Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Üzletünk

2018.04.21.-én szombaton is várunk üzletünkben 9 és 17 óra között!

 

Hol található pontosan a Lumenet üzlete?
Az új üzlet a Kerepesi út végéről nyíló XVI. kerület Cziráki út 26-32.-ben (EMG ipartelep) található. A város felől haladva a Kerepesi úton, a CEU konferencia Központnál lévő kereszteződésnél balra (jobb oldalon Fiat Kelet-Pest Sashalom), majd az ~50 méterre lévő kereszteződésnél jobbra kell fordulnod. Behajtás az EMG sorompós főkapu felől. Az új Lumenet szaküzlet a sorompós kapuval szemben, a kaputól ~200 méterre található.Hogy juthatsz el hozzánk tömegközlekedéssel?


Ha busszal utazol: 276E, 176E, 44, 45

Az Egyenes utcai lakótelep megállónál kell leszállni, ahonnan csupán 5 perces sétára található telephelyünk. Először a hév síneken kell átkelni, utána az Egyenes utcán haladva az első lehetőségnél jobbra kell fordulni a Cziráki utcára. A Cziráki utcán sétálva balra lesz az EMG ipartelep bejárata. Innentől csak nyíl egyenesen kell jönni az üzletünkig.Ha HÉV-vel érkezel: H8, H9

Nagyicce megállónál kell leszállni, ahonnan 10 perces sétára található telephelyünk. Az erdő mellett található Pirosrózsa utcán egyenesen haladva az első lehetőségnél balra lesz a Cziráki utca. Itt tovább sétálva jobbra lesz található az EMG ipartelep sorompós bejárata, ahonnan tábláink segítenek megtalálni neked üzletünket.

 

 

 

Lumenet térkép

 Tudok majd ott is rendelés nélkül vásárolni?
Igen. Ahogy a Fogarasi úton megszokhattad, üzletünkben szakértő eladók segítenek a rendelés nélküli vásárlásban, vagy az üzletben elhelyezett biztonságos számítógépen történő rendelésben.Mettől meddig vagytok nyitva?
Hétköznap reggel 9 és délután 17 óra között.Bankkártyával tudok fizetni majd?

Igen. Amex kártya kivételével bármely bankkártya típussal tudsz fizetni új üzletünkben.

 


Van vevőparkoló?
Igen, bőven :-) Az üzlettel szemben öt, az üzlet előtt további két ingyenes parkoló áll rendelkezésedre.

 


Nagyobb projektre tudtok ajánlatot adni?


A legnagyobb világítástechnikai gyártók közvetlen partnereként rendkívül kedvező, egyedi ajánlatot tudunk olyan esetben, amikor egy termékből százas-ezres nagyságrendre van szükség. Ilyen esetben látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

 


Ha többet vásárolok, kaphatok kedvezményt?


Igen!


A regisztrált vásárlóként elért automatikus végösszeg kedvezményemet megkaphatom bolti vásárláskor?


Nem. A bolti vásárlást nem tudjuk hozzákapcsolni személyhez, így a weboldalon elért kedvezményed sem tudjuk offline vásárlásnál biztosítani. Erre megoldás, ha előzetesen leadod rendelésed a weboldalon.
Bolti vásárlásnál jár otthongarancia?


Nem. Bolti vásárlás nem köthető személyhez, így prémium garanciaszolgáltatásaink sem vehetők igénybe. Természetesen bolti vásárlásnál is biztosítjuk az önkéntesen vállalt jótállási időket, de a jótállás érvényesítéséhez vissza kell hoznod üzletünkbe az esetlegesen meghibásodott terméket.
További kérdésed van?


Látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

 

 

 

15% visszajár

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.