Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Hangulatvilágítás - funkcionális fény

 

Válogass a hangulatvilágítás változatos kínálatából! Ebben a kategóriában megismerkedhetsz a Philips Hue és Philips Living Colors kiemelkedő RGB LED –es, egyedi formavilágú termékeivel, melyek olyan hangulatot varázsolnak otthonodba, amilyet csak szeretnél. Távszabályzóval, okos telefonoddal vagy más okos készülékeddel, gyakorlatilag egész életviteled teheted könnyebbé, gazdaságosabbá és kényelmesebbé. További élményt kínál az RGB színes LED világítás kategória, melyben nem csak lámpatestekkel, hanem színváltós fényforrásokkal is találkozhatsz. Az éjjeli jelzőfények, polc –és szekrénymegvilágító lámpatestek funkcionalitásuk mellett dekorálják otthonodat csak úgy, mint a LED szalagok. A fali fénydekorációról a le/fel világító hengerek és a különleges formájú és fényű lámpatestek gondoskodnak.

 

Válogass a hangulatvilágítás és funkcionális fények változatos kínálatából a Lumeneten. RGB színes LED világítás, LED szalag, szekrény –és polcvilágítás, éjjeli jelzőfény, fali dekorációs fény, mennyezeti süllyesztett dekorációs világítás gyors szállítással és garanciával.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal