Nappali menetfény akció

Start >Akció >Nappali menetfény akció

Vásárold meg a valaha volt legesztétikusabb Osram nappali menetfény és ködlámpa szettet 66% kedvezménnyel a készlet erejéig!Az Osram LEDriving FOG PL 103 ködlámpa és nappali menetfény kombó talán a valaha volt legjobb utólagos menetfény beépítési lehetőséget kínálja számos autótípus tulajdonosának, hiszen egy kiváló termékben egyesítette a LED-es nappali menetfényt, és a LED ködlámpát. Az Osram kihasználva azt gyártói szokást, hogy a ködfényszóró lámpatestre a gyártók jó része nem fordított különösösen nagy energiát - így viszonylag sok autótípusnál találkozhatunk a "standard" 90 milliméter átmérőjű ködfényszórókkal - megalkotta a LEDriving FOG-ot, mely különösebb átalakítás nélkül építhető be számos gépjármű típusba.

Sorrend:
találat
3
termékből
34047
Hasonlítsd össze!
Kedvencekhez
  Osram LEDriving® FOG PL/F1 103/201 TOYOTA MOUNT beépítő keret
(4,8)
Elérhetőség:
4 csomag
4 csomag azonnal, raktárról
3.669 Ft 3.190 Ft
-13%
Hasonlítsd össze!
Kedvencekhez
  Osram LEDriving® FOG PL/F1 103/201 VW VOLKSWAGEN MOUNT beépítő keret
(5)
Elérhetőség:
1 csomag
1 csomag azonnal, raktárról
4.716 Ft 3.190 Ft
-32%
Hasonlítsd össze!
Kedvencekhez
  Osram LEDriving® FOG PL/F1 103/201 NISSAN MOUNT beépítő keret
(5)
Elérhetőség:
0 csomag
4.716 Ft 3.190 Ft
-32%

Olyan lesz, mintha így jött volna le a gyártószalagról


A LEDriving FOG nem csak javítja az autó esztétikai megjelenését, de egy új kiegészítő tulajdonsággal is rendelkezik, mivel a LEDriving FOG PL 103 nappali menetfényként és ködlámpakén is használható. Mindkét funkcióban csúcsminőségű LED-eket használnak fel. A nappali menetfény funkcióban használt LED-ek egyenletesen erős fényt, dinamikus megjelenést, jobb láthatóságot biztosítanak. A ködlámpa szélesebb sugárzási szögének köszönhetően a látási viszonyok még rossz időjárási körülmények között is javulnak. A kettő az egyben kialakítás már esztétikai haszna miatt is megéri: mivel egyszerre két funkciót is betölt, kiválthatja a külön ködfényt vagy nappali világítást, ez pedig kevésbé zsúfolt, esztétikusabb megjelenést kölcsönöz az autónak. Az Osram LEDriving FOG PL 103 lámpái kőfelverődés ellen védettek és természetesen rendelkeznek az európai használathoz szükséges összes engedéllyel (ECE, SAE, CCC, E1 szabvány megfelelőség)Mindent tartalmaz, amire szükséged lesz.


A szett tartalmazza az intelligens elektronikus vezérlést és a beépítéshez szükséges csatlakozókat. Néhány autógyártó bizonyos autótípusai esetében (Toyota, Citroen, Lexus, Daihatsu, VW) szükséged lehet egy külön kapható kiegészítőkre az autó specifikus tartókeretre. A kiegészítő keret szettek tartalmaznak egy pár rögzítő fület és egy pár takaró gyűrűt, mely ez által tökéletes gyári kialakítást tesz lehetővé.

 

 Ez prémium


Az Osram a világ elsőszámú autóipari fényforrás gyártójaként etalont képez a prémium autóvilágítási termékek piacán. Nincs ez másképp a LEDriving FOG PL 103 sorozat esetében sem: eddigi értékesítés tapasztalatunk alapján esélytelen, hogy szükséged lesz rá, ha mégis, öt éven belül történő meghibásodás esetén kérdés nélkül kicseréljük Neked a terméket. Jól hangzik, ugye?

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®