Belépés
Termékek
Óriásplakát ajánlatok Akció Online Ügyintézés Info PontNeked Árajánlat Üzletünk Márkák Szállítási költségek Ismerj meg minket!
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Üzletünk

 


Látogass el Magyarország legnagyobb világítástechnikai e-kereskedőjének üzletébe, ahol valóban szakértő eladók segítségével választhatod ki több mint 35 000 fajta prémium minőségű világítástechnikai termékünk közül a Neked legmegfelelőbbet!

 


Kérdések és válaszok

 

Azonnal elvihető minden termék?

Nem. Bő 35 000 terméktípusunkból mintegy 100 000 darab termék van polcainkon, melyek azonnal elvihetők, de természetesen vannak olyan termékeink, melyeket rendelésre szállítunk. Ilyen esetben segítünk Neked üzletünkben rögzíteni egy online rendelést a hiányzó termékre és az áru beérkezésekor e-mail-ben és sms-ben értesítünk. Természetesen ez esetben választhatsz majd házhozszállítást, vagy átvételi ponton történő átvételt is.Gyorsan el tudom intézni nálatok a rendelés nélküli vásárlást?

Többnyire igen, de kérünk, vedd figyelembe, hogy a Lumenetnél kicsit másabb jelegű a kiszolgálás, mint egy hagyományos világítástechnikai üzletben: szinte minden vásárlónknak van több műszaki kérdése (Neked is lesz :-) ), melyre más boltokban nem feltétlenül tudnak válaszolni. Azt szeretnénk, ha minden kedves vásárlónk a számára legjobb döntést hozza, ezért nem sajnálunk hosszabb időt szentelni a tökéletes világítástechnikai termék kiválasztásában.

 

De ne aggódj, jól fogod érezni magad nálunk a várakozás időtartama alatt is: interaktív bemutatótermünkben több száz világítástechnikai terméket kipróbálhatsz a legújabb LED fényforrásoktól, a prémium autóizzókon és az okos világítási rendszereken át a kamerával egybeépített Smart LED reflektorig. Ha megszomjaznál, találsz az üzletben víz automatát, kényelmes kanapéinknál pedig megtalálod a legnagyobb világítástechnikai gyártók termékkatalógusait.

Javasoljuk, hogy látogatásod az alábbi jellemző vevőforgalmi adatok figyelembevételével tervezd meg:

 

Lumenet világítástechnikai üzlet látogasának javasolt időpontjai

 


Hol található pontosan a Lumenet üzlete?

Az új üzlet a Kerepesi út végéről nyíló XVI. kerület Cziráki út 26-32.-ben (EMG ipartelep) található. A város felől haladva a Kerepesi úton, a CEU konferencia Központnál lévő kereszteződésnél balra (jobb oldalon Fiat Kelet-Pest Sashalom), majd az ~50 méterre lévő kereszteződésnél jobbra kell fordulnod. Behajtás az EMG sorompós főkapu felől. A Lumenet szaküzlet a sorompós kapuval szemben, a kaputól ~200 méterre található.

 

Lumenet térkép

 
Bejöhetek az ipartelepre autóval?

Természetesen igen! A sorompónál mondd, hogy a Lumenethez jöttél és be fognak engedni. Üzletünk előtt pedig 8 saját parkolónk áll rendelkezésedre.Hogy juthatsz el hozzánk tömegközlekedéssel?

Ha busszal utazol: 276E, 176E, 44, 45. Az Egyenes utcai lakótelep megállónál kell leszállni, ahonnan csupán 5 perces sétára található telephelyünk. Először a hév síneken kell átkelni, utána az Egyenes utcán haladva az első lehetőségnél jobbra kell fordulni a Cziráki utcára. A Cziráki utcán sétálva balra lesz az EMG ipartelep bejárata. Innentől csak nyíl egyenesen kell jönni az üzletünkig.

 

Ha HÉV-vel érkezel: H8, H9. Nagyicce megállónál kell leszállni, ahonnan 10 perces sétára található telephelyünk. Az erdő mellett található Pirosrózsa utcán egyenesen haladva az első lehetőségnél balra lesz a Cziráki utca. Itt tovább sétálva jobbra lesz található az EMG ipartelep sorompós bejárata, ahonnan tábláink segítenek megtalálni neked üzletünket.

 


Tudok majd ott is rendelés nélkül vásárolni?

Igen, üzletünkben szakértő eladók segítenek a rendelés nélküli vásárlásban, vagy az üzletben elhelyezett biztonságos számítógépen történő rendelésben.Mettől meddig vagytok nyitva?

2021. Április 19.-től hétköznap reggel 9 és délután 17 óra között.Hétvégén nem vagytok nyitva?

Nem. Munkatársaink többsége családanya, vagy családapa. Hiszünk abban, hogy kiváló munkájukhoz elengedhetetlen a munka és magánélet egészséges egyensúlyának fenntartása. Köszönjük megértésedet!Bankkártyával tudok fizetni majd?

Igen. Amex kártya kivételével bármely bankkártya típussal tudsz fizetni új üzletünkben.Van vevőparkoló?

Igen, bőven :-) Az üzlettel szemben hat, az üzlet előtt további két ingyenes parkoló áll rendelkezésedre. Motorodat, kerékpárodat behozhatod a bejárat előtt lévő előtető alá, de kérünk, ügyelj arra, hogy közvetlenül a bejáratunkat ne álld el vele. Lelakatolnod nem kell kerékpárodat, a területen jellemzően csak mi és vevőink közlekednek és a teljes ipartelep be van kamerázva. Parkolóinkban ki is cserélheted magadnak a megvásárolt autóizzót, kérünk azonban, hogy a keletkező szemetet mindig az előtetőnél található zöld kukába dobd! Köszönjük!Nagyobb projektre tudtok ajánlatot adni?

A legnagyobb világítástechnikai gyártók közvetlen partnereként rendkívül kedvező, egyedi ajánlatot tudunk olyan esetben, amikor egy termékből százas-ezres nagyságrendre van szükség. Ilyen esetben látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.A regisztrált vásárlóként gyűjthető pontjaimat megkaphatom bolti vásárláskor?


Nem. A bolti vásárlást nem tudjuk hozzákapcsolni személyhez, így a weboldalon elért kedvezményed sem tudjuk offline vásárlásnál biztosítani. Erre megoldás, ha előzetesen, vagy az üzletünkben elhelyezett biztonságos számítógépen leadod rendelésed a weboldalon.Bolti vásárlásnál jár otthongarancia?

Nem. Bolti vásárlás nem köthető személyhez, így prémium garanciaszolgáltatásaink sem vehetők igénybe. Természetesen bolti vásárlásnál is biztosítjuk az önkéntesen vállalt jótállási időket, de az esetleges jótállás érvényesítéséhez vissza kell hoznod üzletünkbe az esetlegesen meghibásodott terméket. Az árucsere garancia bolti vásárlásnál érvényesíthető?

Nem. Árucsere szolgáltatásunk kizárólag online rendelés esetén érvényesíthető.További kérdésed van?

Látogass el üzletünkbe, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

 

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal