Password Reminder
Bízhatsz bennünk!

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Osram Night Breaker Unlimited 64193NBU H4 +110% bliszter

Compare
Osram
-41%
Stock: 92 db
Osram Night Breaker Unlimited H4 64193NBU +110% 60/55W
 • Osram Night Breaker Unlimited H4 64193NBU +110% 60/55W
Osram Night Breaker Unlimited H4 64193NBU +110% 60/55W
3 810 Ft
Discount: 2 250 Ft2250

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

92 db Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
1-2 nap
92
Raktáron
Vedd regisztrációval és 225 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Order it in

Foxpost will deliver it

by early evening today!

60 W
lista_Nominal Wattage 
P43t
3900 K
12 V
Osram
Info   N161
Manufacturer:
Osram
EAN 
:
4052899411012
Nominal Output 
:
60 W
Nominal Voltage 
:
12 V
Base 
:
H4 (P43t)
Color Temperature 
:
4000 K
Length:
82 mm
Diameter:
13 mm
Reduction Begins: 16/02/2017  
Until Revoked.
 • Fényáram: Az Osram legkedveltebb halogén autós izzója, az Osram Night Breaker Plus számos nemzetközi díjat elnyert már az elmúlt években. Hosszú fejlesztés és tesztelés után pedig elkészült az új „csúcs autóizzó” az Osram Night Breaker Unlimited H4, mely akár 110% több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint hagyományos társaik és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, próbáld ki az új Osram Night Breaker Unlimited H4-et és garantáljuk: nem fog hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 110% fényáram? Az Osram – a többi 100%-os autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram autósizzóhoz mért plusz 110%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.
  A halogén izzó technológiai sajátosságának köszönhetően vagy hosszú élettartamú izzó készíthető szerényebb fényárammal, vagy emelt fényáramú izzó értelemszerűen szerényebb élettartammal. A Night Breaker Unlimited család a lehető legmagasabb legális fényáramot biztosítja, még elfogadható élettartammal.

  Fénykéve: Az Osram Night Breaker Unlimited H4 akár 40 méterrel hosszabb fénykévét biztosít, mint hagyományos halogén autóizzók, így jóval hamarabb felismerheted az úton lévő akadályokat, gyalogosokat, bicikliseket. Az Osram Night Breaker Unlimited H4 használatával jóval nagyobb eséllyel előzheted meg az akár végzetes közúti baleseteket. De mennyi is az a negyven méter? Akár életmentően is sok lehet, hiszen 90 km/ óra sebességnél ez közel két másodperc, 50 kilométer/óra sebességnél pedig ~három másodpercnyi reakcióelőnyt jelent. Ennyivel több időd lesz reagálni egy esetleges veszélyhelyzetre. Gondolj a biztonságra és válaszd az Osram Night Breaker Unlimited H4-et!
  Ár: a feltüntetett 2 250 Ft2250 –os ár az egységcsomagban lévő 1 darabra vonatkozik.

  Színhőmérséklet: Az Night Breaker Unlimited H4 20%-al fehérebb fényt biztosít egy normál autósizzónál, ezáltal a felismerendő tárgyak, személyek kontúrosabbak, jobban észrevehetők lesznek. A közlekedési táblák jóval erősebben látszanak majd, mint egy normál autóizzóval. A Night Breaker Unlimited H4 színhőmérséklete 3900 Kelvin, azaz semleges fehér. Ahhoz, hogy a színhőmérséklet is magasabb legyen a normál halogén izzónál és a fényáram is kiemelkedő legyen, az Osram egy gyűrűs színezést alkalmaz ennél az izzónál: a megoldás lényege, hogy a középső szegmensben, ahol a fény legnagyobb része „kijön” az izzóból nincs színezés a veszteségek elkerülése végett. A maximális fényáram tekintetében kevésbé kritikus pontokon – a z izzó két szélén – a gyártó alkalmaz színezést. A két szín keveréséből alakul ki a magasabb színhőmérsékletű vetítési kép és ez az oka annak is, hogy bizonyos autóknál a bekapcsolt fényszóróra ránézve, az izzó sárgásnak tűnik. Ez természetesen csak megjelenés kérdés, a vetítési kép ettől függetlenül kellemes semleges fehér lesz.

  Élettartam: Az emelt fénynek ára van, de nem fogod megbánni. Ha egyszer a Night Breaker mellett döntesz, soha többet nem akarsz majd más izzót, akkor sem, ha egy éven belül kiég..
  A halogén autóizzók technológiájukból adódóan, vagy hosszabb élettartamot (például: Osram Ultra Life 3 év garanciával) biztosítanak szerényebb, kicsit sárgásabb fénnyel, vagy kimagasló fényáramot, mint az Osram Night Breaker Unlimited H4, értelemszerűen kicsit rövidebb élettartammal. Fontos megjegyezni, hogy az Osram Night Breaker Unlimited „rövidebb” élettartama egy standard Osram autóizzóhoz hasonlítva értendő, mely akár az autó teljes élettartamát is végigkísérheti. Ez az élettartam átlagos használat mellett várhatóan 1-2 év lesz, mely alapvetően a körülményektől (autótípus, útminőség) függ. Több tízezres eladás mellett egy kézen megszámolható esetről hallottunk, amikor az Unlimited élettartama rövidebb volt egy évnél. Azonban a „kifeszített” a rövidebb élettartamért cserébe nagyságrendekkel több fényt biztosítanak, mint az alap autósizzók, tehát ez a kompromisszum abszolút vállalható, hiszen egy kimagasló megvilágítás, akár az életünket is megmentheti. Természetesen az Osram Night Breaker Unlimited H4 rendelkezik a közúti használathoz szükséges ECE engedéllyel, így használata egész Európában engedélyezett. Tekintve, hogy az Osram Night Breaker Unlimited H4 a technológia határait feszegeti, nem ajánljuk olyan autókba, melyek instabil feszültségszintje, vagy más ok miatt a normál autóizzókat is rendszeresen (például havonta) tönkreteszi. Ilyen autótípusok lehetnek a régebbi típusú Ford Focus esetleg Renault Megane típusok. Azoknál az autótípusoknál, melyek havi szinten tönkreteszik az izzókat, az Osram Ultra Life család izzót ajánljuk, melyek ugyan szerényebb, sárgásabb fényt biztosítanak, de gyakorlatilag tönkretehetlek, melyet a 3 év garancia is jól bizonyít.

  Éppen ezen okoknak és a nem kontrolálható, ezáltal esetleg szakszerűtlen beépítésnek köszönhetően az Osram nem tud garanciát vállalni a házilag beszerelt Osram Night Breaker Unlimited H4 autóizzóra. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Unlimited H4 izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Unlimited H4 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket.
  A félreértések és visszaélések elkerülése végett minden eladott Osram Night Breaker Unlimited H4 sorozatszámát elektronikusan rögzítjük rendszerünkben. Kizárólag a bizonyíthatóan Nálunk vásárolt autóizzókat cseréljük ki, a megkérdőjelezhető esetekben fenntartjuk a jogot a Lumenet által önként vállalt garancia megtagadására. Természetesen nem vállalunk garanciát az egyértelműen szakszerűtlen kezelésből, beépítésből adódó meghibásodásokra.

  Tc szerint: A Tc mérési módszer szerinti élettartama 160/400 óra, ami átlagos 50 km/h átlagsebesség mellett 8 000/20 000 világítással levezetett kilométert jelent.
  Mi az a Tc? a nagy gyártók azért találták ki ezt a B3/Tc szerinti élettartam mérést, mert korrektebb adatot ad a vevőnek az izzó élettartamáról, mint az eddigi egy fajta üzemóra meghatározás. A B3 mindig a kisebbik szám. Azt jelzi, hogy az adott vizsgálati feszültségen működtetve, mennyi az a minimális óraszám, ahol az izzók 3%-a kiég, vagyis az izzók 97%-a még világít. A Tc a nagyobbik szám. Azt az időt mutatja meg, amikor az izzók 63.2%-a kiég.  Használd hosszú ideig az Osram Night Breaker Unlimited H4 autóizzót!

  Ahhoz, hogy az új Osram Unlimited H4 a lehető leghosszabb élettartamú legyen a Te autódben, fogadd meg jó tanácsainkat:

  - A beszerelést pamutkesztyűben, esetleg zsebkendővel végezd. Mint minden halogén izzót az Osram Night Breaker Unlimited H4-et is TILOS szabad kézzel megfogni, mert a bőrünk zsíros ujjlenyomata a bekapcsolás után a búra falán keletkező magas hőnek köszönhetően azonnali meghibásodással – akár az izzó szétdurranásával is - járhat. Ha mégis megérintetted az izzó üveg búráját, töröld le tiszta alkoholos törlőkendővel, majd várd meg, míg a búra teljesen megszárad.

  - Amennyiben bizonytalan vagy a beszerelést illetően, az Osram Night Breaker Unlimited H4 mindenképp beszerelését bízd szakemberre!

  - Lehetőség szerint ne működtesd az Osram Night Breaker H4 autóizzókat önindítózáskor, mert az jelentősen csökkentheti azok élettartamát.

  - Ha kiégett az egyik fényszóród, lehetőleg ne használd addig a másikat sem, míg a meghibásodott izzót nem cserélted, mert a terhelés kiesése a második izzó rövid időn belüli meghibásodásához vezethet. Ha erre nincs mód, a lehető leghamarabb cseréld ki a kiégett izzót.

  - A jó minőségű autósizzó sem hozhatja meg az elvárt eredményt, ha a lámpabúra, vagy a foncsor matt esetleg, szennyezett. Ha elsárgult, matt a búra az autóizzó fényének jelentős részét lekorlátozhatja. Ebben az esetben vidd el autódat egy nagyobb autómosóhoz, melyek jellemzően pár ezer forintért újjá varázsolják fényszóród felületét.

  - Ne „túráztasd” a motort! Mint minden fényforrás az Osram Night Breaker Unlimited H4 is érzékeny a túlfeszültségre, mely a motor felbőgetésekor felléphet.

  - Az új autóknál már kötelező nappali világítás használathoz, szereltess be gépjárművedbe Osram nappali menetfényt, így csak akkor fogod új Unlimited H4 izzóidat használni, amikor valóban azokra van szükség.  Az Osramról: Az OSRAM vállalat a mindenkori legmagasabb minőségi elvárásokat támasztó ügyfelek igényeinek is eleget tesz az általa gépjárművekhez gyártott világítótestekkel és alkatrészekkel – egyéni megrendelőknek és nagy, nemzetközi gépjárműgyáraknak egyaránt. A konkurencia folyamatos erősödése és az egyre növekedő biztonsági elvárások miatt a legjelentősebb autógyártó cégek évente felhívják az alkatrészeket és összetevőket gyártó beszállítók figyelmét a mind magasabb minőségi és működési elvárásokra – kiváltképp az autók világítása terén. A prognózisok szerint az OSRAM az autógyártás teljes piacának mintegy felét látja el saját izzóival – ez, úgy gondoljuk, ezer szónál is többet mond el a termékek minőségéről. Az OSRAM jelenleg piacvezető a gépjármű-világítás terén – beleértve minden jelentős gépjárműgyártót és fényszóró-, valamint alkatrész-beszállítót.

We recommend these too
Others Products from Line

TOP products of category

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.