Belépés
Termékek
Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Forrasztás

Forrasztó pákák és a forrasztáshoz szükséges kiegészítők. Hobbi és professzionális használatra készített forrasztó pákák.

Elérhetőség
Ár
800 Ft - 9 371 Ft
Márka
7
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
Szín
1
1
1
Hosszúság méret
55 mm - 85 mm
Termék szűrő
8 találat
Hasonlítsd össze!
1 csomag azonnal, raktárról
1 620 Ft
Hasonlítsd össze!
3 tekercs azonnal, raktárról
3 290 Ft
Hasonlítsd össze!
6 szett azonnal, raktárról
6 080 Ft
Hasonlítsd össze!
15 csomag azonnal, raktárról
800 Ft
Hasonlítsd össze!
3 csomag azonnal, raktárról
1 680 Ft
Hasonlítsd össze!
3 390 Ft

 

Forrasztó páka

A forrasztáshoz szükséges hőforrást a forrasztó pákák, vagy állomások biztosítják. A kisebb, vékonyabb anyagok, amelyek könnyen átmelegíthetők pisztoly, vagy az egyszerűbb rúd alakú pákákkal is forraszthatók. A pákák gyakorlatilag egy ellenállásként működnek, az ezen átfolyó villamos áram hőhatását kihasználva. A forrasztó pákák általában hő elemmel ellátottak melyek az optimálist tartományban tartják a hőmérsékletet. A pákák hegye, vagy csúcsa cserélhető, így a lehető legnagyobb hatékonyság és pontosság fenntartható.

Forrasztó ón

A két anyag tartós kötéséhez forrasztó ónt használnak, mely az anyagokkal együtt hevítve oldhatatlan kötést eredményez. A kötéshez szükséges forrasztó ón minősége legalább olyan fontos, mint a jól használható páka, vagy akár a forrasztó csúcs. A forrasztáshoz és a biztos kötéshez tiszta felület szükséges, ezért célszerű olyan forrasztó ónt vásárolni, ami forrasztószert is alkalmaz, így a nincs szükség előtisztítani a felületeket. 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket