Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Házhoz szállítás a következő munkanapra

Kedves Vásárlónk!

Amennyiben raktáron lévő termékeket rendelsz hétköznap 15 óráig, csomagod aznap átadjuk a választott futárszolgálatnak, így az esetek 99%-ban a következő munkanapon kézhez kapod azt.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy elmúlt időszakban történt szigorítások bevezetése miatt (csomagok és dolgozók extra fertőtlenítési protokollja) előfordulhat, hogy mégsem tudjuk átadni aznap csomagod a futárnak, annak ellenére, hogy minden erőnkkel ezen vagyunk. Kollégáink megfeszített tempóban dolgoznak, hogy rendelésed a lehető leghamarabb kiszolgáljuk és természetesen minden lépésről e-mailben azonnal tájékoztatunk.
Amennyiben rendelésed tartalma készleten van (ár alatt látható a raktárkészlet), még a rendelésed napján átadjuk csomagodat a Sprinter futárszolgálat munkatársának.


Ez esetben a csomag várható érkezéséről még a mai nap folyamán Sprinter is fog Neked e-mailben tájékoztatást küldeni. Kérésünknek megfelelően - kézbesítés előtt a futár egyeztetni fog Veled a megadott telefonszámon.


Ugyan kicsi rá az esély, de, ha a csomag átvételekor a csomagolás esetleges sérülése feltételezhető, kérd a futártól, hogy a jelenlétében szeretnéd kibontani a csomagot. Amennyiben kibontás után bebizonyosodik, hogy a termék megsérült, vetess fel jegyzőkönyvet a futárral, hogy az esetleges kártérítési igényünket a Sprinter felé érvényesíteni tudjuk. A számlát a dobozban fogod találni.

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal