Password reminder
Nyerj 2 fő részére szóló belépőt a spanyol bajnokság mérkőzésére! Ingyenes Pick-Pack szállítás a Lumeneten! Osram LED akció a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Osram Parathom Advanced CL A 60 10W/2700K DIM LED - 2016/17

Compare
Osram
Stock: 44 db
Osram Parathom Advanced CL A 60 10W/2700K DIM LED - 2016/17

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

44 db Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
A készlet erejéig
44
Raktáron
Vedd regisztrációval és 149 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Order it in

Foxpost will deliver it

by early evening today!

Az ár tartalmazza Az 51Ft/db hulladékkezelési díjat!
60 W
lista_Equivalent Lamp 
806 lm
2700 K
25000 hours
AP
Info   G503
Brand:
Osram
Equivalent Lamp:
60W E27 normál izzó
EAN 
:
4052899369900
Nominal Output 
:
10 W
Beam Angle 
:
220
Dimmable 
:
igen
Nominal Voltage 
:
240 V
Base 
:
E27
Color Temperature 
:
2700 K
Luminous Flux 
:
806 lm
Efficacy 
:
89 lm/W
Luminous Color 
:
meleg fehér
Color Rendering Index (CRI) 
:
80 %
Energy Efficiency Class 
:
A+
Avg. Lifetime 
:
25000 óra
Number of Switching Cycles 
:
100000
Warm-up Time 
:
0
Guarantee 
:
5 év
Luminous Color Number 
:
827
Function:
A60 víztiszta bura
Length:
110 mm
Diameter:
60 mm
Reduction Begins: 25/09/2017  
Until Revoked.

Szerintünk tömören


300 fokos sugárzási szög, német gyártmány ipari használatra tervezve: a Németországban gyártott, átlátszó burájú Parathom Advanced A60-at Neked ajánljuk , ha egy ipari igénybevételre alkalmas, legmagasabb technológiai színvonalú LED fényforrást szeretnél.

 • Részletesen

  2016-2017. széria: az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás az Osram új 2016-2017-os terméksorozatának tagja. Hatékonysága, műszaki színvonala a jelenleg ismert legfejlettebb LED technológiát tükrözi. Az új generációs LED chipek minimális hőt termelnek, az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás tartós használat esetén sem melegszik fel. A precíz tervezésnek és válogatott alapanyagoknak köszönhetően az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás alacsony hőmérsékleten is megbízhatóan üzemel.  Fényáram, megfelelőség:
  az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás fényárama 806 Lumen, ezzel a vonatkozó szabványok szerint alkalmas egy hagyományos 60 Wattos izzó teljes értékű kiváltására. A gyakorlatban a régi átlagos 60 Wattos izzó fényárama 630-700 Lumen volt, tehát elmondható, hogy a termék fényárama meghaladja egy átlagos 60 Wattos izzó fényáramát.

   

   

  Fényerőszabályozható: az Advanced terméktípusok az Osram Parathom szérián belüli legmagasabb technológiai adottságokat jelölik. Az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/2700K DIM LED fényforrást a legtöbb hagyományos fényerőszabályzóval szabályozhatod. Ellenőrzötten kompatibilis kapcsolók és további információ az Osram LED fényforrások fényáramának szabályzásáról:  https://www.ledvance.com/dim

     Sugárzási szög:
  az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás névleges sugárzási szöge 300 fok, így – a hagyományos izzóhoz hasonlóan – növelhető vele a felület vagy helység megvilágításának egyenletessége.
  Fényhasznosítás, energiahatékonyság: a 2016-2017-os Parathom terméksorozat kiváló fényhasznosítási értékkel bír: az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás 1 Watt teljesítményből 89,5 Lumen hasznos fényáramot képes előállítani, szemben például a hagyományos izzók 10-15 Lumen/ Watt fényhasznosításával. Ezzel az értékkel a termék az A+ energiahatékonysági osztályba tartozik.  Parathom sorozat = az Osram legfelső kategóriája:
  a Parathom sorozat az Osram ipari igénybevételre is alkalmas, felsőkategóriás LED terméksorozata. A felhasznált alapanyagok az Osram bő százéves világítástechnikai tudásának legjavát tükrözik.  Színhőmérséklet:
  az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás színhőmérséklete 2700 Kelvin, azaz meleg fehér. A hagyományos izzók színhőmérsékletével azonos 2700 Kelvin a legelterjedtebb színhőmérséklet, a kereskedelemben kapható kompakt fénycsövek, LED fényforrások tipikus színhőmérséklete. Gyakorlatilag otthonod bármely helységében remekül alkalmazható, hangulatos, kellemes légkört teremthetsz beltéren és kültéren egyaránt. Azt javasoljuk , hogy otthonod világításához mindig 2500-2700 Kelvin színhőmérsékletű fényforrásokat válassz.
  Bura: az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás átlátszó burája alatt egy gyönyörűen formatervezett fényterelő biztosítja, hogy a professzionális LED chipek által gerjesztett fény olyan ragyogó formában jelenjen meg, hogy az akár egy kristálycsillárban is megállja a helyét.  Kiváló színvisszaadás:
  A színvisszaadás fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni, illetve az általa megvilágított felület színe mennyire tér el a felület természetes napfény mellett érzékelhető színeitől. A fényforrás színvisszaadási indexe, CRI (Color Rendering Index) jelőlése vagy Ra egysége, tökéletes színvisszaadás esetén Ra=100. Az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás CRI értéke több mint 80, így a napfényhez hasonló, valósághű és természetes színvisszaadást nyújt. Az olcsó nevenics LED fényforrások rendszerint ebben a műszaki paraméterben (is) maradnak alul a komoly gyártók termékeivel szemben, sokan ezért a LED-ek fényét zavarónak tekintik.  Élettartam, jótállás:
  az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás L70* szerinti várható élettartama 25 000 üzemóra. Napi 2,7 üzemórás átlagos használat mellett tehát a várható élettartam 25 év. Az Osram erre a termékre 5 év jótállást biztosít, melyet az Osram legnagyobb magyarországi e-kereskedője a Lumenet önkéntesen kiegészít „Otthongarancia” szolgáltatásával.  Otthongarancia – mi vagyunk a termékszűrő:
  a Lumeneten csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – mi is jó szívvel használnánk otthonunkban. Azt szeretnénk, ha Te is megismernéd az általunk már tesztelt minőséget: ennek bizonyítására erre a termékünkre 6 hónap pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk Neked . Otthongarancia szolgáltatásunk pedig biztosíték a minőségre: ha a nálunk vásárolt az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 LED fényforrás a vásárlástól számított 5 éven belül meghibásodik Nálad, nincs más dolgod, mint jelezni felénk „Otthongarancia igénybejelentő” oldalunkon és mi a saját költségünkön elhozzuk Tőled a hibás terméket és díjmentesen kiszállítjuk az új fényforrást.  Kapcsolási szám:
  az Osram Parathom Advanced CL A 60 9W/827 CL E27 DIM LED fényforrás élettartama alatt várhatóan százezer kapcsolási ciklust képes elviselni, bemelegedési ideje pedig 0 másodperc, azaz bekapcsolás után azonnal teljes fényárammal működik.  Hiteles műszaki adatok:
  „Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja” tartja a mondás. A világhálón böngészve Te is találkozhatsz hihetetlen, gyakran technológiailag elérhetetlen fényhasznosítási, élettartam és más műszaki paraméterekkel. Azt javasoljuk, hogy minden esetben csak ismert és kifejezetten világítástechnikai gyártó termékeit vásárold meg.  Az Osramról:
  Az OSRAM (Németország, München) egyike a világ két vezető fényforrásgyártójának. A cég portfóliója a teljes értékláncot lefedi: a komponensektől, a fényforrásoktól kezdve, az elektronikus előtéteken és opto félvezetőkön, fénykibocsátó diódákon (LED) át, egészen a lámpatestek, világításvezérlés és különböző világítási megoldásokig. Az OSRAM 34.000 embert foglalkoztat világszerte, és a 2014-es üzleti évben – 2014. szeptember 30-ig bezárólag – 5,1 milliárd eurós árbevételt ért el. Az üzleti aktivitás fókuszában több mint 100 éve a világítás – ezáltal az életminőség – áll. A társaság 2013. július 8. óta a Frankfurt-i és München-i tőzsdén jegyzett cég (ISIN: DE000LED4000; WKN: LED 400; Trading symbol: OSR).
  L70*:
  a LED fényforrások jellemzően nem égnek ki, mint a hagyományos izzók, hanem fokozatosan veszítenek fényáramukból. A komoly, megbízható LED gyártók az IES LM80-as szabványnak megfelelő eljárással élettartamnak azt az időt tekintik, amikor a vizsgált LED populáció adott hányada esetében a fényáram a kezdeti érték 70%-ára csökken. Természetesen a LED fényforrás még ezután is „üzemképes” lesz, de semmiképp sem tekinthető gazdaságosnak jövőbeni üzemeltetése. az ismeretlen gyártók ezt a technológiai sajátosságot jellemzően „elfelejtik” megemlíteni, ezért találkozhatunk néhol a legnagyobb gyártók által technológiailag megközelíthetetlen – akár több százezer órás névleges élettartammal.

Others Products from Line

TOP products of category

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Regisztrálok a PontNeked pontokért!    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.