Belépés
Termékek
Rendkívüli tájékoztató Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Osram nappali menetfény

1 találat
Ár szerint növekvő
Hasonlítsd össze!
Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15
-25%
8 szett azonnal, raktárról
19.590 Ft
26.020 Ft

Univerzális és ködlámpa helyére szerelhető Osram LEDriving nappali menetfény szettek az Osram legnagyobb magyarországi e-kereskedőjétől.

Vásárolj nálunk Osram DRL 301, Osram LEDriving FOG menetfényt hat hónap pénz-visszafizetési és akár 5 otthongaranciával. Kérdésed van? Kattints a Téged érdeklő menetfényre és a „Kérdezz, mondd el a véleményed” gomb megnyomásával szakértő tanácsadóinktól kérdezhetsz.

Számos tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Lumenet által forgalmazott Osram nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak (minden Osram DRL e-jeles, egész Európában legálisan használható közúton). Ennek bizonyítására különleges garanciát biztosítunk Neked:


Ha a Nálunk vásárolt és az előírásoknak megfelelően beüzemelt nappali menetfény szett beépítése miatt megbüntetnek, álljuk a számlát. Amennyiben kizárólag a beépített nappali menetfény szett miatt szeretnének megbírságolni, ne fogadd el a helyszíni bírságot és válaszd a feljelentést. Ez után azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ügyvédeink kezelni tudják az ügyet.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal