások színhőmérséklet emelése a búra színezésével érhető el, mely értelemszerűen fényáram veszteséggel jár. Minden emelt fényű izzónál a gyártónak kompromisszumot kell kötnie a színhőmérséklet és a fényáram között. A Night Breaker Laser H4 izzó a fényről szól, ezért az Osram csak odáig „emelte” a színhőmérsékletet, hogy az már bőven a hideg fehérbe nyúljon a lehető legnagyobb fényáram mellett. A H4 foglalatos Night Breaker Laser izzók színhőmérséklete 3900 Kelvin (a hideg fehér fénycsövek színhőmérséklete 4000 Kelvin), így ragyogó hófehér fényt biztosít Neked vezetés közben.
  Plusz 130% fényáram – ezzel látni fogsz

  Osram Night Breaker Laser H4, mely akár 130% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint az Osram Original izzó és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Laser-et és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 130% fényáram? Az Osram – a többi emelt fényű autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram Original autóizzóhoz mért plusz 130%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
  Legális

  A Night Breaker Laser család ECE és minden más szükséges engedéllyel rendelkezik, használata egész Európában legális. Az izzók burája UV szűrővel van ellátva, így nem mattítja be a lámpaburát. Az izzók fogyasztása és hőtermelés is természetesen szabványon belüli, nem fogja károsítani sem a lámpát, sem a vezetékeket.
  Nem vakít

  Attól, hogy sokkal több fénye van, még természetesen nem vakít. A Laser család fénykévéje szabványon belüli, ezáltal nem fogja elvakítani a szembejövő autót.
  Csak H4 és H7 foglalattal

  Ez a különleges autóizzó kizárólag a két legnagyobb számban használt tompított fényszóró foglalattal, a H7 és H4 típusban készül. Ha nem tudod, melyik foglalat való autódhoz, kattints autóizzó keresőnkre: https://lumenet.hu/auto-tipus-kereso
  Garancia

  Az emelt fényű autóizzók élettartama elsősorban az autó feszültségszintjétől és használati szokásaitól – azaz az izzótól kívülálló tényezőktől - függ, ezért a nagy gyártók nem tudnak jótállást vállalni. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Night Breaker Laser izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Laser H4 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk Neked, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.
  A félreértések és visszaélések elkerülése végett minden eladott Osram Night Breaker Laser H4 sorozatszámát elektronikusan rögzítjük rendszerünkben. Kizárólag a bizonyíthatóan Nálunk vásárolt autóizzókat cseréljük ki, a megkérdőjelezhető esetekben fenntartjuk a jogot a Lumenet által önként vállalt garancia megtagadására. Természetesen nem vállalunk garanciát az egyértelműen szakszerűtlen kezelésből, beépítésből adódó meghibásodásokra.

Hozzá ajánljuk
Termékcsalád többi terméke

A Kategória TOP termékei

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.