2 év otthongarancia

2 év otthongarancia
2 év otthongarancia

Tudjuk, hogy mit árulunk, ezért bátran kínálunk Neked olyan garanciákat, amelyekkel még aligha találkozhattál:


Erre a termékre 2 év otthongaranciát biztosítunk Neked!

otthongaranciaNem lesz rá szükség. De, ha mégis, álljuk a szállítási költségeket. A „0 Forintos Otthongarancia szolgáltatást” azon vásárlóink részére biztosítjuk, akik az adott termék jelölt „otthongarancia” időtartamán belül, kiszállítással történő vásárlást bonyolítottak le a Lumenet online felületén. Otthongarancia szolgáltatásunk magán és céges vásárlóknak egyaránt érvényes. Nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni, nem küldjük szervizbe, nem fogunk Téged hibáztatni..

Ha meghibásodik, azonnal, a mi költségünkön elhozzuk meghibásodott terméket Tőled és küldjük az újat. Vállalkozás nevére vásároltál? Nem gond: otthongarancia szolgáltatásunk fogyasztók körébe nem tartozó – céges vásárlások esetében is biztosítjuk.

Otthongarancia bejelentés


 

 A hibabejelentés után legkésőbb 2 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a garanciális termék kiszállításnak időpontja és az esetleges szükséges egyeztetés kapcsán. A leegyeztetett időpontban futárunk otthonodban tételesen átveszi Tőled a meghibásodott termék(ek)et és szintén tételesen átadja az új termék(ek)et. Mivel a világ legnagyobb fényforrás gyártói folyamatosan fejlesztik termékeiket, fenntartjuk a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a korábban vásárolt termék „utódját”, azaz egy jellemzően kisebb fogyasztású, azonos színhőmérsékletű, azonos formájú, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően korszerűbb terméket küldjünk Neked. A 0 Forintos Otthongarancia szolgáltatásunk kizárólag magyarországi szállítási címre rendelt termékek, szintén magyarországi címen történő cseréjére vonatkozik. A 0 Forintos Otthongarancia szolgáltatással biztosított termékeink figyelemmel kisérése céljából érdemes tehát megőrizned a számlát, de nem feltétel, hiszen azt magunk is ellenőrizni tudjuk. Mindenképpen célszerű azonban a megrendelés visszaigazolást elektronikus levelezésében megtartani, hiszen így könnyen tudod ellenőrizni a vásárlás dátumát és a rendelésszámot.
Önkéntes jótállás részletei a Lumeneten
A Lumenetet működtető Light1 Shop Kft. által forgalmazott izzók és egyéb termékek nem tartoznak a kötelező jótállás hatálya alá, azaz a 151/2003. Korm. rendelet által biztosított 1 éves jótállási idő ezekre nem vonatkozik. A Lumenetet működtető Light1 Shop Kft. által forgalmazott termékek között azonban több olyan található, melyre az adott gyártó (pl.: Osram, Philips, Eglo), vagy a maga a Light1 Shop Kft önkéntes jótállást vállal. Az önkéntes jótállás lényege, hogy a fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl ad lehetőséget a hibás termékekkel kapcsolatos problémák megoldására. Önkéntes jótállásunk céges vásárlók (nem fogyasztónak minősülő vásárlók) is érvényes. Önkéntes jótállásunk kizárólag az általunk eladott termékekre érvényes, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken szereplő gyártói kód nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás visszautasítására. Amennyiben bizonytalan vagy, valamely termék önkéntes jótállási idejével kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre. Nálunk vásárolt termék önkéntes jótállási időn belüli meghibásodás jelzését kizárólag a fenti űrlapon fogadjuk. Önkéntes pénz-visszafizetési ajánlatunk független a jogszerűen Magyarországon működő webáruházak – így a Lumenet– által a fogyasztók felé kötelezően nyújtott 14 napos elállási jogtól.

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32.  |   Minden jog fenntartva.   |   Kupon  |  Hibabejelentés  |   Garancia   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®