Belépés
Termékek
Megújulásra FEL! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

Blaupunkt okos biztonsági rendszer

 

A Blaupunkt Smart biztonsági rendszerek teljes mértékben megfelelnek napjaink profi biztonsági elvárásainak. A  gyártó által tökéletesített úgynevezett KIT rendszerek is képesek az alapvető biztonsági feladatok ellátására. A Blaupunkt riasztó és biztonsági rendszerek, nem csak vagyonvédelemre illetve az illetéktelen behatolásokra lettek kifejlesztve, hanem az esetleges tűz, víz vagy CO okozta károk elkerülésére is. A rendszer akár 30 külső detektorral, vagy modullal bővíthető, ami egy nagyobb családi háznál is megállja a helyét. A modulok vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, és külső interferencia ellen védettek.

1 találat
Hasonlítsd össze!
Blaupunkt Q3000 Smart biztonsági rendszer
-17%
CLUB ÁR
1 db azonnal, raktárról
99 999 Ft
119 990 Ft

 

 Blaupunkt biztonsági rendszer

A Blaupunkt okos biztonsági és riasztó egység, komaptibilis a napjainkban elterjedt okostelefonokkal, tabletekkel, így könnyen informálódhatunk a védett terület aktuális állapotáról, illetve valós idejű riasztást kapunk egy esetleges illetéktelen behatolásról, vagy akár egy kezdődő anyagi kárt is idejében észlelhetünk. A rendszer egyes moduljai alkalmasak különböző elektromos berendezések, például elektromos redőny vezérlésére is, így az egyénileg előre eltervezett forgatókönyv szerint programozhatók. Vagy akár a függönyhöz igazított mozgásérzékelő, ami meleg testre érzékel különleges kialakítással 10 méter hatótávval.

Az sem jelenthet gondot, ha esetleg a mobilklímát elfelejtettük kikapcsolni, hiszen a megfelelő modulhoz csatlakoztatott klímaberendezés akár távolról is üzemen kívül helyezhető, amivel nem kis energiát spórolhatunk, egy hétvégi kiruccanás előtt.  Az okos rendszeren belül könnyen regisztrálhatók a különböző biztonsági modulok, amelyek később elnevezhetők, csoportba szedhetők, illetve akár egy átalakítás után eltávolíthatók a rendszerből.

A felnőtt lego tehát minden tekintetben felhasználóbarát. Akár az asztali gépen akár valamelyik okos eszközön könnyen aktiválható, vagy deaktiválható a rendszer. Az egyes modulok címezhetőek és egyedi tulajdonságaik állíthatók, mint például működési hang. Ha egy kis bolton szeretném szemléltetni a precizitást akkor azt mondhatom, hogy a bolt bejárati ajtajánál elhelyezett PIR érzékelő működés közben, nem élesített helyzetben adjon hangot, hiszen szeretném ha az ajtónyitáskor hangvisszajelzés érkezzen, ebben az esetben értesülök egy vásárló belépéséről.

 Funk-Bedienteil-KPT-S1-von-Blaupunkt

Egy másik ötletes dolog, ami jellemzi a Blaupunkt Smart biztonsági és riasztó rendszereket a gyermekbarát rendszer, ami egy kis kódjelző segítségével értesítést küld a beállított kapuk elhagyásakor, így időben tudhatjuk ha, gyermekünk elhagyta a számára kijelölt biztonsági zónát.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket