Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club Szállítási költségek B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Forrasztás

Forrasztó pákák és a forrasztáshoz szükséges kiegészítők. Hobbi és professzionális használatra készített forrasztó pákák.

Elérhetőség
Ár
681 Ft - 7 872 Ft
Márka
7
1
Teljesítmény (watt)  
1
1
1
Szín
1
1
1
Hosszúság méret
55 mm - 85 mm
Termék szűrő
8 találat
Hasonlítsd össze!
8 szett azonnal, raktárról
5 032 Ft
Hasonlítsd össze!
19 csomag azonnal, raktárról
682 Ft
Hasonlítsd össze!
5 szett azonnal, raktárról
7 871 Ft
Hasonlítsd össze!
4 csomag azonnal, raktárról
1 317 Ft
Hasonlítsd össze!
2 szett azonnal, raktárról
2 948 Ft
Hasonlítsd össze!
9 csomag azonnal, raktárról
1 376 Ft
Hasonlítsd össze!
4 csomag azonnal, raktárról
1 187 Ft
Hasonlítsd össze!
2 990 Ft

 

Forrasztó páka

A forrasztáshoz szükséges hőforrást a forrasztó pákák, vagy állomások biztosítják. A kisebb, vékonyabb anyagok, amelyek könnyen átmelegíthetők pisztoly, vagy az egyszerűbb rúd alakú pákákkal is forraszthatók. A pákák gyakorlatilag egy ellenállásként működnek, az ezen átfolyó villamos áram hőhatását kihasználva. A forrasztó pákák általában hő elemmel ellátottak melyek az optimálist tartományban tartják a hőmérsékletet. A pákák hegye, vagy csúcsa cserélhető, így a lehető legnagyobb hatékonyság és pontosság fenntartható.

Forrasztó ón

A két anyag tartós kötéséhez forrasztó ónt használnak, mely az anyagokkal együtt hevítve oldhatatlan kötést eredményez. A kötéshez szükséges forrasztó ón minősége legalább olyan fontos, mint a jól használható páka, vagy akár a forrasztó csúcs. A forrasztáshoz és a biztos kötéshez tiszta felület szükséges, ezért célszerű olyan forrasztó ónt vásárolni, ami forrasztószert is alkalmaz, így a nincs szükség előtisztítani a felületeket. 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Megnézem a terméket