Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

GU5,3 halogén spot izzó

Start >Izzó, halogén izzó >GU5,3 halogén spot izzó


Az MR16 (51mm átmérőjű) dichroikus tükörrel kialakított halogén izzó esetében a kisméretű kapszula alakú halogén fényforrás a fényeloszlást szolgáló tükörrel egybeépített. A dichroikus tükör akár 66%-kal csökkenti a fénykéve hősugárzását.

Az OSRAM DECOSTAR halogénlámpák optimális spotvilágítást valósítanak meg kismértékű szóródással, ezért ideálisak kiemelő világításra, otthonok vagy akár üzletek esetén is. A DECOSTAR halogénlámpák az alkalmazott UV szűrő technológiából adódóan biztonságban használhatók fény- és hőérzékeny tárgyak és helyiségek megvilágítására. A „hidegtükrös” lámpa kialakításnak köszönhetően a fényforrás által termelt hő hatékonyan elnyelődik a tükör hátoldalán.

Az OSRAM DECOSTAR halogén lámpái 12V törpefeszültséggel működnek, tehát minden esetben transzformátorral, illetve elektronikus működtetéssel üzemeltethetők. Fényszabályzásra is alkalmasak megfelelő működtető egység esetén.

A halogén lámpákhoz hasonlóan briliáns meleg fényszínnel rendelkeznek, bekapcsoláskor azonnali fény biztosítanak. Színvisszaadásuk a nap fényéhez hasonlóan tökéletes, égetési helyzetük kötetlen.
Bekerülési költségük a törpefeszültséget előállító transzformátor miatt viszonylag magas.

A DECOSTAR 51 ECO változatai optimális módon egyesítik magukban a gazdaságosságot és a ragyogó fényt , valamint megnövelt élettartamuk elérheti akár az 5000 órát is. A tükör különleges bevonata állandó fényerősséget és a kitűnő színmegjelenést biztosít. Az innovatív technológiájának és az IRC infravörös bevonatának köszönhetően a hagyományos lámpákhoz képesti 30%-os energia megtakarítás elérhető el.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.