Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Lumenet blog

Németország után hozzánk is megérkezhet a legális LED fényszóró lámpa.
09
Okt

Amióta megjelent az autóvilágításban a gyártók által nyújtott LED kompakt fényszóró lámpa egyre nagyobb igény mutatkozik a halogének teljes leváltására LED technológiára. A rendkívüli előnyökkel felvértezett félvezetőkön alapuló világítás nem újdonság a világítástechnikában, hiszen évek óta találkozhatunk velük az otthonainkban, akár általános, akár dekorációs világítás formájában.

Az autóvilágítás terén is megjelentek már évekkel ezelőtt a normál wolfram szálas izzók kiváltására készült LED lámpák, bár ezek nem rendelkeztek még ECE jelöléssel, vagyis az autó külsejére utólagosan szerelve nem közlekedhettünk vele közúti forgalomban, kivéve az ECE jelöléssel rendelkező nappali menetfényeket, vagy ködlámpákat.

Ismerd meg az új LED műhelylámpákat a Philipstől: a PEN20S és a RCH10S
03
Dec

Bemutatjuk a Philips legújabb LED műhely lámpáit:  az újratölthető PEN20S és a vezeték nélküli RCH10S modelleket! 

 

Nemzetközi design kitüntetés ért el a Philips Ultinon gen2 LED
24
Okt

Nemzetközi design kitüntetés ért el a Philips Ultinon gen2 LED.

Trend frissítés: Megérkeztek az új Ledvance Vintage modellek
17
Okt

A LEDVANCE már felkészült az őszi szezonra: a Vintage Edition 1906 sorozat legújabb lámpái és lámpatestei már elérhetőek a Lumeneten!

A Philips Racing Vision nyerte az AutoExpress 2019 Év fényszóróizzója díját
16
Szept

A Philips által fejlesztett Racing Vision izzó méltán nyerte el a neves autós magazin évente megrendezett „Az Év Fényszóróizzója” díját.

OSRAM világítás a Szent Péter Bazilikában – Egy új gyöngyszem Rómában
03
Júl

Ez az egyik legcsodálatosabb szent épület, a római katolikus templom központja és több millió ember célállomása a világon. Megdöbbentő szépsége most még izgalmasabb a látogatók számára:

Az OSRAM korszerű LED technológiájának köszönhetően a legmagasabb kupolák is beláthatóak, továbbá olyan csodás remekműveket is megfigyelhetünk teljes egészében, amik eddig nem voltak láthatók.

Az Osram megvásárolta a Ring Automotivot
03
Júl

Miután a brit versenytárs és a piacfelügyeleti hatóság (CMA) jóváhagyta, hogy az OSRAM felvásárolja a Ring Automotivot, a két vállalat közti partnerkapcsolat hivatalosan 2019. 05.01-én elindult.

Ismerd meg a Lutec márkát akár féláron!
02
Júl

A Lutec termékek a YAHOUALUX gyár 40 évre visszanyúló gyártási tapasztalatának gyümölcsei. A fali, dekorációs, napelemes és szerelőlámpákat tartalmazó kínálat minden tagja kültéri használatra lett tervezve.

A Cateye megérkezett a Lumenetre!
02
Júl

A világ talán legismertebb kerékpár világítási márkája a Cateye innovatív és biztonságot nyújtó termékei megérkeztek a Lumenetre!

A világ talán legismertebb kerékpár világítási márkája a Cateye innovatív és biztonságot nyújtó termékei megérkeztek a Lumenetre! A kínálatban olyan különlegességet találsz, mint a Cateye Sync Kinetic hátsó kerékpár lámpa, mely beépített gyorsulás érzékelőjének köszönhetően, a kerékpár lassulását érzékelve a lámpa azonnal erős folyamatos fényre vált jelezve a mögötted haladónak a lassulást.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal