Új jelszót kérek
Termék részletek

Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S +70%

Hasonlítsd össze!
Osram
-28%
Raktárkészlet: 4 db
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S
 • Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S
Osram Xenarc Night Breaker Unlimited 66440XNB D4S
27.940 Ft
Akció: 19.990 Ft19990
4 db azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
3-4 nap
4
Raktáron
Vedd regisztrációval és 1.999 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Rendeld meg -n belül
és  házhoz szállítjuk Neked
Azonnal szeretnéd?

Rendeld meg -n belül
és ma délután már kézhez is
kaphatod a FoxPost-tal!

35 W
lista_Névleges teljesítmény 
P32d-5
4350 K
42 V
Osram
Termék adatok   R68
Márka:
Osram
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
EAN 
:
4052899343436
Névleges teljesítmény 
:
35 W
Fejelés 
:
D4S (P32d-5)
Színhőmérséklet 
:
4350 K
Jótállás 
:
1 év
Hosszúság méret:
80 mm
Átmérő méret:
9 mm
Az akció kezdete: 2017.12.05  
Visszavonásig

Az Osram Xenarc Night Breaker Unlimited a világ legerősebb legális xenon lámpája. Ha a pénztárcád megengedi és a lehető legtöbb fényt szeretnéd, válaszd ezt !

 • Ez nagyon erős lesz..

  Rakhatnánk ide gyönyörűen feljavított fotókat, de inkább nézd meg a Mondeo.hu házi tesztjét, ami minden elárul Xenarc Night Breaker Unlimited által nyújtott egyedülálló fényminőségről! Katt ide!

   
  A legerősebb legális

  A Xenarc Night Breaker Unlimited a xenon-piac új csúcspontja: akár 70 %-kal több fény, még fehérebb xenon fény, és akár 20 m-rel hosszabb fénykúp, mint a szokásos xenon lámpáknál. A XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED a világ legerősebb xenon fényszórólámpája. Az OSRAM XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED termékek a legjobb választást jelentik minden olyan autósnak, akinek fontos a maximális láthatóság és a biztonság. A szokásos xenonlámpáknál erősebb fény érezhetően jobban megvilágítja az utat. A járművezető számára ez még nagyobb biztonságot jelent, mert jobban összpontosíthatja a figyelmét, és szükség esetén gyorsabban reagálhat. Az olyan nagy teljesítményű lámpák, mint a Night Breaker típuscsalád tagjai, nemcsak biztonságérzetet adnak, és kifáradás nélküli vezetést tesznek lehetővé, hanem segítségükkel könnyebben észlelhetőek az akadályok. A fehérebb fényben a tárgyak, a figyelmeztető és tájékoztató táblák a természetes fényhez hasonlóan, színhűen jelennek meg.

   

     Garantáltan eredeti gyári minőség

  A Lumeneten forgalmazott Osram xenon fényforrások közvetlenül a német gyárból érkeznek hozzánk, így biztos lehetsz abban, ha nálunk vásárolsz, eredeti minőséget kapsz. És ezt Te magad is leellenőrizheted. A Lumeneten rendelt Osram xenon fényforrások csomagolásán találni fogsz egy hologramos címkét. A címkén szereplő kódot írd be az Osram ellenőrző programjába és nyomd meg az ellenőrzés gombot.

   

     Osram xenon eredetiség ellenőrző program

   

     A program tájékoztat arról, hogy a fényforráson milyen kódot kell találnod. Arról is informál, ha a kódot már megpróbálták ellenőrizni, mely felveti a termékhamisítás lehetőségét.
  Találtál olcsóbban? És eredeti?

  Aligha. Az Osram legnagyobb magyarországi e- kereskedőjeként közvetlenül a németországi gyárból, a legjobb áron szerezzük be az Osram fényforrásokat. Árképzésünk pedig garantálja Neked a legjobb árakat. Ha tehát, ha lényegesen jobb áron találsz Osram xenonként árult fényforrást az interneten, érdemes fenntartásokkal kezelned azt. Mielőtt döntesz, mindenképp nézd meg a hamisított Osram xenon fényforrásokról szóló cikkünket, ide kattintva.

     Színhőmérséklet:

  A D4S Xenarc Night Breaker színhőmérséklete 4350 Kelvin, azaz hidegfehér. Ez a színhőmérséklet a gyári xenon fényforrások jellemzős színhőmérséklete.

   

     Élettartam Tc szerint:

  A Tc mérési módszer szerinti élettartama 3000 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 150 000 világítással levezetett kilométert jelent.  Mi az a Tc?

  a nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.

   

  Mindig párban cseréld!

  A xenon fényforrások – a technológia sajátosságaiból adódóan – élettartamuk végén jelentősen veszítenek fényáramukból és ezzel párhuzamosan megváltozik színhőmérsékletük. Ha az egyik xenon fényforrásod kiégett, akkor már a másik is élettartama végén jár és fényárama, színe jelentősen eltér a gyári paraméterektől. Ezért azt javasoljuk, ha cserélsz, mindig párban cserélj, mert az új fényforrás fénye jelentősen el fog térni az elhasználódotthoz képest.

   

     Nálunk garanciát kapsz
  A xenon fényforrásokra a gyártók nem vállalnak garanciát, mert azok élettartama az autó feszültségszintjétől függ. A Lumenet azonben erre a termékre is prémium garanciális szolgáltatásokat biztosít Neked: ha elégedetlen vagy a termék minőségével 30 napon belül visszavásároljuk Tőled, ha pedig 1 éven belül meghibásodik, kicseréljük a Nálunk vásárolt terméket. Jól hangzik, ugye?

Hozzá ajánljuk
Termékcsalád többi terméke

A Kategória TOP termékei

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®