Új jelszót kérek
Ingyenes Pick-Pack szállítás a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

GU10 halogén izzó

 Start >Izzó, halogén izzó >GU10 halogén izzó


A GU10 fejelésű reflektor kialakítású halogén izzó esetében a kisméretű kapszula alakú halogén fényforrás a fényeloszlást szolgáló tükörrel egybeépített.

A GU10 fejelésű halogén lámpák bajonett záras csatlakozású kialakításuknak köszönhetően egyszerűen, közvetlenül csatlakoztathatók hálózati feszültségre. Működtetésükhöz nincs szükség transzformátorra, így alacsony beépítési költséggel üzemeltethetők.

Az OSRAM és Sylvania halogénlámpái kellemes, a természetes fényhez hasonló briliáns fényt adnak. Bekapcsoláskor azonnali 100%-os fényt nyújtanak fényük teljes mértékben szabályozható, tehát csupán a hangulatodtól szabja meg, hogy erős vagy tompított fénnyel világítanak.

A GU10 halogén izzók élettartama 2000-5000 óra, színhőmérsékletüket tekintve 2800-3000K között mozognak, vagyis meleg fényszínű fényforrások. Színvisszaadásük tökéletes, a természetes napfénynek megfelelő, égetési helyzetük kötetlen.
Ezt a típust használva egyszerűen hozhatsz létre kiemelő világítást otthonodban, de igaz ez akár egy üzlethelység esetében is.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.