Termék részletek
Osram Night Breaker Unlimited 64212NBU-HCB H8 +110% 2db/csomag kifutó
Hasonlítsd össze!
Megszűnt
Raktárkészlet: 0 csomag
Osram Night Breaker Unlimited 64212NBU-HCB H8
Osram Night Breaker Unlimited 64212NBU-HCB H8
0 csomag azonnal, raktárról. Nagyobb
mennyiség rendelése esetén a várható beérkezés a rendeléstől számított
A termék megszűnt, nem rendelhető
Vedd regisztrációval és 385 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!
12 V
lista_Névleges feszültség
PGJ19-1
3.500 K
Osram
4052899413405
Termék adatok   
Márka:
Osram
EAN 
:
4052899413405
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
Névleges teljesítmény 
:
35 W
Névleges feszültség 
:
12 V
Fejelés 
:
H8 (PGJ19-1)
Színhőmérséklet 
:
3500 K
Fényáram 
:
800 lm
Élettartam (Tc):
800 óra
Hosszúság méret:
67 mm
Átmérő méret:
12 mm
A termék gyári adatlapja
Garanciális információk
Gyártói garancia 
0/0 év
Kupon csere garancia 
1 hónap
Az akció kezdete: 2020.03.23  
Visszavonásig

A legtöbben ezt választják: ez a Te izzód , ha a lehető legnagyobb fényáramú legális Osram autóizzót keresed.

 • Fényáram: Az Osram legkedveltebb halogén autós izzója, az Osram Night Breaker Plus számos nemzetközi díjat elnyert már az elmúlt években. Hosszú fejlesztés és tesztelés után pedig elkészült az új „csúcs autóizzó” az Osram Night Breaker Unlimited H8, mely akár 110% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint hagyományos társaik és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Unlimited H8-at és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 110% fényáram? Az Osram – a többi 100%-os autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram autósizzóhoz mért plusz 110%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
  A halogén izzó technológiai sajátosságának köszönhetően vagy hosszú élettartamú izzó készíthető szerényebb fényárammal, vagy emelt fényáramú izzó értelemszerűen szerényebb élettartammal. A Night Breaker Unlimited család a lehető legmagasabb legális fényáramot biztosítja, még elfogadható élettartammal.

   

     Fénykéve: Az Osram Night Breaker Unlimited H8 akár 40 méterrel hosszabb fénykévét biztosít, mint hagyományos halogén autóizzók, így jóval hamarabb felismerheted az úton lévő akadályokat, gyalogosokat, bicikliseket. Az Osram Night Breaker Unlimited H8 használatával jóval nagyobb eséllyel előzheted meg az akár végzetes közúti baleseteket. De mennyi is az a negyven méter? Akár életmentően is sok lehet, hiszen 90 km/ óra sebességnél ez közel két másodperc, 50 kilométer/óra sebességnél pedig ~három másodpercnyi reakcióelőnyt jelent. Ennyivel több időd lesz reagálni egy esetleges veszélyhelyzetre. Gondolj a biztonságra és válaszd az Osram Night Breaker Unlimited H8-et!

   

     Ár: a feltüntetett 10.490 Ft –os ár az egységcsomagban lévő 2 darabra vonatkozik.

   

     Színhőmérséklet: Az Night Breaker Unlimited H8 20%-al fehérebb fényt biztosít egy normál autósizzónál, ezáltal a felismerendő tárgyak, személyek kontúrosabbak, jobban észrevehetők lesznek. A közlekedési táblák jóval erősebben látszanak majd, mint egy normál autóizzóval. A Night Breaker Unlimited H8 színhőmérséklete 3500 Kelvin, azaz semleges fehér. Ahhoz, hogy a színhőmérséklet is magasabb legyen a normál halogén izzónál és a fényáram is kiemelkedő legyen, az Osram egy gyűrűs színezést alkalmaz ennél az izzónál: a megoldás lényege, hogy a középső szegmensben, ahol a fény legnagyobb része „kijön” az izzóból nincs színezés a veszteségek elkerülése végett. A maximális fényáram tekintetében kevésbé kritikus pontokon – az izzó két szélén – a gyártó alkalmaz színezést. A két szín keveréséből alakul ki a magasabb színhőmérsékletű vetítési kép és ez az oka annak is, hogy bizonyos autóknál a bekapcsolt fényszóróra ránézve, az izzó sárgásnak tűnik. Ez természetesen csak megjelenés kérdés, a vetítési kép ettől függetlenül kellemes semleges fehér lesz.

   

   

     Élettartam: Az emelt fénynek ára van, de nem fogod megbánni. Ha egyszer a Night Breaker mellett döntesz, soha többet nem akarsz majd más izzót, akkor sem, ha egy éven belül kiég..
  A halogén autóizzók technológiájukból adódóan, vagy hosszabb élettartamot (például: Osram Ultra Life 3 év garanciával) biztosítanak szerényebb, kicsit sárgásabb fénnyel, vagy kimagasló fényáramot, mint az Osram Night Breaker Unlimited H8, értelemszerűen kicsit rövidebb élettartammal. Fontos megjegyezni, hogy az Osram Night Breaker Unlimited „rövidebb” élettartama egy standard Osram autóizzóhoz hasonlítva értendő, mely akár az autó teljes élettartamát is végigkísérheti. Ez az élettartam átlagos használat mellett várhatóan 1-2 év lesz, mely alapvetően a körülményektől (autótípus, útminőség) függ. Több tízezres eladás mellett egy kézen megszámolható esetről hallottunk, amikor az Unlimited élettartama rövidebb volt egy évnél. Azonban a „kifeszített” a rövidebb élettartamért cserébe nagyságrendekkel több fényt biztosítanak, mint az alap autósizzók, tehát ez a kompromisszum abszolút vállalható, hiszen egy kimagasló megvilágítás, akár az életünket is megmentheti. Természetesen az Osram Night Breaker Unlimited H8 rendelkezik a közúti használathoz szükséges ECE engedéllyel, így használata egész Európában engedélyezett. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Unlimited H8 a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 3 év garancia is jól bizonyít.

  Éppen ezen okoknak és a nem kontrolálható, ezáltal esetleg szakszerűtlen beépítésnek köszönhetően az Osram nem tud garanciát vállalni a házilag beszerelt Osram Night Breaker Unlimited H8 autóizzóra. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Unlimited H8 izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Unlimited H8 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket.
  A félreértések és visszaélések elkerülése végett minden eladott Osram Night Breaker Unlimited H8 sorozatszámát elektronikusan rögzítjük rendszerünkben. Kizárólag a bizonyíthatóan Nálunk vásárolt autóizzókat cseréljük ki, a megkérdőjelezhető esetekben fenntartjuk a jogot a Lumenet által önként vállalt garancia megtagadására. Természetesen nem vállalunk garanciát az egyértelműen szakszerűtlen kezelésből, beépítésből adódó meghibásodásokra.

   

     Tc szerint: A Tc mérési módszer szerinti élettartama 800 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 40 000 világítással levezetett kilométert jelent.

   

   


  Mi az a Tc? a nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.

   

     Használd hosszú ideig az Osram Night Breaker Unlimited H8 autóizzót!  Ahhoz, hogy az új Osram Unlimited H8 a lehető leghosszabb élettartamú legyen a Te autódban, fogadd meg jó tanácsainkat:

  - A beszerelést pamutkesztyűben, esetleg zsebkendővel végezd. Mint minden halogén izzót az Osram Night Breaker Unlimited H8-et is TILOS szabad kézzel megfogni, mert a bőrünk zsíros ujjlenyomata a bekapcsolás után a búra falán keletkező magas hőnek köszönhetően azonnali meghibásodással – akár az izzó szétdurranásával is - járhat. Ha mégis megérintetted az izzó üveg búráját, töröld le tiszta alkoholos törlőkendővel, majd várd meg, míg a búra teljesen megszárad.

  - Amennyiben bizonytalan vagy a beszerelést illetően, az Osram Night Breaker Unlimited H8 mindenképp beszerelését bízd szakemberre!

  - Lehetőség szerint ne működtesd az Osram Night Breaker H8 autóizzókat önindítózáskor, mert az jelentősen csökkentheti azok élettartamát.

  - Ha kiégett az egyik fényszóród, lehetőleg ne használd addig a másikat sem, míg a meghibásodott izzót nem cserélted, mert a terhelés kiesése a második izzó rövid időn belüli meghibásodásához vezethet. Ha erre nincs mód, a lehető leghamarabb cseréld ki a kiégett izzót.

  - A jó minőségű autósizzó sem hozhatja meg az elvárt eredményt, ha a lámpabúra, vagy a foncsor matt esetleg, szennyezett. Ha elsárgult, matt a búra az autóizzó fényének jelentős részét lekorlátozhatja. Ebben az esetben vidd el autódat egy nagyobb autómosóhoz, melyek jellemzően pár ezer forintért újjá varázsolják fényszóród felületét.

  - Ne „túráztasd” a motort! Mint minden fényforrás az Osram Night Breaker Unlimited H8 is érzékeny a túlfeszültségre, mely a motor felbőgetésekor felléphet.

  - Az új autóknál már kötelező nappali világítás használathoz, szereltess be gépjárművedbe Osram nappali menetfényt, így csak akkor fogod új Unlimited H8 izzóidat használni, amikor valóban azokra van szükség.  Az Osramról: Az OSRAM vállalat a mindenkori legmagasabb minőségi elvárásokat támasztó ügyfelek igényeinek is eleget tesz az általa gépjárművekhez gyártott világítótestekkel és alkatrészekkel – egyéni megrendelőknek és nagy, nemzetközi gépjárműgyáraknak egyaránt. A konkurencia folyamatos erősödése és az egyre növekedő biztonsági elvárások miatt a legjelentősebb autógyártó cégek évente felhívják az alkatrészeket és összetevőket gyártó beszállítók figyelmét a mind magasabb minőségi és működési elvárásokra – kiváltképp az autók világítása terén. A prognózisok szerint az OSRAM az autógyártás teljes piacának mintegy felét látja el saját izzóival – ez, úgy gondoljuk, ezer szónál is többet mond el a termékek minőségéről. Az OSRAM jelenleg piacvezető a gépjármű-világítás terén – beleértve minden jelentős gépjárműgyártót és fényszóró-, valamint alkatrész-beszállítót.

Ezt is nézd meg
Hasonló ajánlataink

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®