Fotózd le és nyerd vissza az árát!

Fotózd le -banner
Fotózd le - bevezető
Fotózd le - GYIK
Fotózd le -banner

max-width: 1900px;

 

 

Fotózd le - bevezető

A kampány 2020 Október 1-én véget ért. Köszönjük fotóidat!Mutasd meg nekünk és jövőbeni látogatóinknak, milyen szép végleges környezetében a nálunk vásárolt lámpád és legyél Te a szerencsés, aki a havi sorsoláson visszanyeri a lefotózott lámpa árát Lumenet vásárlási utalványban, akár 50 000 Ft értékben. Nincs más teendőd, csak:1. Fotózd le!

 


2. Töltsd fel az alábbi űrlapon!

 És automatikusan részt veszel a következő havi sorsoláson, ahol egy szerencsés visszanyeri a lefotózott termék árát, egy évig beváltható Lumenet vásárlási utalványban*, maximum 50 000 Forint értékben! És ez még nem minden! A feltöltés után megajándékozunk egy kuponnal, mely a következő vásárlásodra 5% kedvezményt* biztosít. A nyereményjátékkal kapcsolatos további információt a feltöltési form alatt találod.

A Te neved
E-mail címed nyereményértesítés céljából
A lefotózott termék rendelésének 555-el kezdődő száma
Lefotózott termék lumenet.hu-val kezdődő linkje, vagy a termék neve
Fotó 1
Fotó 2 (nem kötelező)
Fotó 3 (nem kötelező)
Fotó 4 (nem kötelező)
Fotó 5 (nem kötelező)
Fotózd le - GYIK

GYIK:

 Hogyan fotózzam le a terméket?


Kérünk, hogy fel/beszerelt terméket fotózz le végleges környezetében és bekapcsolt állapotban. Előny, ha látszik a környezet, de fő hangsúly a terméken legyen. Ügyelj arra, hogy a fotó éles legyen és a látszó környezetben ne legyenek személyedre utaló tárgyak (fényképek, utcatábla, ruhanemű, stb). Például:

 

 

 

max-width: 1024px;

 

 Mekkora méretű fotót küldjek?


Minél nagyobb, annál jobb :-) Legalább 4 Megapixeles telefonnal már tökéletes fotót tudsz készíteni.

Hogyan készítsek jó fotót?


Bekapcsolt fényforrást nehéz jól fotózni. Legszebb fényképet egyszerűen mobilról úgy készíthetsz, ha helységben, vagy kültéri lámpáknál kültéren még VAN TERMÉSZETES fény. Ekkor a gép kevésbé ’akarja’ majd kompenzálni a lámpatest fényét és tökéletes fotót tudsz készíteni mindennemű beállítás nélkül.

 

 Mikor lesz sorsolás?


Minden hónapban egyszer az elmúlt hónapban beküldők között. Az adott hónapban beküldött fotók között a következő hónap első hétfőjén egy szerencsés nyertest és egy pótnyertest sorsolunk a https://www.random.org/ segítségével. A nyertest e-mailben értesítjük, keresztnevét, megnyert vásárlási utalványa értékét és beküldött fotóját közzétesszük a https://www.facebook.com/Lumenet.hu/ oldalon. Amennyiben az eredeti nyertessel nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a sorsolási hónap utolsó napjáig, vagy visszautasítja a nyereményutalványt, a pótnyertes lép az eredeti nyertes helyére a fentiek szerint.Mennyi a nyeremény?


A lefotózott termék vásárláskor érvényes egységára, de maximum 50 000 Forint értékű vásárlási utalvány. Havonta egy szerencsés a lefotózott termék árát (de maximum 50 000 Forintot) nyeri vissza egy évig beváltható Lumenet vásárlási utalvány formájában. Tehát, ha a kisorsolt nyertes lefotózott termékének egy darabonként értendő ára 45 000 Ft, a nyeremény 45 000 Ft-os vásárlási utalvány, ha például 55 000 Ft, akkor a nyeremény egy 50 000 Ft-os vásárlási utalvány.

 Hányszor lehet részt venni a játékban?


Megvásárolt terméktípusonként egyszer. Tehát, ha egy rendelésben több különböző világítástechnikai terméket vásároltál, külön-külön fotózd le és külön-külön küldd be őket, így nyerési esélyeidet is növeled! Fontos, hogy korábban már feltöltött fotóval nem vehetsz rész újra a játékban.

 

 Mely termékek fotójával lehet részt venni?


Bármely Lumeneten vásárolt termékkel. A nyereményjáték célja, hogy jövőbeni látogatóink, vásárlóink megalapozott döntését olyan termékfotókkal segítsük elő, mely valós környezetben készültek. Örömmel fogadunk bármilyen erre a célra használható fotót.

 

 Mi történik a fotókkal?


Jövőbeni látogatóink döntését elősegítendő a beküldött és ellenőrzött fotókat a termékek oldalán jelentetjük meg. A termékfotó beküldésével hozzájárulásod adod, hogy a fotókat további ellenszolgáltatás nélkül weboldalainkon és közösségi oldalainkon felhasználjuk.

 

 Bolti vásárlóként is részt vehetek a nyereményjátékban?


Igen, ez esetben a „A lefotózott termék rendelésének 5545-el kezdődő száma” mezőbe az írd be, hogy bolti vásárlás.

 

 Meddig vehetek részt a játékban?


Bármeddig :-) Mindegy mikor rendelted a Lumeneten a terméket, örömmel fogadunk akár több évvel ezelőtti termék működés közbeni fotóját is.

 
Mennyi fotót küldjek?


Minden feltöltéssel legalább egyet, de maximum ötöt ugyanarról a termékről.

 

 Jár valamilyen kötelezettséggel a részvétel?


Természetesen nem: a nyeremények adóvonzatát a Lumenet Kft állja, a részvétellel nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre, e-mail címedet bizalmasan, adatvédelmi szabályzatunk szerint kezeljük, nem adjuk ki külső cégnek és csak abban az esetben küldünk levelet, ha nyertél.

 

 További kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre: https://lumenet.hu/informacio

 
*A feltöltött fotó fogadása után küldött - következő a vásárlásra beváltható – kupononkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, illetve az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink.

© 2011-2016. Lumenet Kft.  |   Pályázat    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garanciális ügyintézés   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®