Belépés
Termékek
Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Feszített fólia világítás

 

AZ élményért IS világíts!

Környezetünket érzékszerveink közvetítik számunkra. Minél részletesebb a kép, annál nagyobb az élmény. A világítás nem csupán egy dísztárgy, hanem egy eszköz, mellyel komfortosabbá teheted életed.

TE mennyi energiát szánsz a tervezésre?

Életünk egyik felét a munkahelyen és utazással töltjük, a másikat pedig otthonunkban. Komoly energiát fektetünk a számunkra megfelelő belső tér kialakításába, aprólékosan választjuk ki bútorainkat, dísztárgyainkat. Belsőépítészeket és lakberendezőket vonunk be a tervezés folyamatába a tökéletes harmónia elérésének érdekében. Biztosak vagyunk benne, hogy a tér, ahol élsz, Neked is fontos.

Felejtsd el a barlangvilágítást!

Egy jó lámpának feladata van. Környezettől, élethelyzettől függően változnak paraméterei. Az általános adatok - mint például a teljesítménye - csak egy a sok közül, amit vizsgálni érdemes. Tudjuk, nem vagy könnyű helyzetben, nagy a választék és kevés a hétköznapokra lefordítható információ. Ha körültekintő vagy, keresgélsz a neten, majd kellő információval felvértezve elmész egy világítástechnikai áruházba és választasz. Enged meg, hogy segítsünk a választásnál biztos elégedettséged érdekében. Emlékszel mennyi időt szántál a felületek összehangolására? Ez a sok energia mind kárba vész, ha végül nem látod az eredményt, mert elcsúsznak a színek vagy túlzottak a kontrasztok. Létezik olyan világítási rendszer, ami abban segít, hogy a naplemente után is örömöd leld otthonodban.

Te is, és Mi is tudjuk, hogy mit szeretnél!

Nyugalmat, otthonosan érezni magad. Látni, amit látni szeretnél, kellemes közérzetet. Szabadságot és teret, ami körülölel, mintha a természetben lennél. A világítás kövesse a hangulatod, igazodjon hozzád pillanatról pillanatra.

 

Feszített LED fényfólia világítás a Lumeneten

 

A FESZÍTETT FÓLIA a tökéletesség élményét nyújtja. Nem csillog, homogén fényt biztosít, nem kápráztat. Belesimul a dizájnba azzal egységet képezve, így a látvány és tökéletes összhang megteremtőjévé válik.

Miért jó Neked a feszített fólia?

 • Homogén felület, mely egybeolvad a térrel
 • Minőségi anyagokból felépített, hogy tényleg tökéletes legyen
 • Árnyékmentes, nincsenek sötét foltok
 • Hozzád igazodik, fényereje szabályozható
 • Egyedi alkotás, a Te elképzeléseid támogatásával
 • Nyomtatható, így teljesen egyedi design is kialakítható
 • Egyszeri beruházás, gondtalan életút,mert mindenből a maximumot tesszük bele

Elmondjuk hogyan lehet ennyire tökéletes

 • Tökéletes homogén fény. A fólia és a LED - szalag tökéletes egységet képez. Nagy felületen világít, így egyenletes fényt szór. Olyan, mint egy ablak a külvilágra a mennyezeten! Már önmagában is lenyűgöző.
 • Fényereje kimagasló, amit szabadon változtathatsz.  Nincs többé korlát, szabályozd úgy, ahogy éppen szeretnéd. A szabályozható fényerő nálunk alap, mert hozzád kell, hogy igazodjon, a technika nem lehet öncélú!
 • A LED szalag mennyiségét a kellő homogenitáshoz méretezzük, ami általában magas megvilágítási szintet ad. A kisebb fóliák is képesek 40 000 Lumen világításra.
 • A rendszer plusz hozadéka a fogyasztás átlagosan 10-20%-ra való csökkentése, az élettartam pedig 10 év felett várható.
 • Minőségi LED szalagok. Nem kísérletezünk bizonytalan forrásokkal. Kipróbált, évek alatt tesztelt típusokkal dolgozunk.
 • A színvisszaadás 80% feletti érték.
 • Minőségi elektronikák. Helvar, Osram, Meanwell.
 • A feszített fólia alapanyaga Németországból származik a Renolit gyárából és 10 év garanciával rendelkezik anyagát tekintve. A Barrisol is ezt használja.
 • Mosható, vízálló, savval és lúggal szemben a szükséges mértékben ellenálló.
 • CE és Bs1-d0 tűzvédelmi besorolás, hogy bárhol alkalmazható legyen.

 

Feszített LED fényfólia a Lumeneten

 

A MI dolgunk!

Itt most nem egy kész lámpát árulunk Neked, a Te álmaidhoz keressük a tökéletes megoldást. Ez egy közös munka! Tőled származnak az igények, ami alapján mi javaslatot teszünk. Optimalizálunk mindent, hogy a legjobbat kaphasd. Látványt és technológiát együtt. Minden nálad kezdődik, tőled indul ki. Megszületik egy álom, amit egy építész kidolgoz. Tér és funkció rendben. Következik a belsőépítész, aki felöltözteti. Egyensúlyba hozza a design-t és a funkciót külső szakemberekkel együtt dolgozva. Itt következünk mi is. Megismerjük az igényt funkcióra és a dizájnra egyaránt, ami alapján koncepciót adunk a megvalósításra. Tapasztalatunk a Tiéd, adunk ötleteket és a hozzá tartozó összeget, hogy reálisan dönthess. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, egy kézben tartjuk a tervezést és a kivitelezést.  Komplett megoldást szállítunk, és a garanciát is egyben kezeljük.

 

Feszített fényfólia a Lumeneten

 

A kivitelező csapat Rád figyel! Rugalmasan igazodnak az építkezés üteméhez, figyelnek egyedi igényeidre. Minőségi anyagokkal, minőségi eszközökkel, tapasztalt kivitelező csapattal és egyedi világítással emelheted otthonod, élettered, mindennapjaid hangulatát, minőségét.

Készen állsz?

Képzelj el egy olyan környezetet, ahol jól érzed magad! Gondolj bele, mi számodra az igazán fontos! Hogyan szeretsz élni és mi a család többi tagjának az igénye. A mozdulataidhoz, a tevékenységedhez kösd hozzá az igényeket! Formáld egy kicsit, majd írd le. Küldd el nekünk, hogy mi is formálhassuk. Egy rajz, egy elképzelés jó alap lehet arra, hogy hozzátegyük azt, amit tudunk a tökéletes LED világításról.

Ismerd meg rád szabva az exclusive egyediséget!

Kérd ajánlatunkat!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket