Belépés
Termékek
Rendkívüli tájékoztató Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Ledvance Lunive fali/mennyezeti LED lámpa

Tapasztald meg a LED lámpák új, izgalmas világát!

Új fali -és mennyezeti világítási megoldást kínál Neked a LEDVANCE!

A kiváló minőségű LUNIVE LED lámpatest család az energiahatékony világítást jelenti egy modern, időtlen kialakításban. A beépített LED- modul belsőleg biztosítja a lámpatestnek különösen homogén megvilágítását, így a világos kontúrok optimálisan megjeleníthetők. Minden LUNIVE LED termék kivitelezését Olaszországban tervezték. A lámpacsaládok felhasználási területei közé tartozik a nappali, dolgozó –és hálószoba, konyha és otthonod közlekedő területei (folyosó, lépcsőház, előszoba, gardrób). Minden termékre 5 év garanciát biztosít a gyártó. A termékekre jellemző még az igényesen kidolgozott prémium minőségű üveg bura.

 

 

 

A Lunive LED ARC lámpatest egyszerű letisztult kialakítása miatt gyakorlatilag időtlen. A csiszolt acélkeretbe hajlított minőségi üveglap egyszerű, harmonikus hangulatot áraszt. Energiatakaréskos LED technológiája mellett a Ledvance 5 év garanciát biztosít a Lunive LED ARC lámpákra.

 

Lunive Arc

 

A Lunive VELA lámpát a kortárs -és indusztriális design jellemez. Integrált LED modul és a kiváló minőségű üveg biztosítja a lámpatest homogén megvilágítását. Formavilága négyszögletes, keretezett acél, mennyezetre és falra is szerelhető. Mutatós elem nappalikban, hálószobákban és közlekedőkben.

Lunive Vela

 

A Lunive LED Quadro lámpa jellegzetes négyszög burába zárt homogén világítás. Minimál stílusa simulékony, gyakorlatilag bármilyen térségben használható. Több, egymás mellé helyezett bura dekorációs elemként is funkcionálhat. Felszerelése nagyon könnyű és gyors, minden tartozékot és a szereléshez szükséges eszközöket tartalmaz a csomagolás.

Lunive Quadro

 

A Lunive LED Area sík formája, modern külseje világos kontúrt kölcsönöz szobádnak. Indusztriális vonalai a minimál és loft lakások főszereplői lehetnek, mennyezetre és falra is felszerelhető. Minőségi üveglap és a beépített LED modul együttesen képezik a cég által biztosított 5 év garanciát.

Lunive Area

 

 

Ismerd meg az Ledvance új LED-es hatékony és sokoldalú lámpáit. Funkcionális –és mobil fények, fali-és mennyezeti süllyeszthető LED panelek, LED spot és kültéri napelemes lámpák nagy választéka modern köntösben szakértő eladóktól a Lumeneten.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal