Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Fürdőszoba tükör világítással

Stav produktu
Cena
45 705 Ft - 82 296 Ft
Fényáram (lumen)  
4
2
2
1
Fényszín  
4
4
1
Teljesítmény (watt)  
2
1
5
1
Színhőmérséklet (kelvin)
4
4
1
Szabályozható  
1
5
3
Anyag
2
7
1
8
Szín
1
7
1
Védettség  
1
8
Hosszúság méret
500 mm - 800 mm
Szélesség méret
30 mm - 55 mm
Magasság méret
500 mm - 810 mm
Termék szűrő
9 ajánlat

  Tükör szabályozható LED világítással 36 W, hidegfehér (Toneria)
%
TOP ÁRNeked
  Fürdőszobai tükör szabályozható LED világítással 24 W, hideg-melegfehér, ezüstszínű (Buenavista)
%
TOP ÁRNeked

A fürdőszoba tükör világítással ellátott megoldások kiváló lehetőséget kínálnak a mindennapi rutinok megkönnyítésére és a fürdőszoba esztétikai értékének növelésére. Ezek a lámpák nemcsak a szükséges fényt biztosítják, hanem elegáns és modern megjelenést is kölcsönöznek a helyiségnek. A tükörvilágítás rendkívül praktikus, különösen olyan tevékenységek során, mint a borotválkozás, sminkelés vagy a bőrápolási rutinok.

A tükörvilágítás fő célja, hogy egyenletes és árnyékmentes fényt biztosítson az arc számára. Ez különösen fontos a részletekre való figyelmet igénylő tevékenységek esetén. A megfelelő megvilágítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a smink tökéletesen mutasson, vagy a borotválkozás során minden apró részletet jól lássunk. A legjobb tükörvilágítás közvetlenül a tükör körül helyezkedik el, biztosítva, hogy a fény egyenletesen oszoljon el az arcon.


A színhőmérséklet (CCT) és a színvisszaadási index (CRI) szintén alapvető fontosságú tényezők a tükörvilágítás kiválasztásánál. A színhőmérséklet, amelyet Kelvinben (K) mérnek, a fény színét jelzi. A meleg fehér fény (2700K-3000K) barátságos és pihentető hangulatot teremt, ami ideális egy esti fürdőszobai készülődéshez. A hideg fehér fény (4000K-5000K) élesebb és természetesebb megvilágítást nyújt, ami tökéletes a pontos munkákhoz, mint például a sminkelés vagy borotválkozás. A CRI pedig azt mutatja meg, hogy a fényforrás mennyire képes visszaadni a tárgyak valódi színeit. A 80-90 közötti CRI érték már kiváló színvisszaadást biztosít, ami különösen fontos a részletek pontos megjelenítéséhez.


A tükörvilágítás megoldásai közé tartoznak a tükörbe épített LED világítások. A beépített LED csíkok különösen népszerűek, mivel diszkrétek, mégis hatékony fényt biztosítanak. Ezek a megoldások nemcsak praktikusak, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek a fürdőszobának.

A Lumenet kínálatában biztosan megtalálod a számodra legideálisabb fürdőszobai tükörvilágítást.  Ne feledd, hogy a megfelelő világítás nemcsak praktikus, hanem a hangulatot is nagyban befolyásolja, így érdemes időt szánni a tökéletes lámpa kiválasztására. A Lumenet segítségével biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű és legstílusosabb fürdőszobai tükörvilágításokat találod meg, amelyek hosszú évekig örömet okoznak majd neked és családodnak.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket