Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

GU5,3 halogén spot izzó

Az MR16 (51mm átmérőjű) dichroikus tükörrel kialakított halogén izzó esetében a kisméretű kapszula alakú halogén fényforrás a fényeloszlást szolgáló tükörrel egybeépített. A dichroikus tükör akár 66%-kal csökkenti a fénykéve hősugárzását.

Az OSRAM DECOSTAR halogénlámpák optimális spotvilágítást valósítanak meg kismértékű szóródással, ezért ideálisak kiemelő világításra, otthonok vagy akár üzletek esetén is. A DECOSTAR halogénlámpák az alkalmazott UV szűrő technológiából adódóan biztonságban használhatók fény- és hőérzékeny tárgyak és helyiségek megvilágítására. A „hidegtükrös” lámpa kialakításnak köszönhetően a fényforrás által termelt hő hatékonyan elnyelődik a tükör hátoldalán.

Az OSRAM DECOSTAR halogén lámpái 12V törpefeszültséggel működnek, tehát minden esetben transzformátorral, illetve elektronikus működtetéssel üzemeltethetők. Fényszabályzásra is alkalmasak megfelelő működtető egység esetén.

A halogén lámpákhoz hasonlóan briliáns meleg fényszínnel rendelkeznek, bekapcsoláskor azonnali fény biztosítanak. Színvisszaadásuk a nap fényéhez hasonlóan tökéletes, égetési helyzetük kötetlen.
Bekerülési költségük a törpefeszültséget előállító transzformátor miatt viszonylag magas.

A DECOSTAR 51 ECO változatai optimális módon egyesítik magukban a gazdaságosságot és a ragyogó fényt , valamint megnövelt élettartamuk elérheti akár az 5000 órát is. A tükör különleges bevonata állandó fényerősséget és a kitűnő színmegjelenést biztosít. Az innovatív technológiájának és az IRC infravörös bevonatának köszönhetően a hagyományos lámpákhoz képesti 30%-os energia megtakarítás elérhető el.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket