Új jelszót kérek

Osram Cool Blue Limited Edition Intense

Start >Márkák >Osram Automotive >Osram autó izzó >Osram Cool Blue Limited Edition Intense
Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
A termékek rövid leírásában
A termékek részletes tulajdonságaiban
Egyéb választható tulajdonságokban
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft


Egyedülálló technológia a xenon hatásért: az Osram Cool Blue Intense limitált szériája még az Osram széles portfoliójában is kuriózumnak számít. Az alkalmazott progresszív színezési technológia jóvoltából az Osram Cool Blue Limited Edition Intense izzó színhőmérséklete 4200 Kelvin, mely a legmagasabb legális határérték.Progresszív színezés
Abszolút xenon hatás: a gyári standard halogén fényforrások jellemző színhőmérséklete 3000-3200 Kelvin, míg a standard xenon fényforrásoké 4150 Kelvin. Mindkét Osram Cool Blue Limited Edition Intense színhőmérséklete 4200 Kelvin, így tökéletes xenon hatást biztosít. A magas színhőmérséklet hatására jobban láthatók az út felfestései, a közlekedési táblák. A felismerendő tárgyak, személyek kontúrosabbak, jobban észrevehetők lesznek. Mindemellett a magas színhőmérsékletű fény kevésbé álmosítja vezetőt, mely hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez.

 
Made In Germany: az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsalád a világ legnagyobb autóipari fényforrás beszállítójának németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.

 

 

Made In Germany

 

 Tökéletes tervezés a maximális fényhatásért: az Osram tervezőmérnökei jól láthatóan minden fényt ki akartam „préselni” a Cool Blue Limited Edition Intense termékcsaládból, amit legális körülmények között lehetséges. Ennek egyik legszembetűnőbb bizonyítéka a magas fényű ezüst zárókupak, mely tökéletes tükröződést biztosít.

 
Legális: a Cool Blue Limited Edition természetesen minden szükséges engedéllyel rendelkezik, egész Európában használható közúton.


ECE
Nem mattitja be a fényszórót:
A Cool Blue Limited Edition Intense speciális UV szűrővel rendelkezik, így garantáltan nem mattul be fényszóró foncsora.

 

 

 UV filter

 

 

Limitált széria: A termék és a rendkívül kedvező ár kizárólag a készlet erejéig érvényes. A valós raktárkészlet (termék ár alatt látható) kifogyása után a Cool Blue Limited család már nem lesz vásárolható.
Csak a Lumeneten most hihetetlen áron:
az Osram Cool Blue Limited Edition termékcsaládot Magyarországon kizárólag a Lumeneten érhető el, nemzetközi szinten is egyedülálló alacsony áron. Nem hiszed? Ellenőrizd le:


http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=1273848

http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=1273849
Fényáram: az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsalád – a progresszív színezési technológia jóvoltából – a színhőmérséklet radikális emelése mellett is 30%-al több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint hagyományos társaik és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, mindenképp próbáld ki az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsaládot és garantáljuk: nem fogsz hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 30% fényáram? Az Osram – a többi 100%-os autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram autósizzóhoz mért plusz 30%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.A halogén izzó technológiai sajátosságának köszönhetően vagy hosszú élettartamú izzó készíthető szerényebb fényárammal, vagy emelt fényáramú izzó értelemszerűen szerényebb élettartammal. A Cool Blue Limited Edition Intense család a lehető legmagasabb színhőmérsékletet biztosítja, emelt fényáram mellett, még elfogadható élettartammal.
Melyik való a Te autódhoz? Amennyiben bizonytalan vagy, hogy a Te autód fényszórója milyen foglalattal rendelkezik, kattints ide és keresd ki autód a több mint 6000 autótípus adatait tartalmazó autóizzó keresőnkben!

2825HCBI a kötelező kiegészítő:
ha az Osram Cool Blue Limited Edition Intense mellett döntesz, alapvetően meg fog változni a fényszóró lámpád látványa. A korábbi sárgás fényt egy erősebb hideg fehér váltja le és azonnal szembe fog tűnni egy eddig jelentéktelennek tűnő fényforrás, a helyzetjelző. A standard helyzetjelző tojás-sárga fénye ettől a pillanattól kezdve elképesztő mértékben el fog ütni emelt fényű autóizzódtól, ezért azt javasoljuk, hogy a Cool Blue Limited Edition Intense izzód mellé mindéképp vedd meg az Osram leghidegebb színhőmérsékletű helyzetjelzőjét, az Osram Cool Blue W5W halogén izzót is. A W5W foglalat az autók szinte 100%-ánál alkalmazott helyzetjelző foglalat típus. A Te autódban használt helyzetjelző foglalat típust szintén az autóizzó keresőnkben tudod ellenőrizni.
30 nap pénz-visszafizetési garancia: tudjuk, hogy elégedett leszel vele, ezért bátran adunk Neked egyedülálló garanciát . Ha mégsem váltja be a termék a hozzá fűzött reményeket, juttasd vissza hozzánk 30 napon belül és visszautaljuk a teljes vételárat. További információ..
© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®