Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Olcsóbb Osram xenon? Ne dőlj be!


Nagyon távol áll tőlünk, hogy véleményt írjuk bárki döntéséről, de egy Argo klasszikus jut eszünkbe:

„Ha azt hiszed okos vagy... Nem vagy!!”

Alábbiakban két hozzánk érkezett levelet idézünk a mellékelt képekkel:Tisztelt Lumenet,
Tegnapi telefonos beszélgetésünkre hivatkozva küldeném a gázgömb hibás izzó elektronikájáról a képet. Illetve csatoltam egy képet a gázgömbről is.
Ez az elektronika minősül másolatnak?
Üdvözlettel,
R…. Viktorxenon

Üdvözlöm!
Csatolva küldöm a megbeszélt képeket az általam hamisnak vélt Osram izzóról. Az izzó pár hétig működött, aztán hol világított hol nem, majd végleg kialudt. A párja még világít. Az izzók színhőmérsékletével sem vagyok elégedett! Szerintem túl kéken világít. Főleg a most visszaszerelt gyári xenon izzó mellett.
Az izzókat innen szereztem be:
http://www.ebay.co.uk/itm/121621058564?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Kíváncsian várom véleményüket! Köszönettel:
G…… Gábor
…………..@hotmail.com
xenon

Igen, ezek bizony hamisítványok. Az összehasonlíthatóság kedvéért, íme, egy fotó egy eredeti Osram xenon fényforrás (Osram Xenarc Night Breaker Unlimited) elektronikájáról. A különbség magáért beszél..


 

eredeti osram

Természetesen megértjük, hogy mindenki vágyik az olcsóbb beszerzési lehetőségre. Ez esetben viszont szinte garantált, hogy a vásárló nem azt fogja kapni, amire számít, mert csak egy eredeti Osram Xenon teljesít úgy, mint egy eredeti.

 

eredeti osram

 Az Osram legnagyobb magyarországi e-kereskedőjénél, a Lumeneten forgalmazott Osram xenon fényforrások közvetlenül a német gyárból érkeznek hozzánk, így biztos lehetsz abban, ha nálunk vásárolsz, eredeti minőséget kapsz. És ezt Te magad is leellenőrizheted. A Lumeneten rendelt Osram xenon fényforrások csomagolásán találni fogsz egy hologramos címkét:

eredeti cimke

 A címkén szereplő kódot írd be az Osram ellenőrző programjába és nyomd meg az ellenőrzés gombot.

 


Osram xenon eredetiség ellenőrző programA program tájékoztat arról, hogy a fényforráson milyen kódot kell találnod. Arról is informál, ha a kódot már megpróbálták ellenőrizni, mely felveti a termékhamisítás lehetőségét.

 

xenoneredeti

 

Ha garantáltan eredeti Osram xenon fényforrást szeretnél vásárolni, kattints ide!

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.