Password Reminder
Ingyen Pick-Pack 10% visszajár Autólámpa játék Eglo

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4 duo csomag

Compare
Osram
-50%
Stock: 76 csomag
Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
 • Osram Cool Blue Limited Edition Intense H4
5 969 Ft
Discount: 2 990 Ft2990
Unit price: 1 495 Ft/db
csomag

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

Vedd regisztrációval és 299 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés lezárása után!
76 csomag Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
készlet erejéig

Order it in

Foxpost will deliver it

by early evening today!

60 W
lista_Nominal Wattage 
P43t
4200 K
12 V
Osram
Info   K086
Manufacturer:
Osram
EAN 
:
4052899174900
Nominal Output 
:
60 W
Nominal Voltage 
:
12 V
Base 
:
H4 (P43t)
Color Temperature 
:
4200 K
Length:
82 mm
Diameter:
17 mm
Reduction Begins: 18/10/2016  
Until Revoked.

 • Egyedülálló technológia a xenon hatásért: az Osram Cool Blue Intense limitált szériája még az Osram széles portfoliójában is kuriózumnak számít. Az alkalmazott progresszív színezési technológia jóvoltából az Osram Cool Blue Limited Edition Intense izzó színhőmérséklete 4200 Kelvin, mely a legmagasabb legális határérték.  Progresszív színezés
  Abszolút xenon hatás: a gyári standard halogén fényforrások jellemző színhőmérséklete 3000-3200 Kelvin, míg a standard xenon fényforrásoké 4150 Kelvin. Mindkét Osram Cool Blue Limited Edition Intense színhőmérséklete 4200 Kelvin, így tökéletes xenon hatást biztosít. A magas színhőmérséklet hatására jobban láthatók az út felfestései, a közlekedési táblák. A felismerendő tárgyak, személyek kontúrosabbak, jobban észrevehetők lesznek. Mindemellett a magas színhőmérsékletű fény kevésbé álmosítja vezetőt, mely hozzájárul az elalvásos balesetek elkerüléséhez.

   
  Made In Germany: az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsalád a világ legnagyobb autóipari fényforrás beszállítójának németországi gyárában készül, mely garancia a professzionális minőségre.

   

   

  Made In Germany

   

     Tökéletes tervezés a maximális fényhatásért: az Osram tervezőmérnökei jól láthatóan minden fényt ki akartam „préselni” a Cool Blue Limited Edition Intense termékcsaládból, amit legális körülmények között lehetséges. Ennek egyik legszembetűnőbb bizonyítéka a magas fényű ezüst zárókupak, mely tökéletes tükröződést biztosít.

   
  Legális: a Cool Blue Limited Edition természetesen minden szükséges engedéllyel rendelkezik, egész Európában használható közúton.


  ECE
  Nem mattitja be a fényszórót:
  A Cool Blue Limited Edition Intense speciális UV szűrővel rendelkezik, így garantáltan nem mattul be fényszóró foncsora.

   

   

   UV filter

   

   

  Limitált széria: A termék és a rendkívül kedvező ár kizárólag a készlet erejéig érvényes. A valós raktárkészlet (termék ár alatt látható) kifogyása után a Cool Blue Limited család már nem lesz vásárolható.
  Csak a Lumeneten most hihetetlen áron:
  az Osram Cool Blue Limited Edition termékcsaládot Magyarországon kizárólag a Lumeneten érhető el, nemzetközi szinten is egyedülálló alacsony áron. Nem hiszed? Ellenőrizd le:


  http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=1273848

  http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=1273849
  Fényáram: az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsalád – a progresszív színezési technológia jóvoltából – a színhőmérséklet radikális emelése mellett is 30%-al több fényt vetít a bevilágítandó útszakasz – reakció tekintetében - kritikus pontjára, mint hagyományos társaik és ezzel új szintre emeli az éjszakai vezetés élményét. Ha sokat autózol éjszaka, vagy csak meguntad, hogy gyertyák világítanak az autód orrán, mindenképp próbáld ki az Osram Cool Blue Limited Edition Intense termékcsaládot és garantáljuk: nem fogsz hinni a szemednek! Hogyan is értendő a plusz 30% fényáram? Az Osram – a többi 100%-os autóizzó gyártóhoz hasonlóan – olyan irányban fejleszti halogén autóizzóit, hogy azok arra a pontra vetítsenek minél több fényt, ahol még a vezetőnek van még annyi reakcióideje, hogy egy esetleges balesetet elkerüljön. Ez a távolság az autó elejétől számított 75-100 méteres zóna, a normál Osram autósizzóhoz mért plusz 30%-os fényáram ezen a szakaszon értendő.  A halogén izzó technológiai sajátosságának köszönhetően vagy hosszú élettartamú izzó készíthető szerényebb fényárammal, vagy emelt fényáramú izzó értelemszerűen szerényebb élettartammal. A Cool Blue Limited Edition Intense család a lehető legmagasabb színhőmérsékletet biztosítja, emelt fényáram mellett, még elfogadható élettartammal.
  Melyik való a Te autódhoz? Amennyiben bizonytalan vagy, hogy a Te autód fényszórója milyen foglalattal rendelkezik, kattints ide és keresd ki autód a több mint 6000 autótípus adatait tartalmazó autóizzó keresőnkben!

  2825HCBI a kötelező kiegészítő:
  ha az Osram Cool Blue Limited Edition Intense mellett döntesz, alapvetően meg fog változni a fényszóró lámpád látványa. A korábbi sárgás fényt egy erősebb hideg fehér váltja le és azonnal szembe fog tűnni egy eddig jelentéktelennek tűnő fényforrás, a helyzetjelző. A standard helyzetjelző tojás-sárga fénye ettől a pillanattól kezdve elképesztő mértékben el fog ütni emelt fényű autóizzódtól, ezért azt javasoljuk, hogy a Cool Blue Limited Edition Intense izzód mellé mindéképp vedd meg az Osram leghidegebb színhőmérsékletű helyzetjelzőjét, az Osram Cool Blue W5W halogén izzót is. A W5W foglalat az autók szinte 100%-ánál alkalmazott helyzetjelző foglalat típus. A Te autódban használt helyzetjelző foglalat típust szintén az autóizzó keresőnkben tudod ellenőrizni.
  30 nap pénz-visszafizetési garancia: tudjuk, hogy elégedett leszel vele, ezért bátran adunk Neked egyedülálló garanciát . Ha mégsem váltja be a termék a hozzá fűzött reményeket, juttasd vissza hozzánk 30 napon belül és visszautaljuk a teljes vételárat. További információ..
Others Products from Line

TOP products of category

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.