Password reminder
Osram LED akció a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Amount-based

Discounts

Great

Reliability

Quick

Delivery

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
Panasonic
GE Lighting
Samsung
Sylvania

We stand for quality

We only sell such products that – thanks to our decade of relevant experiences in the field – we would gladly recommend to you . Let it be any segment of lightning technology, you will find premium quality products on Lumenet.hu

Customers Say

A good deal for us is when YOU are satisfied with your order and our support. Come back to us soon and don't forget to tell your friends about your experiences!

Kádár Péter (32)

Huge supply, great prices, quick delivery, helpful, knowledgable team!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.) Because everything works. The ordering, the delivery, the support. This is a great tresure these days!! We do not have to speak about the quality of their products. They offer high quality products of leading brands.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László and István's team are our main lighting product supplier for years. Their expert support gave momentum to our work in countless situations. I whole-heartedly recommend them!

Ravasz Péter They are the best for me. Punctuality, quickness, quality. You can count on it. The guarantees are not hype only, it really works!

Lubrincz Erik Helpful Staff, quick replies, quality products! In guarantee cases, they do everything to satisfy the customers! They deliver in stock products within 1 workday.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.) It was important for me to connect with partners that do not supply low or dubious quality products but only with lighting products of respected manufacturers.

You Can Trust Us !

Since its start in 2012, Vilagitas.eu, the legal predecessor of Lumenet, had serviced more than 50 000 online orders. You will see that our service standards match what you should expect based on the accolades and awards below.

Product Details

Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4 nappali menetfény

Compare
Osram
Stock: 0 szett
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
 • Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4

Reduced prices from 30 000 Ft total order amount if you register!

0 szett Right now, from stock
Expected in-stock delivery for bigger amount:
A termék megszűnt, nem rendelhető!
Vedd regisztrációval és 1 699 Ft-ot levásárolhatsz a www.lumenet.hu/pontneked oldalon a rendelés átvétele után!
800 lm
lista_Luminous Flux
6000 K
12 V
Osram
4052899000070
Info   
Manufacturer:
Osram
EAN 
:
4052899000070
Nominal Output 
:
13.5 W
Nominal Voltage 
:
12 V
Base 
:
led modul
Color Temperature 
:
6000 K
Guarantee 
:
3 év
Length:
160 mm
Reduction Begins: 22/05/2017  
Until Revoked.
 • Garantáljuk, hogy nem fognak megbüntetni!

  Számos tévhit kering a köztudatban az utólag beépített nappali menetfényekkel kapcsolatban, ami nem teljesen alap nélküli, hiszen a piacon rengeteg illegális termék érhető el. A Lumenet által forgalmazott Osram nappali menetfény szettek minden esetben megfelelnek a vonatkozó jogszabályoknak. Ennek bizonyítására  különleges garanciát biztosítunk Neked

     Ha a Nálunk vásárolt és az előírásoknak megfelelően beüzemelt nappali menetfény szett beépítése miatt megbüntetnek, álljuk a számlát. Amennyiben kizárólag a beépített nappali menetfény szett miatt szeretnének megbírságolni, ne fogadd el a helyszíni bírságot és válaszd a feljelentést. Ez után azonnal vedd fel a kapcsolatot velünk, hogy ügyvédeink kezelni tudják az ügyet.  Több mint ezer magyar autótulajdonos nem tévedhet

  "A fénye vakítóan erős, és minden szabálynak megfelel. Csak ajánlani tudom, minden pénz megér! Pár nap alatt sértetlenül megérkezett a Pick-pack pontba, amit nem is csodálok, hiszen úgy be volt csomagolva, hogy elfáradtam mire a termékhez jutottam:)"
  Móró Attila


  Tőletek rendeltem az Osram 401 DRL-t. A szállítással és a csomagolással is teljesen elégedett voltam. Beszerelése pofon egyszerű! Az Osram 401 DRL fénye vakítóan erős. Bírja az autó mosót, nem párásodik, mint a gagyik!"
  Willyboy


  "Én 2013. december 10-e óta használom a 401-es Osram menetfényt nagyon elégedett vagyok azóta semmi problémám nincsen vele a szállítás és a csomagolás is nekem teljesen megfelelő volt. A beszerelés pofon egyszerű nagy szaktudást nem igényel, ami a lényeg, hogy a menetfény üvegén minden jelzés fel van tüntetve, ami csak kell ahhoz, hogy legálisan használható legyen."
  Janek


  "Azért választottam ezt a terméket, mert a közlekedési szabályoknak minden szempontból megfelel! Nem igényel szakszervizt a beszerelése! Otthon kis odafigyeléssel, követve a beszerelési utasítást, amit a csomagolásban mellékelve mindenki megkap! Nagyobb gond az volt, hogy hova helyezze, szerelje fel az ember. Nagyon jól működik, ami a lényeg: nem történhet olyan, hogy elfelejted felkapcsolni a világítást!!"
  Farsang Csaba


  "Tavaly rendeltem az Osram 401 drl szettet. A csomagot korrektül 2 napon belül meg is kaptam. A csomagolás is rendben volt, gyakorlatilag a 10. emeletről leejtve sem lett volna semmi baja, 5 perc alatt sikerült a gyári csomagoláshoz hozzájutnom. :) A beszereléssel nem volt gondom, korrekt volt a leírás, beszerelési utasítás. Meglepően erős fénye van, szerkezetileg is rendben van, prémium kategória, megérte az árát."
  Kovács István


  "Tökéletesen működik, szuper erős fénye van, megéri az árát, mindenkinek csak ajánlani tudom. Megfelel minden szabálynak!!"
  Rétei István


  "Egy hónapja használom a menetfényt és óriási! Nagyon komoly a fénye nem csak pislákol, mint a gagyi menetfények! Este még szinte tompított helyett is jó. Természetesen csak az udvarban :-). Csak ajánlani tudom minden forintot megért!"
  Norbi


  "Elvárásoknak megfelelően működik."
  Bertus Róbert
  Bizonyára Te is hallottad, hogy a közelmúltban az európai Unió az újonnan gyártott autók esetében kötelezővé tette a gyártók részére az automatikusan működő nappali menetfények beépítését. Nem véletlen, hiszen a rendelet életbelépését megelőző Európai tanulmányok egész sora bizonyítja a nappali világítás előnyeit:

  - A bekapcsolt fényszóró melletti vezetés a Te biztonságod szolgálja.

  - Látni és látszani - a nappali fényszóróval (DRL) történő vezetés hatékonyan véd a balesetek ellen.

  - A nappali fényszóró (angol rövidítéssel: DRL) lerövidíti a reakcióidőt, és egy uniós tanulmány szerint 58%-ban megelőzi a súlyos sérülésekkel járó baleseteket.

  - A DRL-el közlekedő járművek korábban felismerhetők, különösen nehéz fényviszonyok között (alacsony napállás, vakító fény, magas házakkal szegélyezett utcák), vagy a fény és árnyék gyakori váltakozása esetén ("alagút effektus" az erdőkben és az utcákon).

  - A szembejövő járművek távolsága pontosabban becsülhető. A mozgó, kanyarodó, illetve várakozó járművek közötti különbség sokkal könnyebben felismerhető - különösen a gyermekek és az idős emberek esetében.

  A rendelkezés lehetőséget ad arra, hogy a már forgalomban lévő autókat tulajdonosuk (ECE engedéllyel rendelkező) utólagos nappali menetfénnyel szereltessék fel, ezzel növelve saját és mások biztonságát.  Vásárold meg ma az Osram legolcsóbb komplett menetfény szettjét, mely bármely* autótípusban utólagosan beépíthető. (* Az elektromos csatlakozás minden autónál rendelkezésre áll a beépítéshez, a szabványos beépítést nagyon ritka esetben az autó kialakítása korlátozhatja (például: gallyrács)). A szett minden kiegészítőt tartalmaz, mely a beépítéshez szükséges, így bármely autóvillamossági műhely néhány óra alatt be tudja építeni Neked az automatikus menetfény szettet. A lámpákba épített 4 darab nagy fényerejű LED lámpái 6000 Kelvines színhőmérséklettel és 800 Lumen fényárammal rendelkeznek, így az autód nagy távolságból fel lehet ismerni. Gondolj csak bele: hány alkalommal fordult már elő, hogy Neked kellett lehúzódnod az út szélére, mert a Veled szemben érkező autó nem jól mérte fel a Veled szembeni távolságot? Az Osram DRL 401 lámpái robosztus kialakításúak és minden vonatkozó szabványnak megfelelnek. Az IP 67-es védettségnek köszönhetően az intenzív autómosás nem jelent problémát a szerkezetnek. A szakszerű beépítést követően az Osram DRL 401 menetfény automatikusan bekapcsol, amikor elindítod az autót, és a - vonatkozó szabványoknak megfelelően - automatikusan kikapcsol, amikor bekapcsolod a tompított fényszórót. A nappali menetfények vezérlőegysége az autó 12 Voltos akkumulátoráról működik és használata a tompított fényszóróhoz képest mintegy 80% kedvezőbb teljesítményű (13,5 Watt).

   

   

   

  Egyszerű bekötés

  - piros és narancs vezeték: gyújtás pozitív pont (ablakemelő, szellőzés, stb.)
  - fekete: akkumulátor negatív
  - zöld: helyzetjelző pozitív


  Bekötésnél ügyelj arra, hogy a piros és a narancs vezetéket is a gyújtás pozitívra kell kötni!

   

  3 év Otthongarancia és 6 hónap pénz visszafizetési garancia – mi vagyunk a termékszűrő

  A Lumeneten csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – mi is jó szívvel használnánk autónkban. Azt szeretnénk, ha Te is megismernéd az általunk már tesztelt minőséget: ennek bizonyítására erre a termékünkre 6 hónap pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk Neked .

  Otthongarancia szolgáltatásunk pedig biztosíték a minőségre: ha a nálunk vásárolt az Osram DRL 401 nappali menetfény szett a vásárlástól számított 3 éven belül meghibásodik Nálad, nincs más dolgod, mint jelezni felénk „Otthongarancia igénybejelentő” oldalunkon és mi a saját költségünkön elhozzuk Tőled a hibás terméket és díjmentesen kiszállítjuk az új szettet.


We recommend these too
Others Products from Line

TOP products of category

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Regisztrálok a PontNeked pontokért!    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

By the further use of Lumenet, you allow the use of cookies as it is regulated in our General Terms and Conditions.