Árgarancia

Árgarancia
Árgarancia alsó rész
Árgarancia gombok
Árgarancia

A Lumenet® nemcsak a minőséget és a professzionális kiszolgálást garantálja, hanem a legjobb internetes árakat is!

Ha máshol mégis olcsóbban találod ugyanazon terméket, mi biztosítjuk Neked legálisan működő versenytársunk árait és regisztrációval történő vásárlás esetén a vásárlási összeg 10%-át (mennyiségi kedvezményes termékeknél 5%-át) levásárolhatod a https://lumenet.hu/pontneked oldalon lévő termékekre.
Keresztnév
E-mail cím, ahova az ajánlatot küldhetjük
Azon magyarországi webshop termékének linkje/linkjei, ahol a Lumeneten lévő termék olcsóbban kapható
Adatvédelem (GDPR miatt szükséges felhívnunk rá a figyelmedet)
Elfogadom a Lumenet adatkezelési és adatvédelmi szabályzatát (ÁSZF)
  Osram CL B 60 7W/2700K E14 806lm LED  - 60 Wattos izzó kiváltására
1.590 Ft
Akció: 890 Ft
Az akció kezdete: 2019.12.02
Visszavonásig
  Osram CL A 60 9W/2700K E27 806lm LED - 60W izzó kiváltására
1.270 Ft
Akció: 549 Ft
Az akció kezdete: 2019.12.02
Visszavonásig
Osram Night Breaker Laser H7 150%
11.266 Ft
Akció: 7.290 Ft
Az akció kezdete: 2020.09.29
Visszavonásig
Egységár: 3.645 Ft/darab
Árgarancia alsó rész


Leveled beérkezése után a lehető leghamarabb válaszolunk (maximum 1 munkanap). Amennyiben lehetséges, módosítjuk a termék árát. Amennyiben már a termék(ek) kiszállításra került(ek), küldünk Neked egy kuponkódot, mellyel az árkülönbözet le tudod vásárolni webshopunkban.


Dőlj hátra, hiszen a Lumenet® mindig a legjobb ajánlatot biztosítja Neked!

 

Árgarancia vállalás feltételek


Árgarancia vállalásunk kizárólag Magyarországon bejegyzett, magyar székhelyű és szabályosan működő internetes webáruházban megjelenő árakra érvényes. Az árgarancia feltétele, hogy konkurensünknél a termék kapható legyen és valós árkülönbözetről, nem nyilvánvaló hibás árról legyen szó (pl.: 100 Ft vs. 10 Ft). Az árgarancia ajánlatunk alól kivételt képeznek azon országos promóciók, melyeket a Lumenet szervez külső résztvevőkkel. Árgarancia ajánlatunk kizárólag csak az árgarancia ikonnal jelölt termékekre érvényes. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos extrém esetekben nem tudunk jobb árat kínálni Neked az elküldött linken található ártól (pl.: kifutó termékek, versenytársunk által történt felvásárlása). Kérjük árgarancia igénylésénél vedd figyelembe, hogy 50 - 100 Forinttal olcsóbb árak előfordulhatnak más kereskedőknél. Ennek oka, hogy néhány e-kereskedő úgy gondolja, ha az ár-összehasonlító oldalakon látszólag olcsóbbnak tűnnek, az elegendő a sikereses kereskedéshez. A látszólagos előnyt viszont minden esetben Veled fizettetik ki. Kérünk, minden esetben „egyben” vizsgáld meg konkurensünk és a Mi ajánlatunkat. Jellemző, hogy kis tételnél 1000 - 1500! Forinttal magasabb szállítási díjat kell fizetned az 50 - 100 Forinttal olcsóbb termékárért. A Lumenet® nem támogatja az ilyen típusú versenyelőny szerzést, hiszen ezek célja egyértelműen a Vásárló megtévesztése. Hiszünk abban, hogy sikeresek csak akkor lehetünk, ha Vásárlóink az első vásárlás után bizalommal vissza is térnek Hozzánk. vállalásunk nem érvényes a standard szállítási díjszabáson kívüli, ingyenes szállítással kombinált termékeinkre.

Árgarancia gombok

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garanciális ügyintézés   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®