Password reminder
Ingyenes Pick-Pack szállítás a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Osram Night Breaker Laser H7 +130% dobozos

Compare
Osram
-30%
Stock: 1 db
Osram Night Breaker Laser H7
 • Osram Night Breaker Laser H7
 • Osram Night Breaker Laser H7
 • Osram Night Breaker Laser H7
 • Osram Night Breaker Laser H7
 • Osram Night Breaker Laser H7
Osram Night Breaker Laser H7
Osram Night Breaker Laser H7
Osram Night Breaker Laser H7
Osram Night Breaker Laser H7
Osram Night Breaker Laser H7
4 939 Ft
On Sale: 3 475 Ft3475

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

Garantáltan a legjobb ár, regisztrációval 10% PontNeked visszajár!

1 db Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
3-4 nap
1
Raktáron
Vedd regisztrációval és 348 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Order it in

Foxpost will deliver it

by early evening today!

55 W
lista_Nominal Wattage 
PX26d
3600 K
12 V
Osram
Info   N062
Brand:
Osram
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
EAN 
:
4052899437814
Nominal Output 
:
55 W
Nominal Voltage 
:
12 V
Base 
:
H7 (PX26d)
Color Temperature 
:
3600 K
Luminous Flux 
:
1500 lm
Lifetime (Tc):
250 óra
Length:
59 mm
Diameter:
12 mm
Reduction Begins: 02/11/2017  
Until Revoked.

Magyarországon Kelet-Európában először raktárról a Lumeneten! 
Nézd meg a termékvideót is a lap alján!

 • Kiszerelés – ebből kettőt rakj a kosaradba


  A dobozos kiszerelésű Night Breaker Laser H7 1 darab izzót tartalmaz. A feltüntetett 3 475 Ft3475 –os ár a dobozban található egy darab vonatkozik. Mivel a Night Breaker Laser semmilyen más izzóval nem összehasonlítható fényélményt fog nyújtani, mindenképp párban javasoljuk cserélni, azaz ebből a termékből kettőt kell raknod a kosaradba.
  Várlak haza


  Biztosan Neked is mondta már gyermeked, vagy párod. Ha van lehetőséged arra, hogy többet költs egy autóizzóra az átlagosnál, mindenképp ezt az izzót válaszd. A Night Breaker Laser elképesztő fényárama nagyságrendekkel jobb vezetési komfortot biztosít, segítségével több időd marad az esetleges balesethelyzetek (őz, kátyú, gyalogos, stb.) észrevételére és elkerülésére. A vakítóan fehér szín hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez. Összegségében tehát az új Night Breaker Laser segít abban, hogy épségben érj haza szeretteidhez.
  Egyedülálló Laser technológia az elképesztő fényhatásért


  Az H7 Osram Night Breaker Laser egyedülálló búra színezési technológiája jóvoltából a búra azon része, amely a hasznos fényáram szempontjából a legfontosabb teljesen víztiszta. A búra többi része kapott viszont egy speciális színezést, így a létrejövő fénykéve rendkívül erőteljes és magasabb színhőmérsékletű.  Várható élettartam

  Az emelt fénynek ára van, de nem fogod megbánni. Ha egyszer a Night Breaker mellett döntesz, soha többet nem akarsz majd más izzót, akkor sem, ha egy éven belül kiég.. A halogén autóizzók technológiájukból adódóan, vagy hosszabb élettartamot (például: Osram Ultra Life 4 év garanciával) biztosítanak szerényebb, kicsit sárgásabb fénnyel, vagy kimagasló fényáramot, mint az Osram Night Breaker Laser H7, értelemszerűen kicsit rövidebb élettartammal. Fontos megjegyezni, hogy az Osram Night Breaker Unlimited „rövidebb” élettartama egy standard Osram autóizzóhoz hasonlítva értendő, mely akár az autó teljes élettartamát is végigkísérheti. Ez az élettartam átlagos használat mellett várhatóan 1-2 év lesz, mely alapvetően a körülményektől (autótípus, útminőség) függ. Azonban a „kifeszített” a rövidebb élettartamért cserébe nagyságrendekkel több fényt biztosítanak, mint az alap autósizzók, tehát ez a kompromisszum abszolút vállalható, hiszen egy kimagasló megvilágítás, akár az életünket is megmentheti. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser H7 a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.
  Tc szerint

  A Tc mérési módszer szerinti élettartama 250 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 12 500 világítással levezetett kilométert jelent.
  Mi az a Tc?

  A nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.

  Német csúcstechnológia


  A Night Breaker Laser család az Osram németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.
  H7 Laser színhőmérséklet - A nappalidban milyen színű a függöny?


  Fehér, ugye? Ha kék függönyöd lenne, nem lenne olyan világos a helységben. A halogén fényforrások színhőmérséklet emelése a búra színezésével érhető el, mely értelemszerűen fényáram veszteséggel jár. Minden emelt fényű izzónál a gyártónak kompromisszumot kell kötnie a színhőmérséklet és a fényáram között. A Night Breaker Laser H7 izzó a fényről szól, ezért az Osram csak odáig „emelte” a színhőmérsékletet, hogy az már bőven a semleges fehérbe nyúljon a lehető legnagyobb fényáram mellett. A H7 foglalatos Night Breaker Laser izzók színhőmérséklete 3600 Kelvin (a semleges fehér fénycsövek színhőmérséklete 3500 Kelvin), így ragyogó hófehér fényt biztosít Neked vezetés közben.
  Plusz 130% fényáram – ezzel látni fogsz


  Osram Night Breaker Laser H7, mely akár 130% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint az Osram Original izzó és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Laser-et és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 130% fényáram? Az Osram – a többi emelt fényű autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram Original autóizzóhoz mért plusz 130%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
  Legális


  A Night Breaker Laser család ECE és minden más szükséges engedéllyel rendelkezik, használata egész Európában legális. Az izzók burája UV szűrővel van ellátva, így nem mattítja be a lámpaburát. Az izzók fogyasztása és hőtermelés is természetesen szabványon belüli, nem fogja károsítani sem a lámpát, sem a vezetékeket.
  Nem vakít


  Attól, hogy sokkal több fénye van, még természetesen nem vakít. A Laser család fénykévéje szabványon belüli, ezáltal nem fogja elvakítani a szembejövő autót.
  Csak H4 és H7 foglalattal

   

  Ez a különleges autóizzó kizárólag a két legnagyobb számban használt tompított fényszóró foglalattal, a H7 és H4 típusban készül. Ha nem tudod, melyik foglalat való autódhoz, kattints autóizzó keresőnkre: https://lumenet.hu/auto-tipus-kereso
  Garancia


  Az emelt fényű autóizzók élettartama elsősorban az autó feszültségszintjétől és használati szokásaitól – azaz az izzótól kívülálló tényezőktől - függ, ezért a nagy gyártók nem tudnak jótállást vállalni. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Night Breaker Laser izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Laser H7 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Laser a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk Neked, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 4 év garancia is jól bizonyít.
  A félreértések és visszaélések elkerülése végett minden eladott Osram Night Breaker Laser H7 sorozatszámát elektronikusan rögzítjük rendszerünkben. Kizárólag a bizonyíthatóan Nálunk vásárolt autóizzókat cseréljük ki, a megkérdőjelezhető esetekben fenntartjuk a jogot a Lumenet által önként vállalt garancia megtagadására. Természetesen nem vállalunk garanciát az egyértelműen szakszerűtlen kezelésből, beépítésből adódó meghibásodásokra.
  2825HCBI a kötelező kiegészítő

   

  Ha az Osram Night Breaker Laser mellett döntesz, alapvetően meg fog változni a fényszóró lámpád látványa. A korábbi sárgás fényt egy brutálisan erős hófehér fehér váltja le és azonnal szembe fog tűnni egy eddig jelentéktelennek tűnő fényforrás, a helyzetjelző. A standard helyzetjelző tojás-sárga fénye ettől a pillanattól kezdve elképesztő mértékben el fog ütni emelt fényű autóizzódtól, ezért azt javasoljuk, hogy a Night Breaker Laser izzód mellé mindéképp vedd meg az Osram leghidegebb színhőmérsékletű helyzetjelzőjét, az Osram Cool Blue W5W halogén izzót is. A W5W foglalat az autók szinte 100%-ánál alkalmazott helyzetjelző foglalat típus. A Te autódban használt helyzetjelző foglalat típust szintén az autóizzó keresőnkben tudod ellenőrizni.

   

  Osram 2825HCBI

   

   

   

   

We recommend these too
Others Products from Line

TOP products of category

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.