Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

GU4 halogén spot izzó

Az MR11 (35mm átmérőjű) dichroikus tükörrel kialakított halogén izzó esetében a kisméretű kapszula alakú halogén fényforrás a fényeloszlást szolgáló tükörrel egybeépített. A dichroikus tükör akár 66%-kal csökkenti a fénykéve hősugárzását.

Az OSRAM DECOSTAR 35 halogénlámpák optimális spotvilágítást valósítanak meg kismértékű szóródással, ezért ideálisak kiemelő világításra, otthonok vagy akár üzletek esetén is. A DECOSTAR halogénlámpák az alkalmazott UV szűrő technológiából adódóan biztonságban használhatók fény- és hőérzékeny tárgyak és helyiségek megvilágítására. A „hidegtükrös” lámpa kialakításnak köszönhetően a fényforrás által termelt hő hatékonyan elnyelődik a tükör hátoldalán.

Az OSRAM DECOSTAR halogén lámpái 12V törpefeszültséggel működnek, tehát minden esetben transzformátorral, illetve elektronikus működtetéssel üzemeltethetők. Fényszabályzásra is alkalmasak megfelelő működtető egység esetén.

A halogén lámpákhoz hasonlóan briliáns meleg fényszínnel rendelkeznek, bekapcsoláskor azonnali fény biztosítanak. Színvisszaadásuk a nap fényéhez hasonlóan tökéletes, égetési helyzetük kötetlen.
Bekerülési költségük a törpefeszültséget előállító transzformátor miatt viszonylag magas.

A DECOSTAR 35 ECO változatai optimális módon egyesítik magukban a gazdaságosságot és a ragyogó fényt , valamint megnövelt élettartamuk elérheti akár az 5000 órát is. A tükör különleges bevonata állandó fényerősséget és a kitűnő színmegjelenést biztosít. Az innovatív technológiájának és az IRC infravörös bevonatának köszönhetően a hagyományos lámpákhoz képesti 30%-os energia megtakarítás elérhető el.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal