Új jelszót kérek

Olcsóbb Osram xenon? Ne dőlj be!


Nagyon távol áll tőlünk, hogy véleményt írjuk bárki döntéséről, de egy Argo klasszikus jut eszünkbe:

„Ha azt hiszed okos vagy... Nem vagy!!”

Alábbiakban két hozzánk érkezett levelet idézünk a mellékelt képekkel:Tisztelt Lumenet,
Tegnapi telefonos beszélgetésünkre hivatkozva küldeném a gázgömb hibás izzó elektronikájáról a képet. Illetve csatoltam egy képet a gázgömbről is.
Ez az elektronika minősül másolatnak?
Üdvözlettel,
R…. Viktorxenon

Üdvözlöm!
Csatolva küldöm a megbeszélt képeket az általam hamisnak vélt Osram izzóról. Az izzó pár hétig működött, aztán hol világított hol nem, majd végleg kialudt. A párja még világít. Az izzók színhőmérsékletével sem vagyok elégedett! Szerintem túl kéken világít. Főleg a most visszaszerelt gyári xenon izzó mellett.
Az izzókat innen szereztem be:
http://www.ebay.co.uk/itm/121621058564?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Kíváncsian várom véleményüket! Köszönettel:
G…… Gábor
…………..@hotmail.com
xenon

Igen, ezek bizony hamisítványok. Az összehasonlíthatóság kedvéért, íme, egy fotó egy eredeti Osram xenon fényforrás (Osram Xenarc Night Breaker Unlimited) elektronikájáról. A különbség magáért beszél..


 

eredeti osram

Természetesen megértjük, hogy mindenki vágyik az olcsóbb beszerzési lehetőségre. Ez esetben viszont szinte garantált, hogy a vásárló nem azt fogja kapni, amire számít, mert csak egy eredeti Osram Xenon teljesít úgy, mint egy eredeti.

 

eredeti osram

 Az Osram legnagyobb magyarországi e-kereskedőjénél, a Lumeneten forgalmazott Osram xenon fényforrások közvetlenül a német gyárból érkeznek hozzánk, így biztos lehetsz abban, ha nálunk vásárolsz, eredeti minőséget kapsz. És ezt Te magad is leellenőrizheted. A Lumeneten rendelt Osram xenon fényforrások csomagolásán találni fogsz egy hologramos címkét:

eredeti cimke

 A címkén szereplő kódot írd be az Osram ellenőrző programjába és nyomd meg az ellenőrzés gombot.

 


Osram xenon eredetiség ellenőrző programA program tájékoztat arról, hogy a fényforráson milyen kódot kell találnod. Arról is informál, ha a kódot már megpróbálták ellenőrizni, mely felveti a termékhamisítás lehetőségét.

 

xenoneredeti

 

Ha garantáltan eredeti Osram xenon fényforrást szeretnél vásárolni, kattints ide!

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®