Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Philips Hue White and Color Ambiance

Stav produktu
Cena
24 598 Ft - 79 074 Ft
Fényáram (lumen)  
2
7
1
Teljesítmény (watt)  
3
9
Szabályozható  
2
10
1
Névleges feszültség  
2
1
Névleges teljesítmény  
4 W - 14 W
Fényáram  
320 lm - 1 200 lm
Anyag
2
1
Szín
2
1
Fejelés  
2
9
2
Energiahatékonyság
8
5
Hosszúság méret
110 mm - 185 mm
Átmérő méret
39 mm - 67 mm
Szélesség méret
49 mm - 185 mm
Termék szűrő
13 ajánlat

  Philips Hue okos E27 LED, 6,5 W (White And Color Ambiance RGBW)
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color Ambiance 9W E27 LED fényforrás 2db/csomag
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color Ambiance 6,5W E27 LED fényforrás 3db/csomag
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color Ambiance 13,5W E27 LED fényforrás
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color 6,5W E27 LED fényforrás 2db/csomag
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color Ambiance 4W E14 LED gyertya fényforrás
%
TOP ÁRNeked
  Philips Hue White and Color Ambiance 9W  E27 LED fényforrás 3db/csomag + Hue Bridge + DIM Switch
%
TOP ÁRNeked
Philips Hue White and Color Ambiance 9W E27 LED fényforrás
%
TOP ÁRNeked

 

Okosítsd fel világításod egyszerűen, a Philips Hue Color and White Ambiance fényforrások segítségével! A színes Hue fényforrások akár 16 millió színben világíthatnak, ráadásul Philips technológiáinak legjavát tartalmazzák. Mivel a vállalat összes innovációja ezekben a modellekben jelenik meg, így garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel! Már akár egyetlen darab is elegendő ahhoz, hogy különleges fények ragyogják be környezeted. Egyaránt választhatsz E27-es vagy E14-es, illetve GU10-es fejelésű Hue Color and White Ambiance fényforrás közül is.  Elérhetők kizárólag fényforrást tartalmazó készletek, illetve Bridge-dzsel vagy távirányítóval bővített kezdőcsomagok is.

 

 

 

 Philips Hue kép 7

 

Ugyan a Philips Hue fényforrások Bluetooth kapcsolattal már önmagukban is vezérelhetők, az igazán látványos élményhez érdemes őket hozzákapcsolni a Bridge központi egységhez. Ez szó szerint egy híd az okos eszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathatsz. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheted eszközeidet, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethetsz. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.

Kövesd az alábbi 4 egyszerű lépést:

 Telepítési útmutató

1. Áramellátás

Ha van Starter Kit indulókészleted, csavard be a fényforrásokat a meglévő foglalatokba, és kapcsold fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztasd az áramforráshoz és kapcsold be azokat. Ennyi az egész.

2. A Bridge

Csatlakoztasd a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztasd a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

3. Az alkalmazás

Töltsd le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódj a Bridge-hez. Keresd meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtaláltad, a Philips Hue máris készen áll.

4. Fedezd fel a lehetőségeid

Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerd a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezd fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltsd le más gyártók alkalmazásait, és ismerd meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.

 

Színek

Játssz a fénnyel és válassz a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathasd szobád megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatod az adott kombinációt. Használd kedvenc fotód és éld át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentsd el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívd elő újra, amikor csak akarod!

 Fények, zene és filmek

Terjeszd ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizáld a fényt a kedvenc zenédhez, és figyeld, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 kép 2

Színes játékok

Emeld újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsd le külső alkalmazásokat, és fedezd fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthatsz meg a Philips Hue rendszerrel.

 

Pihentető alvás, kellemes ébredés

A Philips Hue rendszere úgy ébreszt fel, ahogyan Te szeretnéd, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdd a napod. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegít ahhoz, hogy természetes módon ébredj fel, ahelyett, hogy egy ébresztőóra hangos zajára kelnél. Kezdd a napod megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetednek ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra.

 

 Hue Ambiance Hub

Hideg- és melegfehér fények

Teremtsd meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítsd otthonod meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezd a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető friss fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretnéd visszaadni.

 

Relaxáció vs. koncentráció

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheted napi rutinjaidnak pillanatait. Hagyd ki a reggeli kávét, és készülj fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágysz, tedd fel a lábad, és válassz meleg, lágy fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

 

Otthon és házon kívül

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatod a fényeket, bárhol is tartózkodsz. Így akár munkába menet is ellenőrizheted, hogy tényleg lekapcsoltad-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatod őket, ha későn érsz haza.

 Philips hue kép 4

 

Hogy mindig jó legyen az időzítés

A Philips hue segítségével a távollétedben is úgy tűnhet, mintha otthon lennél. Használd ehhez a Philips hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsd be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhess haza. Még azt is beállíthatod, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatod a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnod, hogy felkapcsolva hagytad a lámpákat.

 

Egyéni vezérlés

Csatlakoztasd a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Vezéreld a fényeket az okos telefonodról vagy táblagépedről a Philips Hue alkalmazással, vagy adj kapcsolókat a rendszeredhez a fények aktiválásához. Állítsd be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheted lámpáidat.

 Philips hue okos vezérlés

 

 

 

Vissza a Philips Hue White and Color Ambience fényforrásokhoz

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket