Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Grundig

 

grundigkat

 

A Grundig legújabb kerti lámpái és rovarcsapdái a jól ismert márkához hűen kiváló minőségűek és teljes kínálatuk alkalmazkodott a modern világítási elvárásokhoz. A LED technológiával szerelt otthoni és kerti rovarcsapdák, gazdaságosan és hosszan üzemeltethetők bármely háztartásban. 

 

Rovarcsapdák LED világítással

A széles körben elterjed LED fényforrások egyre több helyet követelnek a világításban és az ezt kiegészítő területeken. A Grundig legújabb LED lámpával szerelt rovarcsapdái gazdaságosabban és lényegesen hosszabban üzemeltethetők, mint a hagyományos fénycsöves változatok, szinte azonos hatékonyság mellett. A 2X1W-os LED modulok gyárilag kalibrált fénye, nagy hatékonysággal csalja csapdába a rovarokat. A lámpa hozzávetőlegesen 20nm2 terület lefedésére alkalmas tehát megfelel beltéri, vagy kültéren védett helyen való használathoz.

 

grundigrovar1

 

A kisebb változatú Grundig rovarcsapda kitűnően alkalmazható zárt helységekben, 1W teljesítménye miatt rendkívül gazdaságos és hatékony. Kis súlya miatt szinte bárhová függeszthető. A Grundig LED rovarcsapdák előnye a kis fogyasztás mellet, hogy nincs kemikália, vagy illó anyag ami a környezetbe kerül.

LED kültéri és LED Solar lámpa

A Grundig LED kültéri lámpák leszúrható Solar változatai a napenergiát eltárolva képesek éjjel világítani, egyszerűen kis és bekapcsolható, automata fényérzékelőjének köszönhetően magától bekapcsol sötétedéskor. A Grundig LED láng imitáció, kellemes meleg fényt kölcsönöz a kertben sötétedés után, sárgás fénye nem zavaró. A LED kültéri falikarok cserélhető fényforrással rendelkeznek, így a legtöbb kültéri falikarba tetszés szerint tehető GU10 LED lámpa, vagy akár a GU10 LED fényforrások okos távirányítható változatai is.

 

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal