Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

E27 foglalat

Stav produktu
Cena
181 Ft - 1 150 Ft
Márka
1
2
9
2
Szín
5
4
2
Hosszúság méret
80 mm - 130 mm
Szélesség méret
40 mm - 75 mm
Magasság méret
40 mm - 42 mm
Termék szűrő
14 ajánlat

E27 lámpafoglalat, fekete
%
TOP ÁRNeked
6 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 1 150 Ft
Szerelhető porcelán E27 foglalat, tartófüllel
%
TOP ÁRNeked
Porcelán alj egyenes, 60 W, DEL120
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 1 110 Ft
Szerelhető porcelán E27 foglalat
%
TOP ÁRNeked
Porcelán alj egyenes, 60 W, DEL078
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 1 122 Ft

Az E27-es foglalat az egyik legismertebb és legszélesebb körben használt foglalat típus, amely Thomas Edison nevéhez fűződik, és az egyik első szabványosított foglalat típus. Ez a foglalat 27 mm-es átmérőjű menettel rendelkezik, ami biztosítja a fényforrás stabil rögzítését és egyszerű cseréjét.



Az E27-es foglalatok elsősorban a lakossági világításban kapnak szerepet, de széles körben alkalmazzák ipari és kereskedelmi területeken is. Ezek a foglalatok rendkívül sokoldalúak, hiszen számos különböző típusú fényforrással kompatibilisek, beleértve az izzólámpákat, kompakt fénycsöveket és LED-eket is. Az E27-es foglalatok egyik legnagyobb előnye a könnyű kezelhetőség és a sokoldalúság, hiszen a legtöbb háztartási lámpatest ezzel a foglalattal van ellátva.



Az E27-es foglalatokhoz különféle vezérlési és szabályozási megoldások is társíthatók, amelyek lehetővé teszik a világítás testreszabását és optimalizálását. Például a fényerő-szabályozók (dimmerek) használatával az E27-es fényforrások fényereje könnyedén állítható, így mindig a megfelelő hangulatot és megvilágítást érheted el otthonodban vagy munkahelyeden. Az ilyen szabályozási megoldások nemcsak kényelmesebbé teszik a mindennapokat, hanem energiamegtakarítást is eredményezhetnek, hiszen csak annyi fényt használsz, amennyire valóban szükséged van.



Az okos világítás technológia rohamos fejlődésével az E27-es foglalatok is egyre inkább integrálódnak az intelligens otthonok rendszerébe. Az okos izzók, amelyek E27-es foglalatba illeszkednek, lehetővé teszik a világítás távoli vezérlését okostelefonon vagy táblagépen keresztül. Ezek a modern megoldások nemcsak kényelmet, hanem további energiamegtakarítást és biztonságot is nyújtanak, hiszen a világítást bármikor és bárhonnan irányíthatod, beállíthatod az időzítést vagy akár a színét is változtathatod.



Az E27-es foglalatok telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű. A fényforrások cseréje gyerekjáték, csupán a régi fényforrást kell kicsavarni és az újat becsavarni. Fontos azonban, hogy a telepítés és csere során mindig figyelj a biztonságra: áramtalanítsd a lámpatestet, mielőtt hozzákezdesz a munkához, hogy elkerüld az esetleges áramütést vagy egyéb baleseteket.


Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket