Üzletünk

Rendkívüli tájékoztatás
Lumenet szaküzlet
Rendkívüli tájékoztatás

Kedves Vásárlónk,


A Lumenet elkötelezett munkatársai nyolcadik éve azon dolgoznak, hogy prémium világítástechnikai megoldásokat kínáljanak otthonodba, autódba és irodádba. De az élet nem csak a szép és kellemes dolgokról szól.Most egy nehéz időszak következik mindannyiunk életében, ezért azon dolgozunk, hogy a körülményekhez képest könnyebbé tegyük számodra az elkövetkező időszakot.
A kialakult helyzetre, a munkatársaink és Te egészségbiztonságodra való tekintettel Március 17 kedd 15 óra után ideiglenesen felfüggesztjük üzletünkben a személyes átvétel lehetőségét. Kérjük, rendelj házhozszállítással, vagy Pick-Pack, illetve Postapontra, melyek kiszolgálása zavartalanul működik tovább.


Jelenleg minden beérkező rendelést fel tudunk dolgozni, ki tudunk küldeni. Működésünk zökkenőmentesen, rutinszerűen történik. Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében meghoztuk azt a döntést, hogy azok a kollégáink, akik a munkájukat otthonról is el tudják látni, otthon maradnak és nem ingáznak az iroda és a lakóhelyük között, ezzel elkerülve a tömegközlekedést és a veszélyt a megbetegedésre, az esetleges vírus terjesztésére. Raktárunkban az egészségvédelmi szabályokat szigorítottuk, kollégáinknak fél óránként kötelező a fertőtlenítő kézmosás, a csomagoló asztalainkat, és a csomagolással érintkező tárgyakat óránként fertőtlenítjük. Amennyiben a kormány további rendeletei szigorítják, betiltják a csomagok feldolgozását, vagy szállítmányozását, a vásárlóinkat mihamarabb tájékoztatni fogjuk.


Kérdéseiteket, kéréseiteket szívesen fogadjuk! Célunk, hogy ahogyan eddig is, segítsünk nektek és a jelenlegi helyzetben is mihamarabb eljuttassuk Felétek a rendeléseket. Jelenleg még folyamatos az árubeszerzésünk, de több beszállítónk jelezte, hogy várhatóan kisebb-nagyobb csúszások várhatóak a kialakult helyzet miatt, illetve egyes beszállítóinknál előfordul, hogy bizonytalan ideig nem tudják pótolni a készlethiányt. A megértéseteket és türelmetek köszönjük!

Bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik a helyzet és minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Addig is azonban fokozottan vigyázzunk egymásra és

 


#maradjotthon

Üdvözlettel:

 

Lis László és Zabari István

 

Lis László és Zabari István
Alapítók

Lumenet szaküzlet


Látogass el Magyarország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedőjének üzletébe, ahol valóban szakértő eladók segítségével választhatod ki több mint 24 000 fajta prémium minőségű világítástechnikai termékünk közül a Neked legmegfelelőbbet!

 


Kérdések és válaszok

 

Azonnal elvihető minden termék?

Nem. Bő 24 000 terméktípusunkból mintegy 100 000 darab termék van polcainkon, melyek azonnal elvihetők, de természetesen vannak olyan termékeink, melyeket rendelésre szállítunk. Ilyen esetben segítünk Neked üzletünkben rögzíteni egy online rendelést a hiányzó termékre és az áru beérkezésekor e-mail-ben és sms-ben értesítünk. Természetesen ez esetben választhatsz majd házhozszállítást, vagy átvételi ponton történő átvételt is.Gyorsan el tudom intézni nálatok a rendelés nélküli vásárlást?

Többnyire igen, de kérünk, vedd figyelembe, hogy a Lumenetnél kicsit másabb jelegű a kiszolgálás, mint egy hagyományos világítástechnikai üzletben: szinte minden vásárlónknak van több műszaki kérdése (Neked is lesz :-) ), melyre más boltokban nem feltétlenül tudnak válaszolni. Azt szeretnénk, ha minden kedves vásárlónk a számára legjobb döntést hozza, ezért nem sajnálunk hosszabb időt szentelni a tökéletes világítástechnikai termék kiválasztásában.

 

De ne aggódj, jól fogod érezni magad nálunk a várakozás időtartama alatt is: interaktív bemutatótermünkben több száz világítástechnikai terméket kipróbálhatsz a legújabb LED fényforrásoktól, a prémium autóizzókon és az okos világítási rendszereken át a kamerával egybeépített Smart LED reflektorig. Ha megszomjaznál, találsz az üzletben víz automatát, kényelmes kanapéinknál pedig megtalálod a legnagyobb világítástechnikai gyártók termékkatalógusait.

Javasoljuk, hogy látogatásod az alábbi jellemző vevőforgalmi adatok figyelembevételével tervezd meg:

 

Lumenet világítástechnikai üzlet látogasának javasolt időpontjai

 


Hol található pontosan a Lumenet üzlete?

Az új üzlet a Kerepesi út végéről nyíló XVI. kerület Cziráki út 26-32.-ben (EMG ipartelep) található. A város felől haladva a Kerepesi úton, a CEU konferencia Központnál lévő kereszteződésnél balra (jobb oldalon Fiat Kelet-Pest Sashalom), majd az ~50 méterre lévő kereszteződésnél jobbra kell fordulnod. Behajtás az EMG sorompós főkapu felől. A Lumenet szaküzlet a sorompós kapuval szemben, a kaputól ~200 méterre található.

 

Lumenet térkép

 
Bejöhetek az ipartelepre autóval?

Természetesen igen! A sorompónál mondd, hogy a Lumenethez jöttél és be fognak engedni. Üzletünk előtt pedig 8 saját parkolónk áll rendelkezésedre.Hogy juthatsz el hozzánk tömegközlekedéssel?

Ha busszal utazol: 276E, 176E, 44, 45. Az Egyenes utcai lakótelep megállónál kell leszállni, ahonnan csupán 5 perces sétára található telephelyünk. Először a hév síneken kell átkelni, utána az Egyenes utcán haladva az első lehetőségnél jobbra kell fordulni a Cziráki utcára. A Cziráki utcán sétálva balra lesz az EMG ipartelep bejárata. Innentől csak nyíl egyenesen kell jönni az üzletünkig.

 

Ha HÉV-vel érkezel: H8, H9. Nagyicce megállónál kell leszállni, ahonnan 10 perces sétára található telephelyünk. Az erdő mellett található Pirosrózsa utcán egyenesen haladva az első lehetőségnél balra lesz a Cziráki utca. Itt tovább sétálva jobbra lesz található az EMG ipartelep sorompós bejárata, ahonnan tábláink segítenek megtalálni neked üzletünket.

 


Tudok majd ott is rendelés nélkül vásárolni?

Igen, üzletünkben szakértő eladók segítenek a rendelés nélküli vásárlásban, vagy az üzletben elhelyezett biztonságos számítógépen történő rendelésben.Mettől meddig vagytok nyitva?

Hétköznap reggel 9 és délután 17 óra között.Hétvégén nem vagytok nyitva?

Nem. Munkatársaink többsége családanya, vagy családapa. Hiszünk abban, hogy kiváló munkájukhoz elengedhetetlen a munka és magánélet egészséges egyensúlyának fenntartása. Köszönjük megértésedet!Bankkártyával tudok fizetni majd?

Igen. Amex kártya kivételével bármely bankkártya típussal tudsz fizetni új üzletünkben.Van vevőparkoló?

Igen, bőven :-) Az üzlettel szemben hat, az üzlet előtt további két ingyenes parkoló áll rendelkezésedre. Motorodat, kerékpárodat behozhatod a bejárat előtt lévő előtető alá, de kérünk, ügyelj arra, hogy közvetlenül a bejáratunkat ne álld el vele. Lelakatolnod nem kell kerékpárodat, a területen jellemzően csak mi és vevőink közlekednek és a teljes ipartelep be van kamerázva. Parkolóinkban ki is cserélheted magadnak a megvásárolt autóizzót, kérünk azonban, hogy a keletkező szemetet mindig az előtetőnél található zöld kukába dobd! Köszönjük!Nagyobb projektre tudtok ajánlatot adni?

A legnagyobb világítástechnikai gyártók közvetlen partnereként rendkívül kedvező, egyedi ajánlatot tudunk olyan esetben, amikor egy termékből százas-ezres nagyságrendre van szükség. Ilyen esetben látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.Ha többet vásárolok, kaphatok kedvezményt?

Igen!A regisztrált vásárlóként gyűjthető pontjaimat megkaphatom bolti vásárláskor?


Nem. A bolti vásárlást nem tudjuk hozzákapcsolni személyhez, így a weboldalon elért kedvezményed sem tudjuk offline vásárlásnál biztosítani. Erre megoldás, ha előzetesen, vagy az üzletünkben elhelyezett biztonságos számítógépen leadod rendelésed a weboldalon.Bolti vásárlásnál jár otthongarancia?

Nem. Bolti vásárlás nem köthető személyhez, így prémium garanciaszolgáltatásaink sem vehetők igénybe. Természetesen bolti vásárlásnál is biztosítjuk az önkéntesen vállalt jótállási időket, de az esetleges jótállás érvényesítéséhez vissza kell hoznod üzletünkbe az esetlegesen meghibásodott terméket. Az árucsere garancia bolti vásárlásnál érvényesíthető?

Nem. Árucsere szolgáltatásunk kizárólag online rendelés esetén érvényesíthető. A szaküzletünkben a webshopban leadott rendelés nélkül történő vásárlás esetén a hagyományos vásárlásra jellemző 3 munkanapos elállási jogot tudjuk biztosítani.További kérdésed van?

Látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

 

 

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®