Carus LED

Start >Márkák >Carus LED


Carus.

 

 

A Lumenet egyedülálló lehetőséget kínál a prémium világítás terén. Magyarországon először találkozhatsz a weboldalunkon a Carus németországi gyártó magas minőségű prémium LED fényforrássaival. Ahogy az embereknél talán itt a prémium kategóriában is élhetnék azzal a hasonlattal, hogy ép testben ép lélek.

 


Életre szóló hűség

Amióta felhasználók vagyunk  tudjuk, hogy egy szerkezet, vagy technikai vívmány működése nagyban függ az azt alkotó alkatrészektől.  Amikor a kezedben tartasz egy Carus LED fényforrást, nem tudod megmondani, hogy mi, vagy miért, de úgy érzed valamivel több, mint egy másik LED. Mi a Lumenetnél, tudjuk,hogy ez valójában kevesebb. Egyszóval a Carus kevesebbet ad, hogy te kedves vásárló a használat során többet kapj.

Ha a Mercedes és a Toyota mérnökeit összezárnánk 24 órára, hogy hozzanak létre egy LED fényforrást, én azt gondolom a Carus lenne a megfelelő példa az eredményre. A talán mára már megszokott 3 év garancia, amit a neves fényforrás gyártók vállalnak a termékeikre nem szembetűnő, de itt a Lumenetnél azt gondoljuk, hogy ezzel a termékkel tényleg nem lesz gondod a 25.000 óra átlagélettartam alatt.

 

 

Minőség , biztonság és védelem

 

 

Tudtad, hogy minden Carus LED fényforrás nyolc minőségi teszten megy keresztül mielőtt otthonodba felhasználásra kerülnek? A minőséget, megbízhatóságot garantáló tesztek között minden Carus LED 8 órát világít egy hatalmas toronyban több ezer társával együtt. A végső próbatétel pedig egy zárlat szimulálása 1000V feszültséggel.  Ennek ellenére a felhasználás során adódhat esetlegesen extrém körülmény még egy prémium Carus LED fényforrás számára is. A gyártók minden Carus LED fényforrás elektronikáját beépített védelemmel látták a külső környezet elleni hatással szemben. Ha egy magasabb külső környezeti hőmérséklet lépne fel , például napsugárzás és a LED fényforrás belső hőmérséklete meghaladja a gyártó által biztonságosnak tartott értéket a beépített védelem csökkenteni fogja egy pár százalékkal a fényáramot, a biztonság és a LED lámpa hosszú élettartama érdekében. A gyártás során az egyedi technológiai megoldásoknak köszönhetően a fényforrások összeszereléséhez a Carus nem használ ragasztót, ami környezetkímélőbb megoldás. Ezek tudatában elmondhatjuk, hogy a Carus mindent elkövet, hogy a felhasználás során a fényforrások hibátlanul és biztonságosan működjenek a 25.000 óra átlagélettartam alatt. Az egyedi technológia lehetővé teszi a szinte 100%-ban való újrahasznosítást.

 

 

 

Technológia határokon belül

A fent említett egyedi technológiai megoldások ismeretében bátran állíthatjuk, hogy a Carus LED fényforrások prémium minőségűek. Ahhoz hogy ez a magas minőség és hosszú élettartam reális és tartható legyen a Carus 800 lumenre korlátozta a gyártott fényforrásai fényáramát. Az újrahasznosítható alumínium, műanyag és elektronika alkatrészek ugyanis ezt teszik valójában lehetővé, természetesen kitartva a normál izzó méretei mellett. Az így tervezett és összeszerelt Carus LED fényforrásoknál a 60W-os 800 lumenes kategóriában sokkal magasabb várható rendelkezésre állási idővel számolhatunk , mint hasonló versenytársaik esetében.

 

 

 

Változatok és alkalmazás

A Carus meggyőződése, hogy olyan lámpát alkosson, ami biztonságos, hosszú üzemeltetési idővel rendelkezik, és újrahasznosítható anyagokból készül. Ezt garantálva mégis tudott változatos és újdonságot tartalmazó LED fényforrásokat gyártani a prémium minőséget kedvelő felhasználók részére. A Németországban gyártott teljes portfolió minden mai igényt kielégítő típussal rendelkezik. A legtöbb Carus LED fényforrás 90-95CRI színvisszaadási indexel büszkélkedhet, ami lényegesen jobbá teszi a világítást, és komfortosabb fényt eredményez.

 

 

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®