Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Árgarancia

A Lumenet® nemcsak a minőséget és a professzionális kiszolgálást garantálja, hanem a legjobb internetes árakat is!

Ha máshol mégis olcsóbban találod ugyanazon terméket, mi biztosítjuk Neked legálisan működő versenytársunk árait és regisztrációval történő vásárlás esetén a vásárlási összeg 10%-át (akciós termékeknél 5%-át) levásárolhatod a PontNeked  oldalon lévő termékekre.
Adatvédelem (GDPR miatt szükséges felhívnunk rá a figyelmedet)


Leveled beérkezése után a lehető leghamarabb válaszolunk (maximum 1 munkanap). Amennyiben lehetséges, módosítjuk a termék árát. Amennyiben már a termék(ek) kiszállításra került(ek), küldünk Neked egy kuponkódot, mellyel az árkülönbözet le tudod vásárolni webshopunkban.


Dőlj hátra, hiszen a Lumenet® mindig a legjobb ajánlatot biztosítja Neked!

 

Árgarancia vállalás feltételek


Árgarancia vállalásunk kizárólag Magyarországon bejegyzett, magyar székhelyű és szabályosan működő internetes webáruházban megjelenő árakra érvényes. Az árgarancia feltétele, hogy konkurensünknél a termék kapható legyen és valós árkülönbözetről, nem nyilvánvaló hibás árról legyen szó (pl.: 100 Ft vs. 10 Ft). Az árgarancia ajánlatunk alól kivételt képeznek azon országos promóciók, melyeket a Lumenet szervez külső résztvevőkkel. Árgarancia ajánlatunk kizárólag csak az árgarancia ikonnal jelölt termékekre érvényes. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos extrém esetekben nem tudunk jobb árat kínálni Neked az elküldött linken található ártól (pl.: kifutó termékek, versenytársunk által történt felvásárlása). Kérjük árgarancia igénylésénél vedd figyelembe, hogy 50 - 100 Forinttal olcsóbb árak előfordulhatnak más kereskedőknél. Ennek oka, hogy néhány e-kereskedő úgy gondolja, ha az ár-összehasonlító oldalakon látszólag olcsóbbnak tűnnek, az elegendő a sikereses kereskedéshez. A látszólagos előnyt viszont minden esetben Veled fizettetik ki. Kérünk, minden esetben „egyben” vizsgáld meg konkurensünk és a Mi ajánlatunkat. Jellemző, hogy kis tételnél 1000 - 1500! Forinttal magasabb szállítási díjat kell fizetned az 50 - 100 Forinttal olcsóbb termékárért. A Lumenet® nem támogatja az ilyen típusú versenyelőny szerzést, hiszen ezek célja egyértelműen a Vásárló megtévesztése. Hiszünk abban, hogy sikeresek csak akkor lehetünk, ha Vásárlóink az első vásárlás után bizalommal vissza is térnek Hozzánk. vállalásunk nem érvényes a standard szállítási díjszabáson kívüli, ingyenes szállítással kombinált termékeinkre.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal