Password reminder
Nyerj 2 fő részére szóló belépőt a spanyol bajnokság mérkőzésére! Ingyenes Pick-Pack szállítás a Lumeneten! Osram LED akció a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Még több DRL

Osram LEDriving LG LED DRL102 nappali menetfény

Compare
Osram
-45%
Stock: 19 szett
Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
 • Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
Osram LEDriving LG LED DRL102
50 800 Ft
On Sale: 27 990 Ft27990
Unit price: 13 995 Ft/db
szett

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

19 szett Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
3-4 nap
19
Raktáron
Vedd regisztrációval és 2 799 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!

Order it in

Foxpost will deliver it

by early evening today!

15 W
lista_Nominal Wattage 
6000 K
12 V
167.3 mm
Osram
Info   B923
Brand:
Osram
Közúti forgalomban használható 
:
igen (ECE engedélyes)
EAN 
:
4052899200494
Nominal Output 
:
15 W
Nominal Voltage 
:
12 V
Base 
:
led modul
Color Temperature 
:
6000 K
Guarantee 
:
5 év
Length:
167.3 mm
Width:
46 mm
Height:
31.8 mm
Reduction Begins: 13/09/2017  
Until Revoked.
 • Garantáljuk, hogy nem fognak megbüntetni!

  Számos tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Lumenet által forgalmazott Osram nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak. Ennek bizonyítására különleges garanciát biztosítunk Neked:

  Ha a Nálunk vásárolt és az előírásoknak megfelelően beüzemelt nappali menetfény szett beépítése miatt megbüntetnek, álljuk a számlát. Amennyiben kizárólag a beépített nappali menetfény szett miatt kívánnak megbírságolni, ne fogadd el a helyszíni bírságot és válaszd a feljelentést. Ez után azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ügyvédeink kezelni tudják az ügyet.
  A legkülönlegesebb Osram nappali menetfény újratervezve..


  Az Osram nagysikerű DRL 101-es menetfénye sokak számára ismerős, hiszen egyedülálló megjelenése messziről megkülönbözteti versenytársaitól. Az Osram azonban 2013 novemberében kivonta forgalomból a közkedvelt termékét, mert a vezérlőelektronika működési elvéből (feszültségfigyelés) adódóan több esetben rendellenes működés okozott. De végre itt az új DRL 102...
  Élmény kibontani


  Már a doboz súlyán is érezni, hogy „ebbe bizony van anyag”. És van: a szett mindent tartalmaz, ami a beszereléshez szükséges, a lámpák robosztusak, masszívak. Már tapintásra is lehet érezni, hogy ezt nem egy évre tervezték..
  Újratervezés: gyenge pont megszüntetve, ráncfellvarva, átnevezve.


  A háromvezetékes vezérlőt az Osram lecserélte egy négyvezetékes vezérlőre, ami egyszerűségénél fogva kizárja a meghibásodás esélyét is. A bekötés pofonegyszerű: A piros és kék vezeték a szokványos módon az akkumulátor pozitív és negatív kapcsaira kötjük. Erről kapja a menetfény a működéshez szükséges tápfeszültséget, így működése semmilyen formában nem zavarja a Can-Bus rendszerű autókat. A narancsszínű vezetéket egy gyújtás pozitív pontra kell kötni, azaz egy olyan pontra, amin csak akkor van feszültség, ha az autó slusszkulcsa félig el van fordítva. Ilyen pont például az ablakemelő a belső szellőztetés pontja lehet. Az innen levett vezérlőjel szintén nem fog hibajelzést produkálni Can-Bus-os autóknál. A narancs vezetékről érkező jelnek köszönhetően tehát a menetfény önműködően be fog kapcsolni, ha elindítjuk az autónkat. A zöld vezeték tiltó funkciót fog ellátni, tehát ez fogja menet közben, a tompított fényszóró bekapcsolásakor 50%-ra csökkenteni a DRL fényét. Ehhez a zöld vezetéket a helyzetjelző izzó pozitív pontjára kell kötni. Ilyen egyszerű. Fontos, hogy a gyári csatlakozókat nem szabad elvágni, a menetfénynek tilos közvetlenül 12-14 Voltot adni, mert az a kimagasló 5 éves jótállás azonnali megvonásával jár.  A menetfény lámpák alakjukat megjelenésüket tekintve szinte azonosak a közkedvelt DRL 101-el, ugyanúgy a lámpák két oldalán lévő rejtett LED világít meg egy recés áttetsző csövet, mely vízszintesen helyezkedik el a lámpában. Ezáltal kívülről a lámpák egy „neon” szerű homogén fényhatást keltenek. A DRL 102 fényárama a szabványokban rögzített maximális 800 Candella. Így a szembe jövők sok száz méterről látni fogják autódat.
  A külalakon csupán annyi változott az előző szériához képest, hogy a lámpák külső oldalán lévő (burkolat alatti) ezüst előlap, nem sima felületű, hanem igényesen bordázott. A termék mindenpontján látni fogod az Osram-tól elvárható igényes, maximalista formatervezést.

  Kidobhatod a helyzetjelzőt – ez sokkal jobb lesz

  Az Osram DRL 102 rendelkezik DIM, azaz helyzetjelző funkcióval. Igen, legálisan, nem fog piszkálni a rendőr (a burába is bele van nyomtatva a szabványos A00 jelölés, amit a rendőr vizsgálhat). Ez azt jelenti, hogy kiváltja a termék a meglévő gyári helyzetjelzőt. Éjszaka tehát a DRL 102 fog automatikusan 50%-os fénnyel működni, ami nyilván sokkal több fény, mint a sárgás helyzetjelző. A Can-Bus hibajelzés elkerülésére a szettben lévő W5W Control Unit eszközöket be kell rakni a helyzetjelző helyére.

  Amennyiben nem szeretnéd használni a DIM funkciót, úgy bekötésnél ne használd a zöld tiltószálat. Helyette vásárolj párszáz forintért egy nyitóérintkezős segéd relét és ezt kösd a helyzetjelző pozitív pontjára és egy negatív pontra. A segéd relé nyitóérintkezőjén pedig vezesd át az indításra szolgáló piros vezetéket. Így a helyzetjelző bekapcsolásakor nyit az érintkező és lekapcsolja a tápot a menetfényről. Ez esetben természetesen benn kell hagynod a sima helyzetjelzőt.

  Ez garancia!


  A Lumenet az Osram legnagyobb hazai e-kereskedőjeként a DRL 102-re is példamutató jótállást biztosít Neked: 5 év teljes körű jótállást, kiegészítve a „0 Forintos Otthongarancia” szolgáltatásunkkal.


  Mit jelent a „0 forintos otthongarancia szolgáltatás”?

  Számunkra az elégedett vevő a legfontosabb, ezért kizárólag tökéletes minőségű, megbízható termékeket árulunk. Ám a legjobb minőségű termékkel is előfordulhat, hogy garanciális időn belül meghibásodik. Ha Te olyan terméket vásárolsz nálunk melynél jeleztük, hogy vonatkozik rá a „0 forintos otthongarancia” és a termék meghibásodott, a Lumenet házhoz megy a hibás, garanciális termékért, és kérdés nélkül kicseréli Neked egy új termékre. Az otthongarancia tehát azt jelenti, hogy Neked ki sem kell mozdulni otthonodból: nem kell postára menned, feladni, vagy bejönni hozzánk: minden gondot leveszünk a válladról.

  Hogyan működik a „0 forintos otthongarancia”?


  Ha a termék meghibásodott kérünk, kattints az „otthongarancia bejelentő lapra”. Töltsd ki az űrlapot. Munkatársunk maximum 48 órán belül telefonon felveszi Veled a kapcsolatot (a telefonszám fontos, a könnyebb kommunikáció érdekében), időpont egyeztetés miatt. Az egyeztetett időpontban futárunk elhozza Tőled a meghibásodott terméket (termékeket) és azonnal a helyszínen, ingyen cseréli a jó termékre. (A hibás terméket cégünk elküldi a gyártónak, ezért kérjük vissza). Így Te, a lehető leghamarabb, kényelmesen, otthonodban, intézheti a garanciális cserét.

  Céges vásárlásra is van garancia?


  Igen, önkéntes garanciavállalásunk céges vásárlás esetén is érvényes.

  Ha nem szakszerviz szereli?


  Nem teszünk különbséget. Tudjuk, hogy a termék kiváló minőségű és nem lesz vele baj. Ha szakszerűen szereled (nem vágod le a csatlakozót, nem szeded szét a vezérlőegységet, stb) be a menetfényt, nem lesz semmi gond. Ha mégis meghibásodik, cserélni fogjuk.

We recommend these too
Others Products from Line

TOP products of category

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Regisztrálok a PontNeked pontokért!    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.