Fotózd le és nyerd vissza az árát!

Fotózd le -banner

max-width: 1900px;

 

 

Fotózd le - bevezető

 Mutasd meg nekünk és jövőbeni látogatóinknak, milyen szép végleges környezetében a nálunk vásárolt lámpád és legyél Te a szerencsés, aki a havi sorsoláson visszanyeri a lefotózott lámpa árát Lumenet vásárlási utalványban, akár 50 000 Ft értékben. Nincs más teendőd, csak:1. Fotózd le!

 


2. Töltsd fel az alábbi űrlapon!

 És automatikusan részt veszel a következő havi sorsoláson, ahol egy szerencsés visszanyeri a lefotózott termék árát, egy évig beváltható Lumenet vásárlási utalványban*, maximum 50 000 Forint értékben! És ez még nem minden! A feltöltés után megajándékozunk egy kuponnal, mely a következő vásárlásodra 5% kedvezményt* biztosít. A nyereményjátékkal kapcsolatos további információt a feltöltési form alatt találod.

A Te neved
E-mail címed nyereményértesítés céljából
A lefotózott termék rendelésének 555-el kezdődő száma
Lefotózott termék lumenet.hu-val kezdődő linkje, vagy a termék neve
Fotó 1
Fotó 2 (nem kötelező)
Fotó 3 (nem kötelező)
Fotó 4 (nem kötelező)
Fotó 5 (nem kötelező)
Fotózd le - GYIK

GYIK:

 Hogyan fotózzam le a terméket?


Kérünk, hogy fel/beszerelt terméket fotózz le végleges környezetében és bekapcsolt állapotban. Előny, ha látszik a környezet, de fő hangsúly a terméken legyen. Ügyelj arra, hogy a fotó éles legyen és a látszó környezetben ne legyenek személyedre utaló tárgyak (fényképek, utcatábla, ruhanemű, stb). Például:

 

 

 

max-width: 1024px;

 

 Mekkora méretű fotót küldjek?


Minél nagyobb, annál jobb :-) Legalább 4 Megapixeles telefonnal már tökéletes fotót tudsz készíteni.

 

 Mikor lesz sorsolás?


Minden hónapban egyszer az elmúlt hónapban beküldők között. Az adott hónapban beküldött fotók között a következő hónap első hétfőjén egy szerencsés nyertest és egy pótnyertest sorsolunk a https://www.random.org/ segítségével. A nyertest e-mailben értesítjük, keresztnevét, megnyert vásárlási utalványa értékét és beküldött fotóját közzétesszük a https://www.facebook.com/Lumenet.hu/ oldalon. Amennyiben az eredeti nyertessel nem tudjuk felvenni a kapcsolatot a sorsolási hónap utolsó napjáig, vagy visszautasítja a nyereményutalványt, a pótnyertes lép az eredeti nyertes helyére a fentiek szerint. Kivétel ezalól a játék indulásának tört hónapja (2019. Július 25), mely sorsolása a július és augusztus hónapban beküldött fotók között 2019. Szeptember 2-án történik.

 Mennyi a nyeremény?


A lefotózott termék vásárláskor érvényes egységára, de maximum 50 000 Forint értékű vásárlási utalvány. Havonta egy szerencsés a lefotózott termék árát (de maximum 50 000 Forintot) nyeri vissza egy évig beváltható Lumenet vásárlási utalvány formájában. Tehát, ha a kisorsolt nyertes lefotózott termékének egy darabonként értendő ára 45 000 Ft, a nyeremény 45 000 Ft-os vásárlási utalvány, ha például 55 000 Ft, akkor a nyeremény egy 50 000 Ft-os vásárlási utalvány.

 Hányszor lehet részt venni a játékban?


Megvásárolt terméktípusonként egyszer. Tehát, ha egy rendelésben több különböző világítástechnikai terméket vásároltál, külön-külön fotózd le és külön-külön küldd be őket, így nyerési esélyeidet is növeled! Fontos, hogy korábban már feltöltött fotóval nem vehetsz rész újra a játékban.

 

 Mely termékek fotójával lehet részt venni?


Bármely Lumeneten vásárolt termékkel. A nyereményjáték célja, hogy jövőbeni látogatóink, vásárlóink megalapozott döntését olyan termékfotókkal segítsük elő, mely valós környezetben készültek. Örömmel fogadunk bármilyen erre a célra használható fotót.

 

 Mi történik a fotókkal?


Jövőbeni látogatóink döntését elősegítendő a beküldött és ellenőrzött fotókat a termékek oldalán jelentetjük meg. A termékfotó beküldésével hozzájárulásod adod, hogy a fotókat további ellenszolgáltatás nélkül weboldalainkon és közösségi oldalainkon felhasználjuk.

 

 Bolti vásárlóként is részt vehetek a nyereményjátékban?


Igen, ez esetben a „A lefotózott termék rendelésének 5545-el kezdődő száma” mezőbe az írd be, hogy bolti vásárlás.

 

 Meddig vehetek részt a játékban?


Bármeddig :-) Mindegy mikor rendelted a Lumeneten a terméket, örömmel fogadunk akár több évvel ezelőtti termék működés közbeni fotóját is.

 
Mennyi fotót küldjek?


Minden feltöltéssel legalább egyet, de maximum ötöt ugyanarról a termékről.

 

 Jár valamilyen kötelezettséggel a részvétel?


Természetesen nem: a nyeremények adóvonzatát a Lumenet Kft állja, a részvétellel nem iratkozol fel semmilyen hírlevélre, e-mail címedet bizalmasan, adatvédelmi szabályzatunk szerint kezeljük, nem adjuk ki külső cégnek és csak abban az esetben küldünk levelet, ha nyertél.

 

 További kérdésed van?

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre: https://lumenet.hu/informacio

 
*A feltöltött fotó fogadása után küldött - következő a vásárlásra beváltható – kupononkódot nem tudják beváltani viszonteladó partnereink, illetve az esetleges más egyedi kedvezménnyel rendelkező vásárlóink.

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®