Új jelszót kérek
Termék szűrő
Elérhetőség
Névleges teljesítmény 
(2)
(2)
Fejelés 
Színhőmérséklet 
(2)
(2)
Fényáram 
Élettartam (Tc)
Hosszúság méret
59 mm - 82 mm
Átmérő méret
12 mm - 17 mm

Osram Night Breaker Laser

Start >Márkák >Osram >Osram autó izzó >Osram Night Breaker Laser

Az Osram legerősebb legális autóizzója most olyan áron, amit még soha sem láttál!

Nem tudod, melyik való a Te autódhoz, kattints autóizzó keresőnkre: https://lumenet.hu/auto-izzo-kereso

Sorrend:
találat
4
termékből
21452
-33%
Elérhetőség:
3 db
Beszállítási idő:
3-4 nap
3 db
azonnal
raktárról
Hasonlítsd össze!
-42%
Elérhetőség:
28 db
Beszállítási idő:
3-4 nap
28 db
azonnal
raktárról
Hasonlítsd össze!
-44%
Elérhetőség:
83 csomag
Beszállítási idő:
3-4 nap
83 csomag
azonnal
raktárról
Hasonlítsd össze!
-46%
Elérhetőség:
42 csomag
Beszállítási idő:
3-4 nap
42 csomag
azonnal
raktárról
Hasonlítsd össze!

 Várlak haza


Biztosan Neked is mondta már gyermeked, vagy párod. Ha van lehetőséged arra, hogy többet költs egy autóizzóra az átlagosnál, mindenképp ezt az izzót válaszd. A Night Breaker Laser elképesztő fényárama nagyságrendekkel jobb vezetési komfortot biztosít, segítségével több időd marad az esetleges balesethelyzetek (őz, kátyú, gyalogos) észrevételére és elkerülésére. A vakítóan fehér szín hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez. Összegségében tehát az új Night Breaker Laser segít abban, hogy épségben érj haza szeretteidhez.
Egyedülálló Laser technológia az elképesztő fényhatásért


Az Osram Night Breaker Laser egyedülálló búra színezési technológiája jóvoltából a búra azon része, amely a hasznos fényáram szempontjából a legfontosabb teljesen víztiszta. A búra többi része kapott viszont egy speciális színezést, így a létrejövő fénykéve rendkívül erőteljes és magasabb színhőmérsékletű.

Német csúcstechnológia


A Night Breaker Laser család az Osram németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.

 

 


Plusz 130% fényáram – ezzel látni fogsz


Osram Night Breaker Laser, mely akár 130% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint az Osram Original izzó és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Laser-et és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 130% fényáram? Az Osram – a többi emelt fényű autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram Original autóizzóhoz mért plusz 130%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
Legális


A Night Breaker Laser család ECE és minden más szükséges engedéllyel rendelkezik, használata egész Európában legális. Az izzók burája UV szűrővel van ellátva, így nem mattítja be a lámpaburát. Az izzók fogyasztása és hőtermelés is természetesen szabványon belüli, nem fogja károsítani sem a lámpát, sem a vezetékeket.
Nem vakít


Attól, hogy sokkal több fénye van, még természetesen nem vakít. A Laser család fénykévéje szabványon belüli, ezáltal nem fogja elvakítani a szembejövő autót.
Csak H4 és H7 foglalattal

 

Ez a különleges autóizzó kizárólag a két legnagyobb számban használt tompított fényszóró foglalattal, a H7 és H4 típusban készül. Ha nem tudod, melyik foglalat való autódhoz, kattints autóizzó keresőnkre: https://lumenet.hu/auto-tipus-kereso


2825HCBI a kötelező kiegészítő

 

Ha az Osram Night Breaker Laser mellett döntesz, alapvetően meg fog változni a fényszóró lámpád látványa. A korábbi sárgás fényt egy brutálisan erős hófehér fehér váltja le és azonnal szembe fog tűnni egy eddig jelentéktelennek tűnő fényforrás, a helyzetjelző. A standard helyzetjelző tojás-sárga fénye ettől a pillanattól kezdve elképesztő mértékben el fog ütni emelt fényű autóizzódtól, ezért azt javasoljuk, hogy a Night Breaker Laser izzód mellé mindéképp vedd meg az Osram leghidegebb színhőmérsékletű helyzetjelzőjét, az Osram Cool Blue W5W halogén izzót is. A W5W foglalat az autók szinte 100%-ánál alkalmazott helyzetjelző foglalat típus. A Te autódban használt helyzetjelző foglalat típust szintén az autóizzó keresőnkben tudod ellenőrizni.

 

Osram 2825HCBI

 

 

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®